- 15 Ekim 2013
- 1.293
- 2.500
- 333
- 35
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Hak veriyorumdüğünü nişanı kim yapar bilmem, çok önemsediğim şeyler değil. Nikahımı kıydım geçtim ben. Tek söyleyeceğim kimseye zorla birşey yaptırmaya çalışmayın, kimsenin sizi zorlamasınada izin vermeyin. Hayatınızda yeni bir heyecan, mutluluk getirmesini beklediğiniz bir şey değil mi evlilik? Stress ve kavga kaynağı olacaksa başlarım bu işe derim ben. Birde bu salgın zamanı ne düğünü, görmüyor musunuz sağlık çalışanlarının paylaşımlarını. İnsaf yani.
Herşeyi eşimle ben yaptık kimseyi karistirmadikDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
Alkışlıyorum sizi yürektendüğünü nişanı kim yapar bilmem, çok önemsediğim şeyler değil. Nikahımı kıydım geçtim ben. Tek söyleyeceğim kimseye zorla birşey yaptırmaya çalışmayın, kimsenin sizi zorlamasınada izin vermeyin. Hayatınızda yeni bir heyecan, mutluluk getirmesini beklediğiniz bir şey değil mi evlilik? Stress ve kavga kaynağı olacaksa başlarım bu işe derim ben. Birde bu salgın zamanı ne düğünü, görmüyor musunuz sağlık çalışanlarının paylaşımlarını. İnsaf yani.
Hak veriyorum
Fakat plajlar oteller kafeler hıncahınç doluyken düğün yapanlara bu kadar fazla tepki verilmesini de ben anlamıyorum
Düğünde mesafeli oturma, maske zorunluluğu, oynama yasağı var ve bunu kabullenerek yapılıyor
Plajda herkes dipdibe maske mesafe hak getire
Sosyal medyada görüyorum hep orda burda tatile gidip dönenler sonrasında herkes evde kalsın diye paylaşımlar yapıyorlar
Tam anlamıyla komedi..
Düğünlerde bu yasaklara uyulduğunu düşümüyor musunuz cidden?Hak veriyorum
Fakat plajlar oteller kafeler hıncahınç doluyken düğün yapanlara bu kadar fazla tepki verilmesini de ben anlamıyorum
Düğünde mesafeli oturma, maske zorunluluğu, oynama yasağı var ve bunu kabullenerek yapılıyor
Sosyal medyada görüyorum hep orda burda tatile gidip dönenler sonrasında herkes evde kalsın diye paylaşımlar yapıyorlar
Tam anlamıyla komedi..
Sanırım herkesi kendimiz gibi sanıyoruzDüğünlerde bu yasaklara uyulduğunu düşümüyor musunuz cidden?
Biz kurallara uygun yapıcazAslinda pek 3. Uyeyi alintilamam ama cevremi yazmak istedim
Keske kurallara uygun yapilsa ve insanlar ozgur birakilsa
Calistigim yerde nerede bir bos alan varsa orda dugun yapiliyor. Ne kural var ne kapasite ne oyun yasagi.
Kuralla yapacagini iddia eden bir yakinimiz bir hafta once yaylada halayli horonlu 3 ayakli dugun yapacakmis. Kiz tarafi horonsuz dugun istemezmis. Herkese gitmis herkes ona mecbur eşşşek gibi gidecekmis bunu soyledigi insanda tek bobrekli. 65 yas uzeri yasak var. Abicim napicam sonuna kadar kalamam diyor. Ben cezani oderim diyor. Bencillikten baska birsey degil
Bende tatile gittim. Sinavlardan once en sakin bolgelerden birinde villa kiraladim. Esim rahatsizdi bizim icin mecburiydi. Kaputas plajinda sezlongdan kalktigin an dezenfekte edilen bir ortamda denize girdim ztn kimse yoktu. Isyerinde gordugum insanin yarisini bile gormedim. Ama dugunlere gitmiyorum gidilecek gibi degilki benim etrafimda tek bir dugun bile konulan kurallarin birine bile uymadi.
Konuya gelirsem nisanlimi cok seviyorsam nikah yapar gecerim. Ertelenen dugunler bir sekilde oluyor kurallar vicdana kalmis ama yeni dugun telasini hic anlamiyorum aileden 1 kisi bile hasta olsa acaba dusunulebilirmiydi?
Saçmalamasınlar düğün dernek onlara ait..kınayı siz yapacaksınız...ay ne saçma bu işler yani ben sade bir nikahla evlendim ne nişan kına düğün hiçbiri olmadı..hiç pişman değilim..Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
Sanırım herkesi kendimiz gibi sanıyoruz
Biz kurallara uygun yapıcaz
Kokteyl gibi maskeli oynamasız durağan bir düğün olacak
Nikahtan farkı müzik olacak olması
Biz kurallara uyarak düğün tercih ettik
Zaten bizde düğünü ertelenen tayfadanız
Dediğiniz gibi tatile kurallara uygun gidilebiliyorsa düğün de kurallara uymak şartıyla yapılabilir
o kurallara da uyan yok, bizzat arkadaşım olan insanların kusura bakmasınlar ama instagram paylaşımlarını şikayet ettim umarım ceza yerler ama o kurallar geldi de kime geldi? kim uyuyo? ne maske takıyolar ne mesafeye uyuyolar ne yerlerinde oturuyolar.düğünde de nişanda da kınada da maskesiz dipdibe kalabalıkta selfieler eşliğinde oymalı storylerini izliyorum nerdeyse her gün.bunlar sırf benim çevremde olanlar, istanbul'un göbeği.Hak veriyorum
Tam anlamıyla komedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?