Aslında başta ki yorumlarımda da yazdım boşu boşuna yorum yapıyoruz sizin konularınıza. Yıllardır konu açıyorsunuz ama hala aynı yerdesiniz hatta daha da kötü psikolojiniz.cocuk istemedigimi soyleyecek cesaretim yok..basli basina bir kavga sebebi bunu goze alamiyorum.
bir dahaki gerginligi bekliyorum Aksiyon almak icin.
aslinda her seferinde bi sansim oluyo ayrilmak icin, ama yapicaksamda ilk anda evden ayrilmam lazim. yoksa aradan bi zaman gecince yumusayip yine bi caresizlige burunuyorum gidemicem diye dusunup.
Anlamadım.cocuk istemedigimi soyleyecek cesaretim yok..
Basli basina bir kavga sebebi bunu goze alamiyorum.
bir dahaki gerginligi bekliyorum Aksiyon almak icin.
aslinda her seferinde bi sansim oluyo ayrilmak icin, ama yapicaksamda ilk anda evden ayrilmam lazim. yoksa aradan bi zaman gecince yumusayip yine bi caresizlige burunuyorum gidemicem diye dusunup.
Anlamadım.
Şimdi çıkacak ilk kavgada evden mi ayrılacaksın?
O zaman niye son kavgada gitmedin?
Aslında başta ki yorumlarımda da yazdım boşu boşuna yorum yapıyoruz sizin konularınıza. Yıllardır konu açıyorsunuz ama hala aynı yerdesiniz hatta daha da kötü psikolojiniz.
İnsanın kendine yaptığını dokuz köy biraraya gelse yapamaz diye boşa dememişler. Birdaha ki bol küfürü konunuzda görüşmek üzere.
Heee daha gitmicen yani.canıma yetince gidicem. o ilk gideyim diye düşündüğüm anda gidicem çok fazla düşünmeden annem ne der babam napar napıcam diye. çok düşünceye dalınca vazgeçiyorum güçsüzleşiyorum.
Biliyorum yapmicaksin ama bicakla kesip atar gibi aticaksin, kararini vericeksin uygulayacaksin ve arkasinda duracaksin. Sana bir sey diyen olursa da ne yasadigimi ben bilirim deyip basin dik durcaksin. Kusura bakma ama bunlari yapmazsan senin hayatin bitmis.canıma yetince gidicem. o ilk gideyim diye düşündüğüm anda gidicem çok fazla düşünmeden annem ne der babam napar napıcam diye. çok düşünceye dalınca vazgeçiyorum güçsüzleşiyorum.
Heee daha gitmicen yani.
Neyse.
Gidersen ne olur Nilay?
Annen baban keser mi seni,kapının önünde,aç mı yatırır seni?
Biliyorum yapmicaksin ama bicakla kesip atar gibi aticaksin, kararini vericeksin uygulayacaksin ve arkasinda duracaksin. Sana bir sey diyen olursa da ne yasadigimi ben bilirim deyip basin dik durcaksin. Kusura bakma ama bunlari yapmazsan senin hayatin bitmis.
ailemle ilgili bir derdim yok..
benim kendi gücümü toplamam lazım
Hayır yani ailen de kötü davranmıyorsa inatla evli kalma sebebi nedir,onu cidden çözemedim.
Hani ailen destek olmaz,ailenin evinde rahat değilsindir,burasını tercih ediyorsundur anlarım da insanlar bu çektiklerini görseler daha çok üzülürler eminim.
Başka bir arkadaş vardı,isim vermiyeyim,ona da çok yazmıştım,çok üzülüyordum,geçen senin konunda aklıma geldi,aynı sıkıntıları o da yaşıyor ama nedense boşanmıyordu,çok yardımcı olmaya çalışmıştık,ama o bizi dinlememişti,geçen baktım,bebek yapmaya karar vermişler. Demek ki insanlar bu şekilde mutlu oluyor,huzursuzlukla beslenenler var tanıyorum benim de çevremde var. Kadının malı mülkü,mesleği var,evi,arabası var,çok mutsuz ama boşanmıyor. Neden? Bilinmez. Demek ki huzursuz yaşam daha cazip.
Kınamıyorum,ayıplamıyorum.
Herkesin iç dünyası karışık.
Mutluluk nedir bilmeyince mutsuzluk da anlaşılmıyor bence.
Bence Duyguyla pek ilgisi yok bu durumun. Hastalığın şakası olmaz. Doğum günümü geçiştirdi kutlamadı gibi bişey değil.Siz duygularınızla o mantığı ile hareket ediyor.Evet biraz abartıyorsunuz..
Evliliğinize biraz eşinizin gözüyle bakıp ona göre hareket edin o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Yani onun cani isterse kanli bicaklisiniz, yine onun cani isterse canim cicim . Yok oyle bi evlilik. Allah yolunuzda guc versin sizeTesekkur ederim.
Dun gece yataga geldi ve ben uyurken sarildi optu . sabah normal birsey olmamis gibi konustu.
ben de robot gibiydim, hissiz. gercekten surekli hislerimle oynaniyor gibi, artik dengem bozuldu biktim.
simdi guya iyiyiz ya, cocuk yapma modlari devam ona gore.
ama herkes bu kadar cocuk asla yapma dusunme derken ben inatci olamicam bu dusuncede. cocuk istemiyorum.
bi sure gecistirmem lazim, yeni bir kavga cikmasi cok gec olmaz zaten.
bir de dogum policesi yapmistik, onun yeni odemesi var bugun esim onu odeyecekmis.
İnşallah o gücü toplayıp kurtulursunuz en kisa zamanda.evet aynı fikirdeyim. güçlenmem ve kendim için bunu yapıyo olmam gerek.
kendi değerimi bilmiyorum bence.. beni kırsada üzsede artık şamar oğlanına çevrildiğim için hislerimde tükendi fazla bişey hissedemiyorum uyuşmuş gibi.
Esinizin size davranislari hic normal degil. Sonrasinda bir sey yokmus gibi yapmasi hic normal degil. Yasadiginiz iliski hic normal degil. Kendinize gelin. Normallestirmeyin bunlari. Siz alttan alinca karsinizdaki aa ne asil davrandi, yuh bana hemen degiseyim demeyecek. Tam aksi, her seferinde biraz daha tepenize cikacak. Cocuk olunca gulluk gulistanlik evlilikler bile sarsinti geciriyor bu adam size neler etmez. Ne beklentileriniz olacak ondan cocuk olunca. Ahh nolur yapmayin bunu kendinize. Neden bu cileyi kendinize cektirdiginizi bulun icinizde. Siz cok degerlisiniz. Esiniz oyle bir asagilik kompleksinde ki, eger siz kendi degerinizi farkederseniz onun yaninda bir gun durmayacaginizi dusunuyor, sizi degersiz hissettirmek icin elinden geleni yapiyor. Kendi degerinizi farketmenizi dilerim.
Yani onun cani isterse kanli bicaklisiniz, yine onun cani isterse canim cicim . Yok oyle bi evlilik. Allah yolunuzda guc versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?