Düğünü kim yapar acil yardım

Evet, katılıyorum. Birde dediğin gibi işte her şeyin üslubu vardır ortak isteyebilirsin ama bir soru bicimi vardır bir emir biçimi vardır.
Bende salonda yaptım kınayı ayni paraya tuttuk iki ailede sans eseri. Şimdi kız kına istese ki ister 2 katı masraf olacak.

Evet zaten her şey çok pahalıydi şimdi cok cok pahalı oldu. Allah paraya ihtiyacı olana yardım etsin( hepimize yani )
O çeyrekler nasıl alinacak takilanlar nasıl donulecek bilmem

Yorumları okuyorum şok oluyorum. Sakın ha karışma onlar ödesin diyen. Enayi miyim tabi ödeyecek diyen... Iki oğlum var. Napcam ben

Nişan ve kınayı siz yaptıysanız, düğün masrafları da karşı tarafa aittir, öteki türlü enayi yerine konmuş olursunuz. Ayrıca pandemiden dolayı düğünlere sıkı tedbirler getirildi yani düğün yapmanın bir anlamı zaten yok çünkü düğünlerde ikram yasak, gelin-damat hariç dans etmek yasak, takı merasimi yasak o zaman nikah yapın olsun bitsin

Son düzenleme:

Ay bi de goturulecek ceyrekler var dı mibak onu unuttum.
İnsallah cok evlenen olmaz bu sene.
Bir yastıkta kocayın Allah kavustursun dememeye baslıycaz yakında altın fiyatları yuzunden

Uslup konusunda kesinlikle katılıyorum.

Aklı olan bu devirde tek başına bu işlerin altına girmez , hele ki şimdiden böyle hesaplara girilmişse. Belki siz size düşeni ucuza kaçıp geçiştirdiniz, belki de onlar kendilerine düşeni ucuza kaçıp geçiştirecek. Sonu başından az çok belli olan durumlarda kendini fazla ortalara atıp da sonradan afedersiniz g.t gibi ortada kalmanın lüzumu yok , en temizi ortak yapmak. Ama bu ihtimal yok anladığım kadarıyla aileler fazla işin içine girmiş. Düğünü kim yaparsa yapsın şimdiden mutluluklar

Benim elim titrer kız takarken bu sene ay bir de sahte altın alıp takanlar bos cengel takanlar var tabii inanilmaz bir durum
Korona var cinim ya bir dusun bence biraz daha diyorum ben bu ara
Bence artık insanlar zaten ceyrek takmamaya baslayacak birbirine. Takilacak gibi değil ben kenara bile alıp koyamiyorum ne olur acaba diye diye

Sen yine sanslisin dogum yapacaksın, gelir sana Ceyrek hediye
Peki ben napayım

Tabiki erkek tarafı yapar

Biz ablama kınayı salonda yaptık kendimiz karşıladık, düğünü erkek tarafı kendi karşıladı.

Kocamın ailesi yaptı hepsini

Tekstil fabrikası sahibiymiş ☺ 30 Kasım 2018 tarihli mesajında da babam doktor demiş... Bizi ilgilendirmez ama yemekli düğün 5000-6000 kişi çok masraflı olur, onu belirtip yatayım...

Konu sahibi babasının fabrikatör olduğunu söylemişti. Ben konu sahibinin fake olduğunu düşünüyorum, konularını okudum çünkü. Bir konusunda öğretmen, bir konusunda öğrenci. Bir konusunda öğretmenim müfettiş gelecek diyor diğer konuda öğrenciyim yüksek lisans vs diyor. Öğretmenlere müfettiş gelmiyor zaten artık, yakın tüm arkadaşlarım öğretmen. Bir de fabrikatör babanın kızı düğün yapacak üçün beşin hesabını yapmazdı bence. Eski konusunda karşı taraf yemekli istiyor babam istemiyor vs demişti. Konu sahibi konu açıyor birkaç yoruma cevap verip kaçıyor. Daha önce fake olduğunu söyledim bana açıklama bile yapamadı. Dalga geçiyor bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…