düşüncesiz mi yoksa abartıyormuyum sizce ?

Bence bugun hiç tepki verip kavga çıkarmayın bırakın gitsin, o hasta olunca da aynısını yapın giyinin süslenin arkadaslarınızla dışarı çıkın. Bin tane laftan daha çok işe yarar

işin kötüsü yazdım biraz önce, geçen ay hasta olduğunda çok ilgilendim, bi yere çıkacakken baya hassas davrandım sordum, git dedi öyle gittim.
Ama bırak seyahatten gelmeyi zaten evdeydim ful onunla ilgileniyodum.
bugün hiç tepki vermem zaten benim tepkim hiç birşeyi değiştirmez.

Laftan anlamıyo canım böyle tipler, biraz icraat lazım

Neden bu kadar ağır yazıyorsunuz?
Daha önceki mesajlarınızı da hatırlıyorum. Haklısınız belki ama yine de biraz kırıcı geliyor.
Bu açtığım konu da kocalık yapmamasının bir tane daha örneği mi ..

Biliyorum araştırmıştım..
yine de hep onun öyle olduğunu düşünerek yaşayamıyorum. Hastayım ya 1 haftadır uzaktasın eve gel otur artık yada illa gidiceksende bişey de. eve gelip yarım saat durup çıkıcam hemen gitmem lazım demek yerine.

Ne Var ki bunda 2 saat kalıp gelecek sonuçta çok önemli bir hastalık değil sizinki uzaktayken de ailesini göndermiş hastaneye gidin diye daha ne yapsın adam çok abartıyorsunuz bence

Ne Var ki bunda 2 saat kalıp gelecek sonuçta çok önemli bir hastalık değil sizinki uzaktayken de ailesini göndermiş hastaneye gidin diye daha ne yapsın adam çok abartıyorsunuz bence

ailesini gönderdi ama koca olan kendisi. kocalık görevini yerine getirmiş olmuyor ailesini gönderince.
gitsin maça ama söylerken bile hiç umrunda değil 1 haftadır olmadığı, benim hasta oluşum, eve gelip hemen giyinip çıkcam vaktim yok şeklinde konuşmak yerine gidicem ama iyisin dimi sonra hemen gelicem bak vs herhangi bir ince düşünceli konuşma bekledim.

Yaziyorum çünkü içim aciyor tamam sen magdursun narsist bir adamla evli olabilirsin ve hatta artik bu durumu kaniksadigina eminim çünkü o kadar ağır hakaret ettigi halde sen bu adami terk etmedin simdi grip oldum beni takmadi diyorsun sen zaten o adam için bir kurbansin sen olmazsan başkası olucak bunu görmelisin.
Şimdi bir kitap okuyorum boş ayna adi hatta sen de oku narsist anne kiz ilişkisini anlatiyor sen kendine göre uyarlarsin ya da doğmamış çocuğun için düşün o evlatlarin nasil aci çektiğini gormezden gelinmenin sevilmemenin açtığı yaralari bak bakalim çocuk düşünebilir misin ondan sonra.
Ağır yazmam kolay kolay bu sitede ben ama kendini dusunmeyip bir de çocuk düşünmen ki geçen sefer sana onca hakaret eden adamdan düşünmen bilmiyorum aklim almıyor.

Bakacağım kitaba..
31 yaşındayım. 5 senedir evliyiz neredeyse. anne olmak istiyorum. ama belki çocuklarıma en iyi annelik bu eşimden çocuk yapmayarak olur.
çok arada kalıyorum ben de. henüz hamilelik durumu da yok deniyoduk bir süredir.. belki de olmaması gerekiyor..
çocuk olunca yanında küfür etmeyecekmiş vs diyor da ne kadar inandırıcı. sinirlendiğinde bana tavırları aynı. saygısız hala. bu konuda düşüncesizliği.
merak ediyorum annem arayıp sorsa bugun eşin geldimi diye geldi çıktı maça gitti diyince o ne düşünecek. zaten evi ihmal ettiğini görüyor sürekli yalnızım sürekli seyahatte vs.

Yanında etmeyecek ama özelde edecek yine o küfürleri, hakaretleri ki yanında etmeyecek olmasına bile inanmamaniz lazım. Mevzu çocuktan önce sizsiniz zaten. Hiçbir olumlu adım atmayan hala size küfür ve hakaret eden adamla evli oluşunuz bu adamdan hastasınız diye hassasiyet beklemeniz çok enteresan. Size insan gibi davransın da hassasiyeti eksik kalsın.

Bu adamla evli kalmak yerine boşanmayı basarsaydinız belki de çok güzel insanlar girecekti hayatınıza. Ama siz ısrarla devam ediyorsunuz ve devam edeceksiniz. Kendi mutsuzluğunuzun yanına bir çocuğu da ekleyeceksiniz muhtemelen ve ona yazık edeceksiniz

Anneniz eşinizin size ettiği lafları duysa ne düşünür acaba?

Hala aşağılarcasına konuşmaları devam ediyor doğru. Bu her gün olmuyor ama. Bugünkü davranışına da takılıyorum bence bu da merhametsizlik ve sevgi eksikliği çünkü. İnsan gibi davranan gideceğim ama sorun yok dimi derdi en azından.

Ben çok korkuyorum dediğinizde haklısınız çocuk için. Kendi hamileliğim için de öyle. Nasıl olacak hamileliğimde destek olabilecekmi. Güya çok istiyor çocuk ama ne bileyim seyahatleri hiç bitmiyor geldiğinde de burda güllük gülistanlık değil anlayış, hoşgörü yok.. Korkuyorum çocuk için.
Sadece yaşım geldi kaç senedirde evliyiz diye çocuk istiyorum.. bu şekilde de bencillik aslında ve o çocuk beni de mutlu etmeyecek bu evde.

annem arada soruyor hala nasıl aranız sana iyi davranıyor mu diye ben de evet iyiyiz gayet diyorum. inanıyo galiba annem ama eşimin bu denli küfür hakaretlerini bilmiyor. kaba kırıcı konuşuyo diye biliyo ama asla tahmin etmiyodur boyutunu

Yanlıs hatırlıyorsam duzeltın Kocanız zaten narsıst bir adamdı szın, eve gelmesi gercekten de lutuf. Sizinle okadar hafta geçirmesini lutuf gormesı de normal. Adam anormaldı cunku.

öyle olduğunu düşünüyorum evet ama konulmuş bir tanı yok, davranışları narsist gibi..
Sızı mutsuz adam ıcın tanıya ihtiyac yok mutsuz ediyor sizi, anafikır bu
Umarım cocuk yapma dusuncenız devam etmiyordur adam degısmemis cunku, ki degısmeyecekte zaten

Sızı mutsuz adam ıcın tanıya ihtiyac yok mutsuz ediyor sizi, anafikır bu
Umarım cocuk yapma dusuncenız devam etmiyordur adam degısmemis cunku, ki degısmeyecekte zaten

hala düşüncesiz işte, bu açtığım konu için diyorsanız.
çocuk istiyoruz lafta ama ben korkuyorum hamileliğim nasıl olacak. çokça yalnız kalıcam. geldiği zaman sinirlense yine kalp kırıcı konuşacak. saygısızlık yapacak. çocuk doğacak bana destek olması lazım ama iş için yine gitse bana annem kayınvalidem falan yardım edecek. kocam nerede , yok gibi. olduğu zamanlardada bi "beni uğraştırma" havası seziyorum. lütuf gibi yaptıkları

Ben sizin onceki konularinizi da hatirliyorum. Sanirim terapi goruyordunuz, devam ediyor musunuz? Ve nicin calismiyorsunuz? Calismak size iyi gelir ve sallantida evliliginiz icin de bir guvenceniz olur.

Ben sizin onceki konularinizi da hatirliyorum. Sanirim terapi goruyordunuz, devam ediyor musunuz? Ve nicin calismiyorsunuz? Calismak size iyi gelir ve sallantida evliliginiz icin de bir guvenceniz olur.

terapiye devam ediyordum bıraktım 1 ay oldu. ama ihtiyaç halinde tekrar başlayabiliyorum..
çocuk yapıcaz diye işi bırakmıştım uzun sürdü biraz sigorta yaptık onun 6 ay bekleme süresi varmış bilmiyoduk. öyle derken kaldı iş konusu kenarda. ama haklısınız. sadece nası başlayacağımı bilmiyorum şuanda. eşimle çocuk düşündüğümüz bi aşamadayız ama aslında benim içim emin değil.

Seni dogru mu hatirliyorm diye konularina baktim. Evet dogruymus. Sana cok uzulmustum esinin sozlerini anlattigin konunda. Kilon hakkinda tavirlarinda falan.
Okuzun bencilin tekiyle evlisin. Hala bu adamdan cocuk dusunuyosun ustelik. Vallahi bravo. Insan kaderini kendi yaziyor boyle iste. Tam da cocuk yapmalik bi koca tam da cocuk buyutmelik bir yuva... cesaretine hayran kaldim

bir şekilde kabullenmeye çalışıyodum aslında.
ama gel gör ki çocuk hamile kalmak ve doğurmakla bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…