- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Çokta cömert olma kimse aferin demez.... Düğünü erkek tarafı yapar ailesi yapmıyorsa damat yaparDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
Şimdi erkekler zaten ev gecimine kadar herseyi kadina yükleyip bedava hayat yaşıyorlar altlarina da cekiyorlar son model araba tamam bir de zirt pirt aile ziyaretleriBazı adetler boşuna oluşmamış, simdiki erkekleri göz önünde bulundurursak, genel olarak tabi istisnalar hariç. ( kadinin maasina el koymasi durumu vs) geleneksel yapınin daha mantikli oldugunu düşünüyorum. Düğün aşamasında damat adayı ve müstakbel ailesi para mevzulari isin icine girdiginde kendilerini belli ediyorlar. Budq bir tanima firsati bir bakima. Maddi anlamda değil ama manevi açıdan önemli bazı şeyler.
ay tam hayalimdeki evlilik :)Nişan ve kınayı siz yaptıysanız, düğün masrafları da karşı tarafa aittir, öteki türlü enayi yerine konmuş olursunuz. Ayrıca pandemiden dolayı düğünlere sıkı tedbirler getirildi yani düğün yapmanın bir anlamı zaten yok çünkü düğünlerde ikram yasak, gelin-damat hariç dans etmek yasak, takı merasimi yasak o zaman nikah yapın olsun bitsin
Bir arkadasim istemesi oldu bilmem kac kisi geldi iki odalı eveKonudan tamamen bağımsız olarak, bazi kiz tarafları kiz isteme, soz, nişan hepsi ayni aksam deyip, evde iki kurabiyeyle 30 40 kişiyle o defteri kapatıyor.
Ama düğüne gelince oo bin kişiyle yalilarda, saraylarda düğün istiyor.
Insan biraz da adaletli olur.
Bunlar erkek tarafına ait..Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Nişanı kız evi düğünü erkek evi yapar. Ama anne babanın gücü yoksa mecbur damat yapar ve evlenince birlikte ödersiniz borcu.Nişanı biz yaptık
Denizlili
Onlar esnaf durumu iyi☺☺
Erkek tarafı yapar , ya da aileleri karıştırmayıp gelinle damat yapıcakDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Aynen.sonra borca girdik derler alırlar paralarıDüğünü biz yaptık diye altınlarınızı alacaklarına kendiniz yapın ikiniz de çalışıyorsunuz madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?