bir şekilde kabullenmeye çalışıyodum aslında.
ama gel gör ki çocuk hamile kalmak ve doğurmakla bitmiyor.
Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Sadece surda yazdiklarin bile berbat seyler. Nasil bu adamin yuzune bakabiliyorsun hala anlamiyorum? Kuduz kopek demis sana. 5 paralik demis. Lanet etmis yahu adam senle evlendigine.
Yapma kendine bunu. Neden bosanmiyorsun? Neden cekiyorsun?
Degisse degisirdi demi? Susup kalman bir ise yaramamis senelerce. Bir de gitmeyi dene. Bak nasil mutlu olacaksin. O da zaten nasilsa gitmiyor kafasinda. Devam ediyor yaptiklarina.her yeni olayda o noktaya geliyo aslında ve ben hep kalmayı seçtim.
şu alıntıladığın olay 1.5 sene öncesi sanırım. evden kovmuştu beni birde..
her olay yanına kar kaldı bir şekilde. suç bende neden ayrılmadım bilmiyorum.
şuanda ayrılmak içinde yeni olay beklemem gerekirmi. zaten senelerdir olan belli.. ne değişecek dimi
Degisse degisirdi demi? Susup kalman bir ise yaramamis senelerce. Bir de gitmeyi dene. Bak nasil mutlu olacaksin. O da zaten nasilsa gitmiyor kafasinda. Devam ediyor yaptiklarina.
Senin kararin. Ama ben o evden kovulma olayindan sonra o kocayi coktan kapinin onune koymustum. O laflar yenilir yutulur seyler degil. Hele bir de cocuk. Boyle adamdan asla cocuk yapmazdim.o kafasına göre davranıyor tabi. beni düşünmediği için kendi keyfi nasılsa o an ona göre davranıyor.
gidersem anneme giderim. o zaman söylerimde neden geldiğimi. hani eşime blöf yapayım bak gidebiliyorum şeklinde değil ama gerçekten gitmek ve ayrılmak gibi..
kritik bir noktadayız aslında bir yandan çocuk mevzusu var.. bir karar vermem gerekiyor artık.
Senin kararin. Ama ben o evden kovulma olayindan sonra o kocayi coktan kapinin onune koymustum. O laflar yenilir yutulur seyler degil. Hele bir de cocuk. Boyle adamdan asla cocuk yapmazdim.
terapiye devam ediyordum bıraktım 1 ay oldu. ama ihtiyaç halinde tekrar başlayabiliyorum..
çocuk yapıcaz diye işi bırakmıştım uzun sürdü biraz sigorta yaptık onun 6 ay bekleme süresi varmış bilmiyoduk. öyle derken kaldı iş konusu kenarda. ama haklısınız. sadece nası başlayacağımı bilmiyorum şuanda. eşimle çocuk düşündüğümüz bi aşamadayız ama aslında benim içim emin değil.
Önceki konularınıza baktım da,moloz da ondan daha iyi bir erkek olabilirmiş. Narsist de olabilir,kendisini inanılmaz övüyorsa. Ama eşiniz tam bir psikopat. Empati duygusu yok. Eski konularınızı okurken midem kalktı kalktı indi.Eşim 1 haftadır yoktu iş gezisine çıkmıştı kendisi yokken baya ağır bir gribe yakalandım- hala da devam ediyor.
Ateşim 40a kadar çıktı acile gittik vs. Yalnız olduğum için annem geldi bende kaldı baktı çünkü gerçekten kolumu kaldırıp yemek yapacak halim yoktu.
Eşimin tek yaptığı ateşim olduğunu duyunca direk hastaneye gitmem için kendi ailesini arayıp bana göndermesi oldu. Tamam bunda da sorun yok. Ama bugün dönüyor ve akşam derbi maçı var oraya gideceğini söyledi. zaten daha önceden iş seyahatini buna göre ayarlamıştı ve hiç şaşırmadım gidecek olmasına (hasta olmama rağmen) .
Eve gelecek yarım saat durup çıkacakmış, anca yetişirmiş.
Gideceksin yani anca yarım saat görüşcez gibi bişey dediğimde ama olsun 3 hafta falan seyahatim yok birlikteyiz diyo. lütuf mu sanki kendi evi zaten burası.. bana bahşedilen birşey mi?
Ben kendimi onun yerine koyduğumda asla içim rahat etmiyo. Uzaktayken eşim bu kadar rahatsızlansa aklım çok kalırdı ve gelir gelmez hemen üstümü değişip çıkıp planladığım bişeyi yapmak ne bileyim vicdanım el vermezdi galiba. içimden de gelmezdi ayrıca.
size sormak istedim. abartıyor muyum?
bence abartmıyorum evlilik dediğin eve para getirmek değilki. yada kadın için yemek yapmak, çocuk bakmak mı evlilik.
hasta olduğunda uzaktaysan aklının kalması eve geldiğinde hemen onunla ilgilenmek, özlem gidermek, ihtiyacı varsa yemek soylemek/ yapmak. bu değilmi sevgili yada eş olmak ?
Önceki konularınıza baktım da,moloz da ondan daha iyi bir erkek olabilirmiş. Narsist de olabilir,kendisini inanılmaz övüyorsa. Ama eşiniz tam bir psikopat. Empati duygusu yok. Eski konularınızı okurken midem kalktı kalktı indi.
Sizi öfke çıkaracak birşey olarak görüyor. Kendisini de sizden üstün görüyor. Bu döngüyü kırmanız için ona kendi ilacından tattırmalısınız. Siz de kendi hayatınızı yaşayın,siz de ona karşı öyle davranın.
Hanımefendilik çizgimden çıkmam diyorsanız ve iyi bir ilaç istiyorsanız boşanın. Çünkü sokakta gördüğümüz insanlar da hastamıyız,dertli miyiz umursamazlar. Hatta sokaktaki insanlar daha iyi çünkü böyle aşağılamıyorlar. O zaman onun hayatınızda kalmasının esprisi nedir? Size çocuk verecek donör mü? Size leş gibi davranılırken ve yalnızlık hissi içinizde dururken avunabileceğim çocuk olur düşüncesi mi? Çocuk böbrek taşı değildir. Tek kişinin sorumluluğunda olmamalıdır. İyi bir babaya ve mutlu bir anneye ihtiyacı vardır.
Derbiye benim eşim de giderdi açıkçası ölüm döşeğinde olmadıktan sonra.
Çocuktan sonra beklentim çocuğa bak yeter seviyesinde, insan kendine bir şekilde bakıyor.
Ama duygusal olarak evet haklısınız isteğinizde, maçkolikler için derbi duygusallık götürmez yine de.
Yalnız diğer okuduklarım hiç hoş değil.
Çocuk için karar vermem gerekiyor diyorsunuz da nereye yetişiyorsunuz ki?
Bu apartopar karar verilecek bir şey değil.
İçi kötü olmayan bir insan bu lafları edebilir mi tamamen haklı bile olsa?
Cok haklisiniz..
demin geldi ve kavga ettik. Icimde tutamadim yemek yicekti acti yerken dediki mac keske 8de olsaydi, zar zor yetisicem, ben de gitme illa gidicekmisin evden izle diye cikistim tripli. O da sacmaliyosun heralde ilaclarin etkisiyle derbiye mi gitmicem vs dedi. Ben de ben hastayim 1 haftadir yoksun hic demiyosun birseye ihtiyacin var mi, yada gidicem ama sorun yok dimi herhangi birsey demiyosun diye cikistim.
o da baslama simdi masayi kafana geciririm saatlerdir ucaktayim dedi. Simdi kapatalim konuyu yoksa cok fena olucak dedi eve geldigim gibi kavga cikarmaya calisma dedi.
Ben kendi fikrimi soyledim yaptigin ters geliyo bana dedim. Anan baban gelseydi dedi, geldiler dedim bugun senin gelicegini biliolar ondan gelmediler. Kac gun oldu iyisin seytan gibisin vs dedi sonra basladi kufurler. Lanet olsun seni gordugum gune am.na koydugumun pici dedi , lanet olsun seninle evlendigime eve gelmek istemiyorum gibi laflar etti bagirarak.
ben kufur etmiyorum sana terbiyesiz su haline bak diyincede sen hakediyosun kendi zehrinde geber dedi. Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Su saatten sonra cehenneme kadar yolun var nerden dustum ben buna ya dedi bende benden bahsediyosun galiba dedim (esas ben dustum bu evlilige, maruz kalan benim) o da madem oyle defol git dedi bende olur dedim olur deme git dedi ben de sen git annende kal madem dedim. Olur diyo.
kulfetin senin 5gram sen ben daha eve gelmeden dolmussun kapiyi actiginda belliydi suratindan, seni gotumden cikaririm ben benimi kandircaksin akil oyunlariyla falan dedi (...) ben de cok yanlis kisiyle evlenmissin ozaman diyince evet cok yanlis bir evlilik yaptigim konusuna katiliyorum
Cunku bir insan asagilik olmasa seref yoksunu olmasa yoldan gelene boyle davranmaz simdi otur agla sonrada hakli gibi davranirsin cehenneme kadar yolun var diye cekti gitti disari.
Evet ben tripli basladim cikistim zaten dolmustum eski konulari dusunmekten falan ama asla bi asagilama bi kotu soz kullanmadan ...
Karsiligi bunlar olmasi yine benim sucummus gibi davrandi... yani ben haketmisim sanki kufur hakareti bide uste cikti yoldan gelene boyle konustugum icin. Ya benim duyduklarim esas ?
ya dedim senin yerinde olsam askim haklisin valla iyimisin gideyimmi derdim bu kadar konu kapanirdi dedim sen nerelere getirdin yine.
diymi diymi diye dinlemedi beni, suanda sifon sesinden farkin yok benim icin dedi.
İçi kötü olmayan bir insan bu lafları edebilir mi tamamen haklı bile olsa?
Eşiniz iğrenç ötesi bir ve siz çocuk yapmada kararsızsınız.
Neleri layık görüyorsunuz kendinize...
Esiniz sizi maddi,manevi güçsüzleştirip,naifliginizi sonuna kadar kullanacak gibi duruyor.Calışin ,dışa açilin biraz.Evliliginize bi pencere açılmıs olur.Ona da ,takılmazsiniz böyle.Eve ugradi ugramadi.İşinize bakarsıniz.Eliniz zayıfliyor böyle çalışmayınca.İster istemez onun yolunu gözlüyorsunuz ve seviyorsunuz.Sevginiz biraz azalsa gercekleri daha net görebileceksiniz.
Oofff ya. Bu adamin agzi ne kadar bozuk boyle. Igrenc adam. Bu ne ya...
Cok haklisiniz..
demin geldi ve kavga ettik. Icimde tutamadim yemek yicekti acti yerken dediki mac keske 8de olsaydi, zar zor yetisicem, ben de gitme illa gidicekmisin evden izle diye cikistim tripli. O da sacmaliyosun heralde ilaclarin etkisiyle derbiye mi gitmicem vs dedi. Ben de ben hastayim 1 haftadir yoksun hic demiyosun birseye ihtiyacin var mi, yada gidicem ama sorun yok dimi herhangi birsey demiyosun diye cikistim.
o da baslama simdi masayi kafana geciririm saatlerdir ucaktayim dedi. Simdi kapatalim konuyu yoksa cok fena olucak dedi eve geldigim gibi kavga cikarmaya calisma dedi.
Ben kendi fikrimi soyledim yaptigin ters geliyo bana dedim. Anan baban gelseydi dedi, geldiler dedim bugun senin gelicegini biliolar ondan gelmediler. Kac gun oldu iyisin seytan gibisin vs dedi sonra basladi kufurler. Lanet olsun seni gordugum gune am.na koydugumun pici dedi , lanet olsun seninle evlendigime eve gelmek istemiyorum gibi laflar etti bagirarak.
ben kufur etmiyorum sana terbiyesiz su haline bak diyincede sen hakediyosun kendi zehrinde geber dedi. Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Su saatten sonra cehenneme kadar yolun var nerden dustum ben buna ya dedi bende benden bahsediyosun galiba dedim (esas ben dustum bu evlilige, maruz kalan benim) o da madem oyle defol git dedi bende olur dedim olur deme git dedi ben de sen git annende kal madem dedim. Olur diyo.
kulfetin senin 5gram sen ben daha eve gelmeden dolmussun kapiyi actiginda belliydi suratindan, seni gotumden cikaririm ben benimi kandircaksin akil oyunlariyla falan dedi (...) ben de cok yanlis kisiyle evlenmissin ozaman diyince evet cok yanlis bir evlilik yaptigim konusuna katiliyorum
Cunku bir insan asagilik olmasa seref yoksunu olmasa yoldan gelene boyle davranmaz simdi otur agla sonrada hakli gibi davranirsin cehenneme kadar yolun var diye cekti gitti disari.
Evet ben tripli basladim cikistim zaten dolmustum eski konulari dusunmekten falan ama asla bi asagilama bi kotu soz kullanmadan ...
Karsiligi bunlar olmasi yine benim sucummus gibi davrandi... yani ben haketmisim sanki kufur hakareti bide uste cikti yoldan gelene boyle konustugum icin. Ya benim duyduklarim esas ?
ya dedim senin yerinde olsam askim haklisin valla iyimisin gideyimmi derdim bu kadar konu kapanirdi dedim sen nerelere getirdin yine.
diymi diymi diye dinlemedi beni, suanda sifon sesinden farkin yok benim icin dedi.
Son yazdiklarinizi yeni gördum.Ben yorumu daha once yazmistim.Sizin cocugunuzun olmadiginda bir hayir var bence.Toparlayin kendinizi,iş bakin.Calismaya baslayin.Ondan sonra paranizla da bi yol cizersiniz.Böyle calismazken bu adamdan boşanmasi bile büyük dert olur.Siz degerli ve cok hanimefendi bi kadınsiniz.Dogru. Sevgim azalsada yinede icimde var birseyler. Calismayi cok ozledim bunu ne zamandir dusunuyorum. Cocuk fikriyle kafam hep allak bullak kaldi.
son yazdiklarimi okudunuz mu? Ondan sonra mi yazdiniz bu yorumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?