canim sana tek bir tavsiyem olacak
bu tavsiyeyide annem bana vermisti (yeni evliyim 3 aylik)
ne olursa olsun annem babamla yatagini hic ayirmazdi bana derdiki sende ayirma baktin bir hata yapti
gozune hos gorunecek sekilde yat ve ona dokunma
bu onu daha cok sana ceker derdi
sende ayirma yatagini sen eger yatagini ayirirsan erkek disarda aramaya baslar
bu direk aldatir anlaminda degil ama
ona ilgi duyan bayanla konusur daha sonra karsilastirmalar yapmaya baslar
bak bunu bir psikolog olarak soyluyorum hastalarimdan gordugum budur
allah yar ve yardimcin olsun
bu konu gerçek değil bence.
apaçık aldatılan bir insan nasıl olurda bu kadar sakin kalabilir.
nasıl olurda hala derki ben olanlara anlam veremedim.
hanımlar ben eşim beni aldatmaz demiyorum lütfen en iyi erkek ölü erkek bu zamnda kimseye güven olmuyo bakın kafam artık okadar durduki ne yapıcagımı ne diyecegimi bile düşünemiyor bilemiyorum benim şu anda kafamı yoran eşimi aramadım hiç oda aramadı mesaj yolladı sabah bir kaç defa eşimi aramalımıyım aramamalııyım ben bunu düşünüyorum şuanda
hepiniz yorum yapmışınız peki bende size bi soru sorayım aranızda hiç aldatılan oldumu
bekara karı boşamak kolaydır derler ben bugune ne zorluklarla geldim
böyle kolay kolayda meydanı boş bırakmam ben piskolojimden bile şüphe eden olmuş çok rahatmışım falanda filanda ben nasıl bir durumdayım farkındamısınız.
ateşe körükle gitmek ateşi alevlendirir ben şimdi ne yapmalıyım ben bunu düşünüyorum.
14. sayfaya kadar okudum ve artık dayanamadım yorumsuz kalmaya
arkadaşım çok üzgünüm fikrimizi sormuşsun bende buna daynarak kendi fikrmi söyleyeceğim ..
bu tür durumlarda empati yapılmasını öneririm ben ve kendimde uygularım ..
sana sadece şunu söylemek istiyorum ..
evli bir insan erkek yada kadın asla ve asla karşı cinsle arkadaş olmamalı bakın ben bunu bekar veya evli diyede ayırmıyorum yasakkelime karşı cins diyorum ..
şimdi eşinle bu kız arasında yeni başlayan ve biz iyi arkadaşız diyerek kendilerini bile kandırdıkları bir his varve neyseki sen bunu öğrenmekte geç kalmamışsın kurtarılabilir zamanında denk gelmişsin vereliniortak
neyseki bizleri saçı uzun aklı kısa diyen erkekler :mymeka:
kendilerini bi süre ele vericek yaptıklarını ayaklarına dolatıcak kadar aptallar ..
sana demiş ya ''evet evde seni ,işte onu idare ediyorum '' diye inan bana bu cümle aslında onun yapmak istedği ama hala yapamadığı bişi kendiyle savaşıyor ..burdan itibaren sana çok iş düşüyor olayın peşini bırakma eşini bu yaptığını hazmedemiceğini göster yani siz arkadaşta olsanız ben istemiyorum de
allah kolaylık versin arkadaşım sana a.s.
hanımlar lütfen saikin olun bir konu açtım ama millet birbirine girdi lütfen konumuz bu deil kmse kimsenin hakkında ileri geri konuşmasın herkes yazdıgını bir kere düşünsün benim derdim farklıydı eger konuda arkadaşlar birbirine giricekse benim yardım amaçlı açtıgım konu kapatılsın
eşimle konuştum kızı arayacagımı eşimi kızı eşimi o kıza ve bütün şantiyeye rezil edicemi söyledim eşimde olmayan şey için ne kendini neden beni rezil etme dedi bakalım akşam oturup adam akıllı konuşucaz he bu arada şunuda söylemek isterim eşimin bugune kadar hiç bir yanlış olmadı b
eşim eger aramızda bişiler olsa senin gözünün önnde yapmaz ve numasını sende durdurmazdım dedi
eşim işyerindeki arkadaşları ile beni tanıştırmayı çok istiyo iş yerindekilerde benimle tanışmak istiyo eşim iş yerinde olanları bana anlatır benide onlara alatırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?