hem beceriksiz hem münasabetsizmiş o kuaför , başkaları ona danışmadan o kişiler için yorum eleştiri tavsiye verenler (başkalarının hayatına karışanlar) benim gözüm de psikolojik tacizler , hiç kafana takma gülüm onu, saçın da uzar nasıl olsa istediğin gibi iyi bir kuaföre kestirirsinEvet bende farkındayım göbek ve kalça benimde istediğim gibi toparlanmadi. Bunun sebebide düzgün spor yapamamam. Eve pilates topu falan alsam cocuklardan bana kalmaz. Eliptik oylece bekliyor. Pilates kursu ayarlayip evden cikmam lazim benim. Bu arada saçımı da oval yap dedim tamam dedi. Yaptığı şeye hele
O zaman neden onu seçmedin. Cuma günü çok pişman olacaksın gibi bir his var içimde.Ben önceden burdayken vardi cnm
Ben ilk önce madami alirsin diye düşünmüştüm
Dipçik gibi kalkarım evelallahYarin gör sen onu, fişşekk gibi olur
Ooo maşallah cok beceriklisin demekkiEllerinde olsa pazarda çalışmamı isteyecekler abla
Terziyim deli gibi dikiş dikiyorum çok severek yapıyorum işimi o yüzden katlanıyorum cumartesilerine
Siralamam vardiO zaman neden onu seçmedin. Cuma günü çok pişman olacaksın gibi bir his var içimde.
bazı insanlar narsist olabiliyor kendisini herkesten üstün, becerikli, özel v.s. görüp diğerlerini aşağılayarak , küçümseyerek egolarını tatmin ediyorlar genel de kişilik bozukluğu katagorisine giriyorlar , yani seninle ilgisi yok , o kişi kim olsa aynı davranacakGobegim sarkmis durumda bende farkindayim toparlanmadiginin ama bu sekilde soylemek neden ben anlamiyorum
Teşekkür ederim abla elimizden geldiğince işteOoo maşallah cok beceriklisin demekki
Ekimimmmm can paremmmm bu hafta yer gök kirmiziyiz degilmibazı insanlar narsist olabiliyor kendisini herkesten üstün, becerikli, özel v.s. görüp diğerlerini aşağılayarak , küçümseyerek egolarını tatmin ediyorlar genel de kişilik bozukluğu katagorisine giriyorlar , yani seninle ilgisi yok , o kişi kim olsa aynı davranacak
08.10.2021 cuma sporum adımım
35 dk eva
25 dk orta tempoda yürüyüş
Toplam attığım adım
Eki Görüntüle 2930008
Bir tane de minnoş çıtır koyayımtakıma yakışır oğlum Eki Görüntüle 2930009
Cordelia fantastikaaa
tabi kiiiiiiiiiiiiEkimimmmm can paremmmm bu hafta yer gök kirmiziyiz degilmi
Ben hiç senden başkasına yar olur muyum ablamSeni ellere yar edermiyim hiccc
Tabikide daha aktif olacağım adım naz diye hitap edebilirsinizHafta ici pek gorunmedin cnmhaliyle önce aktif olanlar seciliyor
Ama bu hafta bambaşka birini göreceğimden eminim
İsim kullaniyormusun, nasil hitap edelim sana
Daha yeni geldiğin için canim kimse tanımıyor kilo vermen nasıl , menülerin nasıl , adımların nasıl bunları bir görülsün bak ilk secilenlerden olursunMasterchefteki gibi en sonsecildim
bal yok mu gülüm varsa az ılık suya bal yap iç yoksa pekmez varsa pekmez al ağzına , eşim mideden sıkıntılı ya bizim günlük ilaç gibi reçetemizAkşam yediklerim mideme oturdu bu gece mide ağrısı cekicem belli
Yesinler onu yaaa
Niden ki acabaO zaman neden onu seçmedin. Cuma günü çok pişman olacaksın gibi bir his var içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?