[ı]ya aldatılıyosun yada aldatılmak üzeresin canım....
Bunda daha sorgulanacak bişey yok herşey açık ve net....[/ı]
slm arkadaşlar uzun zamandır bişiler yazmıyodum sadece okuyodum hanımlar eşimle 3 yıldır evliyim daha önce hiç bir şekilde bi hatasına olmadı yani ben rastlamadım
.az önce eşim otururken telefonuna baktım (sürekli bakarım öyle kıskandıgım yada bişiiler bulmak umuduyla falan degil).
giden ve gelen msjlarını hiç hafızada tutmaz ama iletilerdeki mesajlarını silmemiş iş yerinde bir bayan arkadaşı var bekar ben ismen tanıyorum eşim çok bahseder ondan daha dogruşu iş yerinde olan herkesten bahseder
neyse telefondaki msejları şöyle minikkuş günaydın günün aydın olsun. sonracıma akşam yatarken ben yatıyorum sabah işe geç gittigi zaman gene öle ben yatıyorum
arkadaşı yeni araba aldı ona inş arabana kuşlar pisler falan filan baya mesajlaşmış valla hepsi aklımda degil ama öyle bi şekilde yazışmalrı var
geçenlerde arkadaşı araba aldı demiştimya ona dolana dolana hediye aldık
ben canım ne acelesi var daha alırız dedim ama beni dinlemedi baya gezdik hediye bulmak için
geçenlerde iş yerine gelirken açık giyinmiş kız eşimde kapalı giyin biraz demiş oda kıyafetim yokki kapalı giyineyim demiş eşimde maaşını alınca sana ben kıyafet alıcam diye söz vermiş
geçenlerde eşim rajatsızlandı işe gidemedi telefonunuda arkadaşında unutmuş benim telefonunmdan kızı aradı neden beni aramıyn merak etmedinmi bu neden işe gelmedi diye falan diye konuştu üstelik kızın telefonu eşimin telefon hafızasında yok ezbere biliyo numarasını
eşime gözterdim bu mesajları bu ne diye kızın adını diyerek .............. dedi kızın adını dememe gerek yok ama bozuldu şimdi eşim yatıyo ben oturma odasında yatıcam diye geldim bu odaya eşimde geldi biraz sonra yalakalık yapıyo bana neden yanımda yatmıyosun diye
bana bu mesajlar hakkında hiç bir açıklamada yapmadı gene ne oldu neden bu suratın asıldı falan dedi gitti yattı benden yüz bulamayınca
hanımlr nedir bu şimdi eşimin beni sevdigini falan çok iyi biliyorum bu mesajlar sizce arkdaşçamı ne ben bi anlam yükleyemedim bana yardım edin eşime nasıl davranmalıyım şimdi
sıkılmadan okudugunuz için çok teşekkür ederim hepinize.
slm arkadaşlar uzun zamandır bişiler yazmıyodum sadece okuyodum hanımlar eşimle 3 yıldır evliyim daha önce hiç bir şekilde bi hatasına olmadı yani ben rastlamadım
.az önce eşim otururken telefonuna baktım (sürekli bakarım öyle kıskandıgım yada bişiiler bulmak umuduyla falan degil).
giden ve gelen msjlarını hiç hafızada tutmaz ama iletilerdeki mesajlarını silmemiş iş yerinde bir bayan arkadaşı var bekar ben ismen tanıyorum eşim çok bahseder ondan daha dogruşu iş yerinde olan herkesten bahseder
neyse telefondaki msejları şöyle minikkuş günaydın günün aydın olsun. sonracıma akşam yatarken ben yatıyorum sabah işe geç gittigi zaman gene öle ben yatıyorum
arkadaşı yeni araba aldı ona inş arabana kuşlar pisler falan filan baya mesajlaşmış valla hepsi aklımda degil ama öyle bi şekilde yazışmalrı var
geçenlerde arkadaşı araba aldı demiştimya ona dolana dolana hediye aldık
ben canım ne acelesi var daha alırız dedim ama beni dinlemedi baya gezdik hediye bulmak için
geçenlerde iş yerine gelirken açık giyinmiş kız eşimde kapalı giyin biraz demiş oda kıyafetim yokki kapalı giyineyim demiş eşimde maaşını alınca sana ben kıyafet alıcam diye söz vermiş
geçenlerde eşim rajatsızlandı işe gidemedi telefonunuda arkadaşında unutmuş benim telefonunmdan kızı aradı neden beni aramıyn merak etmedinmi bu neden işe gelmedi diye falan diye konuştu üstelik kızın telefonu eşimin telefon hafızasında yok ezbere biliyo numarasını
eşime gözterdim bu mesajları bu ne diye kızın adını diyerek .............. dedi kızın adını dememe gerek yok ama bozuldu şimdi eşim yatıyo ben oturma odasında yatıcam diye geldim bu odaya eşimde geldi biraz sonra yalakalık yapıyo bana neden yanımda yatmıyosun diye
bana bu mesajlar hakkında hiç bir açıklamada yapmadı gene ne oldu neden bu suratın asıldı falan dedi gitti yattı benden yüz bulamayınca
hanımlr nedir bu şimdi eşimin beni sevdigini falan çok iyi biliyorum bu mesajlar sizce arkdaşçamı ne ben bi anlam yükleyemedim bana yardım edin eşime nasıl davranmalıyım şimdi
sıkılmadan okudugunuz için çok teşekkür ederim hepinize.
konuyu tam dıle getırmeden haklı ımajında esın..merhaba net te bir sorun vardı bir türlü giremedim kusura bakmayın sabaha kadar uyumadım sabah eşime aklında olsun bir daha gönderdigin mesajların iletim raporlarınıda silde kendini ele verme dedim ne olmuş yani msj çektiysem aşkım canım cicim mi demişim iş arkadaşıma günaydın demişim ne var bunda diyobana güvenmiyomusun falan gibi bi sürü laf etti benim seni evde onuda işte idare ediyom işte dedi bunumu istiyon ne yani dedi konuşmama fırsat ble vermedi sonuç bu işte sabahta beni mesaj yagmuruna tutuyo falında bişiler çıkmış onu yazıyo öpücük gönderiyo falan filan işteee
aslında biraz daha sakinim daha mantıklı düşünüyorum eşim yalanlar uydırması için zaman verdim her yalanda insan daha çok bocalar.
tüm konuyu okudum... erkekler böyle şeyleri sıkça yaparlar şaşırmadım ama bu cümleniz beni çok şaşırttı...
seven insan böyle şeylerin yanından yakınından geçmez...evliliğinizin temelinde sorunlar var....sevgisizlik sorunu var...bu çok ciddi bir sorun....
bence bir kerelik fiziksel aldatmanın çok ötesinde kötüdür duygusal aldatılma ve düpedüz flört ediyorlar bana göre siz duygusal olarak aldatılıyorsunuz.
peki ne gerek var evli bir erkeğin bekar bir kıza günaydın mesajı çekmeye,gereklimi...
ben sana diyim kardeş aralarında şuan bişey yoksada olacak yakında,yavaş yavaş zemini oluşturuyorlar..sende aklını başına topla ikisini izle,sürekli takipte ol..
kesinlikle katılıyorum , fiziksel açlıklarının sınırı yoktur bazı erkeklerin o nedenle kolay tuızağa düşebilirler amaaaaa duygusal bişeyler aramaya girişmişse demek eşinde ya da evliliğinde bulamadığı bişeyler var diye düşünürüm .... duygusal tatmin olayı çok çok önemlidir
Offff basıldık desene,tamam itiraf ediyorum,cidden bu denli takipçiliğinle baş edemiyorum ve söylüyorum.Biz flörtöz bir aileyiz,küçük kızım bile doğar doğmaz dr.uyla flört etti.Ama cidden küçük bir flörttü.ya lütfen ben mi okuduğumu anlayamıyorum siz mi anlatamıyorsunuz ??????????? insanların hep küçük flörtleri olur demişsiniz ... eşinizin de sizinde küçük flörtleriniz olduğu anlamını çıkarırım ben bu yazıdan .........üstelik flörtün küçüğü büyüğü olmaz ve flörtün masumu olmaz kanaatındayım ( evliler için elbette )
kızın erkek arkadaşı var uzun zamandır birliktelermiş ya arkadaşlar bilmiyorum yalışmıyım benim anlamadıgımm şuu neden o kız işyerinde sadace eşim ve o kız yok daha başkalarıda vr başkaları ile mesjlaşmıyoda neden o kızla mesjlaşıyo kıza kanka diyo ve neden telfon numarasını aklında tutuyo bana filmlere bakıyosun onlardan etkileniyosun bana uyguluyosun diyo o benim sadece arkadaşım neden başka türlü düşünüyosun ne yapmaya çalışıyosun diyo
bu arada arkadaşın birisi evliligin temeli saglam degil sevgisizlik var demiş ne alaka bi insan kendi ve eşinin sevgisinden emin olmaz mı tamm seviyosa neden böle bişi yaptı dersiniz zaten bende bunu anlamıyorum ya bizim evliligimiz zorla oldu eşimle ne zorluklak atlattık ailelerimizi bile karşımıza aldık ve evliligim hep parmakla gösterilen bi evlilik eşim beni sevmese yapsa tmm diyecem ama eşim neden beni severken böyle bir şey yaptı sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?