düşüncesiz mi yoksa abartıyormuyum sizce ?

nilayblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
973
275
53
35
Eşim 1 haftadır yoktu iş gezisine çıkmıştı kendisi yokken baya ağır bir gribe yakalandım- hala da devam ediyor.
Ateşim 40a kadar çıktı acile gittik vs. Yalnız olduğum için annem geldi bende kaldı baktı çünkü gerçekten kolumu kaldırıp yemek yapacak halim yoktu.
Eşimin tek yaptığı ateşim olduğunu duyunca direk hastaneye gitmem için kendi ailesini arayıp bana göndermesi oldu. Tamam bunda da sorun yok. Ama bugün dönüyor ve akşam derbi maçı var oraya gideceğini söyledi. zaten daha önceden iş seyahatini buna göre ayarlamıştı ve hiç şaşırmadım gidecek olmasına (hasta olmama rağmen) .

Eve gelecek yarım saat durup çıkacakmış, anca yetişirmiş.
Gideceksin yani anca yarım saat görüşcez gibi bişey dediğimde ama olsun 3 hafta falan seyahatim yok birlikteyiz diyo. lütuf mu sanki kendi evi zaten burası.. bana bahşedilen birşey mi?

Ben kendimi onun yerine koyduğumda asla içim rahat etmiyo. Uzaktayken eşim bu kadar rahatsızlansa aklım çok kalırdı ve gelir gelmez hemen üstümü değişip çıkıp planladığım bişeyi yapmak ne bileyim vicdanım el vermezdi galiba. içimden de gelmezdi ayrıca.

size sormak istedim. abartıyor muyum?
bence abartmıyorum evlilik dediğin eve para getirmek değilki. yada kadın için yemek yapmak, çocuk bakmak mı evlilik.

hasta olduğunda uzaktaysan aklının kalması eve geldiğinde hemen onunla ilgilenmek, özlem gidermek, ihtiyacı varsa yemek soylemek/ yapmak. bu değilmi sevgili yada eş olmak ?

Guncelleme: sayfa 5

Son düzenleme:
Ama sizin eşinizin cok narsistik ve sizi cok yıpratici davranislari vardi zaten.Paylasmistiniz onceden.Boyle bi adamdan bu hassasiyeti beklemek biraz fazlangobi geldi bana.O davranislarini gayet yerinde ve dogru göruyor.Beklentiye girmek sizi sadece yipratir.Giderse gitsin ayrica.Hassas olmayin onun davranislarina karsi.Degişmez.

Doğru hatırlıyorsunuz..
Çokta hassasiyet değil diye düşünüyorum çünkü kendisine sorduğunuzda normal zamanda sağlık çok önemli aile çok önemli.. benim annem bişeyi eksik yapsa yada bana yardım etmese vs bunun lafını çok yapar eşim. ne biçim anne dediği çok oldu. ama kendine gelince bu şekilde yapması...

ne biçim anne mi dedi ?
umarım çok okkalı bi cevap vermişsinizdir..

Erkekler kadınlar kadar dusuncelı degıller bende esım hastayken aklım kalır bıyere gıtmem herseyı yaparım ama o bana hastayken sadece yemek soyler cocuklara bakar bı gecmıs olsunder tamam bısey ıstersem yapar ama benım kadar kendı dusunup bıseyler yapmaz. Soylenenı yapar az beklentı cok huzur

Bence siz de bu kadar takmayin ve umursamayın artik. Amaann ne yaparsa yapsin moduna girince kadinlar , erkekler bi gariplesiyor. Bi anda afalliyor. Tecrubeyle sabit. Kendine bak , deger ver. Cik gez dolas. Makyaj yap. Guzel ozenli giyin. O var ya da yok. Bu senin hayatin. Sen de planlar yap arkadaşlarınla.

ne biçim anne mi dedi ?
umarım çok okkalı bi cevap vermişsinizdir..

ona benzer şeyler söyledi. çocuk düşünüyoruz konuşuyoken mesela hı hı tabi annen kesin gelir kesin yardım eder vs.
yani diyeceğim şey benim ailem bişeyi eksik yapsa hemen konuşur sanki kendi tam yaparmışçasına. ama sıra ona geldiğinde yanımda bile yok.

Zaten gidecek olmasına şaşırmamışsınız, demek ki eşinizden böyle bir hassasiyeti beklemiyordunuz.
Ama eminim ki siz eşinize aynısını yapsanız ciddi sorun çıkarırdı hele ki sizin eşiniz.

Ben yerinizde olsam çok kötü değilsem eşimin derbi maçına gitmesini sorun etmezdim ayrıca. Benim eşim çok fanatik bir taraftar olduğundan, derbi maçlarına çok önem verir, senede 1-2 defa olduğu içinde bu maçlar, gitsin isterdim. Tek bir olayla da eşimin eşliğini sorgulamam zaten.

Benim eşimde her zaman gidiyo maçlara ve fanatik evet. Başka zamanlarda oldu seyahatten gelip direk maça gittiği.
Ama bu defa farklı hastayım en azından bana ben maça gidicem ama sen iyimisin sorun olmaz dimi gibi birşey dese bile olurdu.
Eski konularımı hatırlıyorsunuz sanırım hele ki sizin eşiniz yazdığınıza göre..
Çok benzeri yaşandı daha önce 1 ay önce eşim hastalandı 3 gün falan işe gitmedi sabahtan akşama baktım ilgilendim.
sonra haftasonu geldi teyzemlerde annem anneannemler toplanıyordu. eşime dedimki iyimisin 1-2 saatliğine gidip geleyimmi. İyi değilim kal dersen kalıcam hiç önemli değil dedim. Keşke gitsen git falan gibi saçma yorumlar yaptı o zaman garip garip. şaşırdım kaç gündür bakıyorum sana ne demek bu dedim yani git bende evde yalnız kalayım ne güzel dedi. öyle gittim
bu da ilginç bi örnek oldu ama :)
sadece bişey demesi bile yeter demeye çalıştım size..

Ama iste sizin anneniz ve siz ,yani onun disinda herkes hatali davranir ,o davranmaz.O yüzden siz şimdi uzuldügünuzle kalirsiniz o ihmalkar davrandigini düşünmez asla.Narsistik kişilikle ilgili okuyun araştırin derim ben.

ben açıkçası maça gidicek olmasına çok takılmadım. en nihayetinde anneniz gelmiş, doktora gidilmiş.. ama eşiniz zaten seyahatteymiş, gelse de azıcık kocama nazlansam modunuzu çok iyi anlıyorum. kadınız ya hu.. böyle zamanlarda azıcık nazlanmak istiyor insan.

ama hadi derbiye gitsin nolacak, zaten sene de 2 kere olan bişey.
ama ailenize yönelik küçümseyen tavırları çirkin. aileniz ondan önce vardı ve o olmasa da var olmaya devam edecekler.

Siz duygularınızla o mantığı ile hareket ediyor.Evet biraz abartıyorsunuz..

Evliliğinize biraz eşinizin gözüyle bakıp ona göre hareket edin o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Oda aranızdaki genel iletişime bağlı aslında. Normalde size karşı inceyse tabi dediğiniz gibi söylemeli ama değilse şimdi hassas davranmasını beklemek sadece sizi üzer.

Siz duygularınızla o mantığı ile hareket ediyor.Evet biraz abartıyorsunuz..

Evliliğinize biraz eşinizin gözüyle bakıp ona göre hareket edin o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz.

insan hastayken öyle olmuyor galiba. evden çıkamadım 3 gündür.
ne bileyim. en azından bir açıklama yapabilirdi. zaten her maça gidiyor orda sorun yok.

Aynen. Hepsi bir arada olunca takıldım ben de. Derbiye gitsin zaten maçları hiç kaçırmıyorki. Tatilde olsak bile odada durup izler onu bekleriz.
Bu seferki başka hem hastayım, yalnızım evde baydım kaç gündür.. Ve dediğiniz gibi aynen

Sana burda defalarca yazıldı çizildi çocuk düşünmeye devam et yazik ediceksin evladina hadi kendine aciman yok o tamam ben zerre üzülmüyorum senin konularina çünkü kendine yapiyorsun ama cocuk konusuna gelince cokkk ama çok pisman olucaksin sonra oturup cok aglicaksin kafani vurucak duvar ariyacaksin çünkü senin kocan sana kocalik yapmiyor ki baba olsun bir çocuğa.
Ama görüyorum ki bir adim yol kat etmemisin senin grip olup kocanin eve gelmemesinden cok daha büyük sorunların var ama gormezden gelmeyi tercih ediyorsun çocuk yapma Allah aşkına o çocuğun da geleceğini karartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…