Eimin telefonundaki mesajlar

ben olsam bunu yaparmıyım hayırr..
O telefonu kafasında kırarım ama laf çok hoşiuma gitti..
Dogru demiş annenn canım..
Anne işte boşuma anne demiyolar biliyolar tecrubeliler ..

bu konu gerçek değil bence.
apaçık aldatılan bir insan nasıl olurda bu kadar sakin kalabilir.
nasıl olurda hala derki ben olanlara anlam veremedim.

gerçektir arkadaşım inan.
Bak benim bir akrabam var onun ablası aynn böyle bir durum yaşamış. kadın dioki gözümüzün önünde ablamın eşi kadına sarılıo samimi hareketleri var , ablamı çektim kenara sordum abla bu he hal? demiş ki kadın arkadaş onlar hep böyleler aralarında bişey yok. akrabam şok içinde tabi. ilklerde bişe dememiş. bakmış iş olcak gibi dğil abla demiş gözünü aç bak. bu kadın kocanla arkadaş falan değil. resmen ağzına girio abla görmüomusun salak mısın sen demiş. kadın olayları anca kardeşi uyarınca anlayabilmiş. akrabam dio ki sanki dio kadına büyü yapmışlar. anca anladı. kocası da karısı farkına varınca çekmiş elini eteğini o kızdan başka bir yere taşınmışlar karısından özür dilemiş falan falan az kaldı yuvası gidiomuş yani.
bu olayı duyunca nası şaşrdım ben ağzım açık kaldı. demek yaşanabiliomuş böle şeyler.

aman serbest canım bak bu konu sana örnek olsun seni kötülemiyorum sakın yanlış
anlama. ama bir an önce otur konuş niyetini anla yoksa sen üzüleceksin dikkatli ol lütfen!

bana kalırsa bu zaman kadar beklemesi de hata
açıkçası benim telefonundan arıyacak ve ben buna müsaade edeceğim sıkıar o biraz
senin neyin oluyor diyemedin mi konu sahibi arkadaşım

aldatilan oldum mu demissin evet aldatildim o an aninda isi bitirdim poposunu yirtti bosanmamak icin ama eninde sonunda bosadim bir an arkama bakmadim vurdum tekmeyi yok oyle 3kurusa 5kofte ama sana tavsiyem kendini uzecegine kocani uz yuz verme bosan demek zaten tum mesajlari okursan kimse dememis sakin ol kendine guven onun 1beyni var bak burda kac beyin bilgisayar basinda ortada bir ates varda onu esin kendi yakmis zaten sen ister uzerine git gitme cani istedimi iyi bir kulp bulur kendi atesini korukler bence kararli ol ve ona mesaji samimiyeti kesmesini iste acik ol kartlarini acik oyna suphelerim var de bir mesaj daha okudugum an vay halinize de korksun seni sevdiginden eminsen kaybetme korkusuyla arkadasini dostlugunu bir kalemde siler atar

yasadıkların zor
ama aynı yataga gırıp bırsey olamsı gıbı davranacak kadarda basıte ındırgenmıs olaylar degıl
evli erkege kadından abla kardes arkadas olmuyor
arkadas olarak baslayıp ısı pısırıyorlar
canım senın yerınde
olsam ona ne kadar kararl ıoldugumu gosterırıdım bosanmalıyız de senın nekadar kararlı olabılecegını anlasın

kızı bir akşam yemeğe davet et madem sevgilisi varmış onunla gelir belki sende durumu daha yakından gözlemlemiş olursun eşinede madem bu kadar samimisiniz ailecek görüşelim bende arkadaş olmak istiyorum de ne olacak bakalım

adamla kız arasına belki tam olarak bişey yok ama herkesin sölediği gib bir kıvılcım var ortada.
size bir örnek verecegim; bnm sınıftan bir arkadasım staj yaptıgı laboratuvar da bir adamla samimiydi hatta abi diyordu ona bi kaç kez rahatsızlandıgında falan ilgilenmiş adam serum falan takmış ben başlarda anlamadım tabi. arkadasımda kaldıgımda sürekli gece tlf da konuşmalar yok adamın derdi varış karısıyla ilgili falan... laboratuvara gittim bir gün adam yok hemen arkadasım msj atıyo lab. dayım bişi dioyrmsusn falan adam hemen damladı düştü.beraber dondurma yiyolar falan ama hala abi abi diyo.1 sene böle gecti biz sene sonunda rkadaslarla hafif uyardık evli bir adamla böle olunmaz falan diye bişi demedi tabi işte abi diyorum ben ona falan. sadede geleyim arkadaslar o arkadasım bu sene o adamla çıkyorlar ve herkese erkek arkadasım diye bahsediyor adam boşanacakmış heralde 2 tane de çocugu var. kız tek başına eve çıktı yani birlikte kalıyorlar...

çok uzunoldu kusurabakmayın. demek istedigim baştan bişey olması sart değil snradan oluyoo...

arkadaşlar sanırım serbet arkadaş biraz bizlere kızmış,fakat biz senin yazmış olduklarına istinaden yardım ve fikir amaçlı birşeyler yazmaya çalıştık sen bunun içinden ele faydalı olan ne seç tabiki hiçbirimiz sana akıl vermek istemeyiz canım...

bekara karı boşamak kolay demişsin sana yorum yapan 500 kişinin 400 ü eminimki evli ve başından benzeri olay ya geçmiş yada duymuştur faraza konuşulduğunu sanmam...

sanırım sen kendi bildiğini yaptın eşini tehtit ettin gelirim falan dedin.
ben bunu söylemez yapardım,yapmıycaksamda söylemezdim zaten.

ayrıca ben hiç birşey demez somut delil bulur suratına çarpar bu işi bitirirdim çünkü akşama o adam bana ne doğru konuşucak nede bildiğinden şaşıcak bunuda bilirdim...

her ne sebeple olursa olsun evli barklı kişinin seviyesini bilmemesi bir kadınla araya mesafe koymaması kafadan suçtur,hatadır,onca şey duydum ki buna benzer ve onca şey yaşandıki çevremde buna benzer kendini bilen bir adamın ve kadının böyle bir durumda nasıl tepki verebileceklerini iyi gözlemledim ,

siz ezber bozmuş ve eşinizle konuşmadan onu affetmişsiniz son yazılarınızdan bunu anladım...

size kimse boşayın dememiştir zaten ama bukadarda kola affedicekseniz bu konuyu açıpta bukadar hatunu birbirine düşürmeseydiniz be kuzum son msj larda bizleri suçlamışsınız azıcık ...

ayrıca toprağım YENGEÇBURCU'nun yazısını iyi okuyunuz dikkate alınası bir yazı ağzına sağlık arkadaşım...Şeniz

Son düzenleme:

olay budurrrrrzemuszemus opuyorumnanaktan alkisalkisalkis :içelim:

bu yazıda karar verilmiş sanırım.inşallah hakkınızda hayırlısı olur.a.s.

nutez çok doğru yazmışsın.

arkadaş kararını vermiş
evde iştekileri anlatıyor
iştede seni anlatıyorum dmiş eşi.
oda he tmm o zaman demiş anladığım kadarıyla.

serbet'e mutluluklar...

butarz olaylar kötü sonuçlarla biticek diye birşey yok dimi ama.yazmayım çok uzun diyordum ama yazayım bari oğlanı sallarken vakit geçer...
benim kuzenim evlendi eşi hemen askere gitti geldi işe başladı çocuk,evlenmeden önce öyle aktif biri değildi oğlan askerden gelince bu 2 yıl içinde olanlar onu beynen yordu sanırım iş yerinde platonik başlayan ilişki oldu aleni ortada değildi ama aynen böyle tlfn etmeler falan çiçek yollamalar kızın arabası bozulmuş gidip onu almalar falan kuzenimde olan sadce sezintiydi ve hemen bukadr şeye bile tavrını koydu aileler karıştı ortalık karıştı falan kuzen çantasını topladı derken oğlan alttan aldı falan konu kapandı şimdi 12 yıllık evliler 2 bebiş var mutlular bizim oğlanınki platonik başlayamayan birşey olarak kaldı ve ailesine sarıldı.evinden çıkmaz işten eve evden ie bir adam..

keşke böyle sonuçlansa dimi...ama işte ama bu topikte amalar varrrr malesef

Son düzenleme:
yaaa kızlar inşaallah biz yanılırız. yazık bu aksam konuşcaklar, çok acı bır durum. kesın adam bır fındıklar kırıyor ama yazık kaç yıllık evlıler. duşmanımın başına vermesın çok zor

bence nekadar yakınlarki kapalı kıyafet almayı bile düşünüyor eşin,nemünasebetle alıyomuş..şaşştım

walla yazılabilecek ve akla gelebilecek tüm yorumlar yazılmış.

bu olay kesinlikle arkadaşça değil.Durduk yere kimse kimseye minikkuş gibi mesajlar çekmez kıyafetine karışmaz ben dün akşam da belirttim olay taze iken çekecektiniz kıza mesaj ve sonucu görcektiniz ama bu saçma geldi bazılarına olabilir tabi bu benim fikrim benim başıma gelseydi bu olay dün gece çözmüş olurdum.Ama sabrınıza hayranım.Kafanız karıştı eminim ama eşiniz olayı sağlama almış bak işte öel bişey olsa senin yanında şöyle davranırmıyım demiş hemen.Eğer gercekten öyle bişe olmasaydı savunması bu şekilde olmazdı hatta çıldırırdı size ispat etmek için..

sizin mükemmel bir eş olduğunuza emim sevgili konu sahibi ama bu erkekleri anlamak gerçekten zor.Bu ülkede hülya avşar bile yıllarca aldatılmışsa söylenecek söz yok

Ne kadar iyi niyetle olursa olsun evli bir insanla karşı cinsle bu kadar samimi olmasını kusura bakmayın kimse kabul etmezde normal görmezde. ( ha sizden öncesine dayalı bir arkadaşlıkları olsa belki bi ihtimal neyse diyecem ama) yinede hayır bunları açıklasa ne olacaakki . davranş baştan yanlış .

Evli bir adamla kadının arkadaşlığı iş yerinde kalmalı. O da saygınlık yitirilmeden.
Bir iş için zorunlu değilse mesajlaşmaların, konuşmaların arkadaşçası falan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…