Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hem beceriksiz hem münasabetsizmiş o kuaför , başkaları ona danışmadan o kişiler için yorum eleştiri tavsiye verenler (başkalarının hayatına karışanlar) benim gözüm de psikolojik tacizler , hiç kafana takma gülüm onu, saçın da uzar nasıl olsa istediğin gibi iyi bir kuaföre kestirirsin
göbüş için de ben sıkıya dara gelemiyorum yapamıyorum ama sen istersen biber jeller var ya ondan sür sar streçle , iş yaparken yada yürürken olursa daha işe yarıyor 2 saat dursun sonra açarsın

Gobegim sarkmis durumda bende farkindayim toparlanmadiginin ama bu sekilde soylemek neden ben anlamiyorum
bazı insanlar narsist olabiliyor kendisini herkesten üstün, becerikli, özel v.s. görüp diğerlerini aşağılayarak , küçümseyerek egolarını tatmin ediyorlar genel de kişilik bozukluğu katagorisine giriyorlar , yani seninle ilgisi yok , o kişi kim olsa aynı davranacak

Ekimimmmm can paremmmm bu hafta yer gök kirmiziyiz degilmi

Hafta ici pek gorunmedin cnm haliyle önce aktif olanlar seciliyor

Ama bu hafta bambaşka birini göreceğimden eminim

İsim kullaniyormusun, nasil hitap edelim sana
Tabikide daha aktif olacağım adım naz diye hitap edebilirsiniz

Akşam yediklerim mideme oturdu bu gece mide ağrısı cekicem belli
bal yok mu gülüm varsa az ılık suya bal yap iç yoksa pekmez varsa pekmez al ağzına , eşim mideden sıkıntılı ya bizim günlük ilaç gibi reçetemiz
pekmez de yoksa az kimyon kaynamış suya at iç gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…