- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
İki insan hayat birlestirirken en çirkin muhabbetler. Bence caliaiyosunuz hiç para muhabbetlerine girmeyin . Ben öyle yaptım gelinliğimi de kendim aldım davetiyeleri de ben bastırdım, fotoğrafçıyı da ben ödedim. Söz nişan vs alışverişine çıkmadım bana hediye almak isteyen gidip alır onun dışında kendi ihtiyaclarimi almak için toplu halde alışveriş istemiyorum dedim. İki şehirde düğün yaptık . Kendi yaşadığım sehirdekini takilanlardan ödedik. Eşimin şehrindekini ailesi ödedi ama davet edilenden fazla kişi gelince ayrıca istediler ben de takılardan odeyebileceklerini söyledim sonra veririz dediler eşime kesinlikle böyle birşeyi kabul etme dedim. Evimizin içini eşimle ikimiz dizdik aileside ekonomik açıdan eşime destek oldu.Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Davetiye fotoğrafçı nikah memuru düğün masrafın kim öder?
Sizler nasıl evlendiniz. Acil yardım
nişanı siz yaptıysanız, düğünü de erkek tarafı yapsın, durumları da iyiymiş.Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Yok konu sahibin babası konuyu bende hatırladım hatta şimdi baktım konu sahibinin babası işadamı ve çevresi 5000_6000 kişiymiş öyle yazıyor hatta o zaman kayınvalidesi yemekli düğün istiyordu.Ex konuyu hatırladım karşı tarafın baba ben iş adamıyım 5000kişi çağırcam diyen amca değil miydi? Madem iş adamı ve kendi çevresi ödesin. Uyanık haspa hem size yıkacak parayı hem düğünü ben yaptım diyecek.
Nişan ve kına kız tarafına, düğün erkek tarafına eger 2 düğün yapılıyorsa 1 si erkek tarafına birisi kız tarafına ait oluyor.Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Biz herşeyi ortak yaptık, aileler hiç karışmadı. Ya gençler ortak yapar, ya da erkek tarafı. Kına gecesi kıza, nişan kıza, düğün erkeğe aittirDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Devir değişsin artık..Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Yeni gelinlerinin cogunun favorisi geleneksel evlenip evliliklerini modern yasamak:)Size bagli.
Geleneksel bir aile yapiniz varsa nisanlinizla beraber, o zaman dugun erkek tarafinindir. Fotografci ,davetiye her seyiyle erkek tarafinindir. Nikah memuruna da parayi erkek verir. Nisan kiz tarafina ait olur. Ama derseniz ki modern usulde evleniyoruz,aileler karismayacak,o zaman her seyi nisanlinizla beraber ortak odersiniz.
Eşimle odedikDüğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
Yeni gelinlerinin cogunun favorisi geleneksel evlenip evliliklerini modern yasamak:)
Düğün tarihi ile ilgili nişanlımın ailesi ile konuşuldu karşı taraf ortak ödenir dedi. Benim ailem biz karışmayız dedi. Ailemle tartışıyoruz. Ben öğretmenim bu arada maaşımla ortak olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?