Eimin telefonundaki mesajlar

[ı]ya aldatılıyosun yada aldatılmak üzeresin canım....

Bunda daha sorgulanacak bişey yok herşey açık ve net....[/ı]

[ı]ya aldatılıyosun yada aldatılmak üzeresin canım....

Bunda daha sorgulanacak bişey yok herşey açık ve net....[/ı]

sivricime katılıyorumm,
bence aldatmıyo ama heran aldatabilir
işyerine git kızla konuş demişler arkadaşlar
ne işin var elin kızıyla
hatalı olan kocan
bizde çalışma hayatındayız
aradaki mesafeyi korumayı biliceksin
bekar kızlar kıtlık çıkmış gibi evli erkeklerin peşinde
erkeklerin düzgün durması lazım
kızların yaptığını onaylıyorum gibi algılanmasın sakın
o ayrı bi konu zaten,

Evet serbet gelismelerden haberdar etmeyecek misin bizi :)

Yazilanlari anca okuyor heralde, once yaz sonra oku serbet, agac olduk burda..

tüm konuyu okudum... erkekler böyle şeyleri sıkça yaparlar şaşırmadım ama bu cümleniz beni çok şaşırttı...

seven insan böyle şeylerin yanından yakınından geçmez...evliliğinizin temelinde sorunlar var....sevgisizlik sorunu var...bu çok ciddi bir sorun....

bence bir kerelik fiziksel aldatmanın çok ötesinde kötüdür duygusal aldatılma ve düpedüz flört ediyorlar bana göre siz duygusal olarak aldatılıyorsunuz.

merhaba net te bir sorun vardı bir türlü giremedim kusura bakmayın sabaha kadar uyumadım sabah eşime aklında olsun bir daha gönderdigin mesajların iletim raporlarınıda silde kendini ele verme dedim ne olmuş yani msj çektiysem aşkım canım cicim mi demişim iş arkadaşıma günaydın demişim ne var bunda diyobana güvenmiyomusun falan gibi bi sürü laf etti benim seni evde onuda işte idare ediyom işte dedi bunumu istiyon ne yani dedi konuşmama fırsat ble vermedi sonuç bu işte sabahta beni mesaj yagmuruna tutuyo falında bişiler çıkmış onu yazıyo öpücük gönderiyo falan filan işteee
aslında biraz daha sakinim daha mantıklı düşünüyorum eşim yalanlar uydırması için zaman verdim her yalanda insan daha çok bocalar.

tüm konuyu okudum... erkekler böyle şeyleri sıkça yaparlar şaşırmadım ama bu cümleniz beni çok şaşırttı...

seven insan böyle şeylerin yanından yakınından geçmez...evliliğinizin temelinde sorunlar var....sevgisizlik sorunu var...bu çok ciddi bir sorun....

bence bir kerelik fiziksel aldatmanın çok ötesinde kötüdür duygusal aldatılma ve düpedüz flört ediyorlar bana göre siz duygusal olarak aldatılıyorsunuz.

konuyu tam dıle getırmeden haklı ımajında esın..
pekı ya gercekden dedıg dogruysa?..
ya kızın bı sevgılısı varsa ?..
mantıklı ve sakın olmalı ınsan bu durumda...
agızdan cıkan herkelıme aleyhıne donmemelı..

kesinlikle katılıyorum , fiziksel açlıklarının sınırı yoktur bazı erkeklerin o nedenle kolay tuızağa düşebilirler amaaaaa duygusal bişeyler aramaya girişmişse demek eşinde ya da evliliğinde bulamadığı bişeyler var diye düşünürüm .... duygusal tatmin olayı çok çok önemlidir

lafa bak ya seni evde onu işte idare ediyomuş
hem suclu hem güçlü konuşmana fırsat vermediğine göre anladığı dil baska

peki ne gerek var evli bir erkeğin bekar bir kıza günaydın mesajı çekmeye,gereklimi...
ben sana diyim kardeş aralarında şuan bişey yoksada olacak yakında,yavaş yavaş zemini oluşturuyorlar..sende aklını başına topla ikisini izle,sürekli takipte ol..

aynen katılıyorum.ofkesıyle zeytınyagı gıbı uste cıkmıs resmen.sen bır cevap veremedınmı arkadasım bunları soylerken.deseydınya benım telefonumda boyle msjlar gorseydın aynı tepkıyımı gosterecektın dıye..

seks erkekler için sadece bir dürtüdür...gelir geçer ..tabiki son derece yanlış ve kabul edilebilir birşey değil...

vurgulamak istediğim şu; burda bir aldatılma var...aynen dediğiniz gibi "duygusal tatmin" var....

teni tenine değmedi diye aldatılma yok diyemem.

kızın erkek arkadaşı var uzun zamandır birliktelermiş ya arkadaşlar bilmiyorum yalışmıyım benim anlamadıgımm şuu neden o kız işyerinde sadace eşim ve o kız yok daha başkalarıda vr başkaları ile mesjlaşmıyoda neden o kızla mesjlaşıyo kıza kanka diyo ve neden telfon numarasını aklında tutuyo bana filmlere bakıyosun onlardan etkileniyosun bana uyguluyosun diyo o benim sadece arkadaşım neden başka türlü düşünüyosun ne yapmaya çalışıyosun diyo

bu arada arkadaşın birisi evliligin temeli saglam degil sevgisizlik var demiş ne alaka bi insan kendi ve eşinin sevgisinden emin olmaz mı tamm seviyosa neden böle bişi yaptı dersiniz zaten bende bunu anlamıyorum ya bizim evliligimiz zorla oldu eşimle ne zorluklak atlattık ailelerimizi bile karşımıza aldık ve evliligim hep parmakla gösterilen bi evlilik eşim beni sevmese yapsa tmm diyecem ama eşim neden beni severken böyle bir şey yaptı sorun bu

Offff basıldık desene,tamam itiraf ediyorum,cidden bu denli takipçiliğinle baş edemiyorum ve söylüyorum.Biz flörtöz bir aileyiz,küçük kızım bile doğar doğmaz dr.uyla flört etti.Ama cidden küçük bir flörttü.

saçma aynı işyerınde olan ıkı ınsan durduk yere nıye mesajlassın..hadı gormedıgı bır arkadası olur eyvallah ama senınkısı telefonu yenımı gormus ne?cok mesaj cekesı varsa sana ceksın..senle daha az,o kızla daha cok gorusuyor..

tam 22 sayfa dolusu yorum yazıldı ve yorum yapan onlarca kişi ağız birliği etti ki eşin ya aldatıyor ya da aldatmak üzere , bu mesajlaşma yanlıştır diye sen halen parmakla gösterilen bir evlilik olduğunu mu düşünüyorsun :1shok: evliliğinde ya da eşinde bir sorun olduğunu anlaman sarsıntılar yetmiyor da çatırtılar mı duyman lazım CADIARZU

ya da şöyle soruyum masum bişeydir takma kafana diye bir yorum mu okumak istiyorsun yediğini hazmedebilmek için :1shok: pes diyorum başka da bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…