- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Evet, katılıyorum. Birde dediğin gibi işte her şeyin üslubu vardır ortak isteyebilirsin ama bir soru bicimi vardır bir emir biçimi vardır.Ya o degıl de dugun salonları falan asırı pahalılanmıs, kuzenimin seneye dugunu var şok oldum fiyatları duyunca.
Dememeli haklısın, eger nısanlısı konu sahıbıne ikimiz yapalım deseydi yapın tabı işiniz gucunuz varmıs derdım ama..
Cocugun aılesı bodoslama ortak odeyecegız demıs odeyelım mı de dememıs.
Aıle zengin bu arada.
Soz konusu bu tip insanlar olunca orta yolcu olamıyorum ben.
Bakın böyle olaylar hassastır. Ve bence kurallara göre olmamalı. Ayıp değil günah değil. Ortak bir yuva kuruluyor ise herkes elini taşın altına koyacak. Senin ailende gerektiğinde yardım edecek biz karışmayız denmemeli çok yanlış. Bu cinsiyet işi olamaz. İşimize gelince hepimiz eşitlik diyoruz. Evlenirken erkek ödesin diyoruz hata ediyoruz. Bence ailen senin için bu fedarkarlışı yapmalı. He ortada maddi yetersizlik varsa tabiki insanlar olmayanı nasıl versin
Kendi adima konusayim.
Asla dugunu ne aileme odetirim nede kendim 1 kurus veririm. Bizde dugunu erkek tarafi yapar. Parasi yoksa dugunsuz giderim, varda yapmiyorsa ozaman isler degisir bende vermem enayi dglm. Bizim yorede boyledir.
Herseyimi kpler odedi. Senin ne eksigin var cnm. Sizin yoredede boyleyse geri vites atma. Durumu yoksa o ayri.
Ay bi de goturulecek ceyrekler var dı miEvet, katılıyorum. Birde dediğin gibi işte her şeyin üslubu vardır ortak isteyebilirsin ama bir soru bicimi vardır bir emir biçimi vardır.
Bende salonda yaptım kınayı ayni paraya tuttuk iki ailede sans eseri. Şimdi kız kına istese ki ister 2 katı masraf olacak.
Evet zaten her şey çok pahalıydi şimdi cok cok pahalı oldu. Allah paraya ihtiyacı olana yardım etsin( hepimize yani)
O çeyrekler nasıl alinacak takilanlar nasıl donulecek bilmem
Benim elim titrer kız takarken bu seneAy bi de goturulecek ceyrekler var dı mibak onu unuttum.
İnsallah cok evlenen olmaz bu sene.
Bir yastıkta kocayın Allah kavustursun dememeye baslıycaz yakında altın fiyatları yuzunden
Uslup konusunda kesinlikle katılıyorum.
Sen yine sanslisin dogum yapacaksın, gelir sana Ceyrek hediyeBenim elim titrer kız takarken bu seneay bir de sahte altın alıp takanlar bos cengel takanlar var tabii inanilmaz bir durum
Korona var cinim ya bir dusun bence biraz daha diyorum ben bu ara
Bence artık insanlar zaten ceyrek takmamaya baslayacak birbirine. Takilacak gibi değil ben kenara bile alıp koyamiyorum ne olur acaba diye diye
Tabiki erkek tarafı yaparDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
He he kesin gelirSen yine sanslisin dogum yapacaksın, gelir sana Ceyrek hediye
Peki ben napayım
Kocamın ailesi yaptı hepsiniDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
Yok kız kim getircek bak birinden bekliyorsamSen yine sanslisin dogum yapacaksın, gelir sana Ceyrek hediye
Peki ben napayım
Tekstil fabrikası sahibiymiş ☺ 30 Kasım 2018 tarihli mesajında da babam doktor demiş... Bizi ilgilendirmez ama yemekli düğün 5000-6000 kişi çok masraflı olur, onu belirtip yatayım...Yok is adamiymis. Kv.dugunu yemekli istiyormus. Konu sahibinin nisanlisi kizin eski sevgilisini instadan takip ediyormus. Konularina baktim da daha cok konu acacak. Subat ayinda nisani atarlar diye korkuyormus. Bence devam etsin. Boyle cakallar zor bulunur.
Konu sahibi babasının fabrikatör olduğunu söylemişti. Ben konu sahibinin fake olduğunu düşünüyorum, konularını okudum çünkü. Bir konusunda öğretmen, bir konusunda öğrenci. Bir konusunda öğretmenim müfettiş gelecek diyor diğer konuda öğrenciyim yüksek lisans vs diyor. Öğretmenlere müfettiş gelmiyor zaten artık, yakın tüm arkadaşlarım öğretmen. Bir de fabrikatör babanın kızı düğün yapacak üçün beşin hesabını yapmazdı bence. Eski konusunda karşı taraf yemekli istiyor babam istemiyor vs demişti. Konu sahibi konu açıyor birkaç yoruma cevap verip kaçıyor. Daha önce fake olduğunu söyledim bana açıklama bile yapamadı. Dalga geçiyor bizleBaştan bozulsa keşke. Esnaf, durumları iyi ama çakallık peşindeler. Gelecek çok konulara gebe diye düşünüyorum.
Konu sahibinin babası da doktor diye aklımda kalmış. Hafızam beni yanıltmıyorsa bu düğün olayı nereden tutsam elimde kalıyor.
Gram bey diyeceksinizHe he kesin gelirgram gelirse öp başına kkoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?