Maviş şirine hemen havaya girdin.Açtık bayrakları göndere kaptanım şimdiden 1. Ligimizi kutlayalım ben bize inanıyorum başaracağız herkeste üstüne düşeni hakkıyla yerine getirecek
Leslie yi bende seviyorm. Eliptikle calisiyiorm. Kardiyoyla aram iyi. Zumbayla ask yasiyorumLesli ile çok güzel bir birlikteligimiz var canım boş kalmadımayni zamanda plank ve kardiyo hareketleri beni yalnız bırakmadılar
Ben icabına bakarim şimdi mideminBunlar hep kirmizi takimda oldugun icin geliyor basina. Benim takimimda olsan hasta olmazdin
Evet ama sorun zeroda değil etteZero içen senmiydin
Yavrunu Allah bagislasin cnmBen 25 yasındayım evliyim calısmıyorum 11 aylık bi bebeğim var
Ilk siraBen icabına bakarim şimdi mideminseçtin de ben mi gelmedim kiz
Sagol Canim halledicem insallahGeçmiş olsun canım.
Seni ellere yar edermiyim hicccBen icabına bakarim şimdi mideminseçtin de ben mi gelmedim kiz
Ellerinde olsa pazarda çalışmamı isteyecekler ablaHaftasonudami çalısiyorsun cnm
Ne işle meşgulsün
Masterchefteki gibi en sonsecildimGelin bakalim cekirgelerim
Acaba bu Alem
böyle azimli, böyle hirsli kizlar gördümü
Ama bu hafta kirmizi takim kizlari gösterecek
Nasil kilo verilir
Nasil adım atilir
___Ilk olarak yapacagimiz yarin kahvaltiyla beraber menulerimize azami dikkat etmek. Kimseye aç kalin, az yiyin demiyorum ama kesinlikle kacamak kabul etmiyorum
Doğru ve saglikli beslenecez.
Mümkün mertebe karbon hakkimizi kahvaltida kullanalim.
Ne yiyecegine karar veremeyen, 1 gün önceden takimindan fikir alsin.
__2.olarak tabiki 12 bin adimi aksatmamaya calisiyoruz.
Yuzde 2 lik avantaji kaybedersek verdigimiz kilolar boşa gidebilir
Herkesten bol paylasim ve takimina destek olmasini bekliyorum
El ele verirsek biz bu işi evelAllah başarırız
askrhpozitif
@madamhd
@masal3487
@Tutaste53
sardunya1038
prensinin annesi
@Nefesimmmsin
Spor destekcilerimiz sizlere zaten güvenimiz sonsuz
@chikolatagozlum
Cordelia
E Elif_Eylul
@Ayyulduz
cuma günü zafer bizimdir, bizim olacakkkk
Ay dötüm ya ay sekerim belli ki plates çok gerekli bir egzersiz değil 11 yıldır bu halde olduğuna göre çok ta seyapmamak lazım deseydin pislik zihniyet bunlarİyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdimmillet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım
Ay vallahi bi an benim vücudum sandım benim vücut tipimde aynı seninleEvet bende farkındayım göbek ve kalça benimde istediğim gibi toparlanmadi. Bunun sebebide düzgün spor yapamamam. Eve pilates topu falan alsam cocuklardan bana kalmaz. Eliptik oylece bekliyor. Pilates kursu ayarlayip evden cikmam lazim benim. Bu arada saçımı da oval yap dedim tamam dedi. Yaptığı şeye hele
Biraz yavaş ol bebeğimAçtık bayrakları göndere kaptanım şimdiden 1. Ligimizi kutlayalım ben bize inanıyorum başaracağız herkeste üstüne düşeni hakkıyla yerine getirecek
Canım henüz tanımıyor kimse seni. Bu hafta tanıt herkese kendini. Kırmızı Kaptan ol.Masterchefteki gibi en sonsecildim
Azimliyim dedim kuzum sana inan bana açlık vurdu eşim karşımda tatlı börek yiyor tutuyorum kendimi ilk günün zorluğu tabi yedim içtim de ne oldu diyorum bitki çayı yaptım kendime yudum yudum onu içiyorum Allahım sağlık versin gerisi ben deMaviş şirine hemen havaya girdin.
Yarindan itibaren aman adım resmini unutma cnmMenüm
Sabah
patatesli 2 yumurta 1 dilim ekmek 2y k yoğurt şekersiz bir bardak çay
Ara 1 orta boy elma
Akşam 4 y k coban salata 2 parçatavuk göysü tavugun baska yerini yiyemiyorumda ondan hep tavuk göysü 3 y k bulgur pilavı
2 litre su 25 dakika leslie
Toplam 12 bin adım resim cekemedim bugün
Zipzip- E Elif_Eylul Mefkurem
Sen tombalakanneyi tanıyon mu canım,?Biraz yavaş ol bebeğim
Kirmizilar gümbür gümbür gelecek
Hafta ici pek gorunmedin cnmMasterchefteki gibi en sonsecildim
Ben önceden burdayken vardi cnmSen tombalakanneyi tanıyon mu canım,?
Kraliçem.diyebilirsin.Hafta ici pek gorunmedin cnmhaliyle önce aktif olanlar seciliyor
Ama bu hafta bambaşka birini göreceğimden eminim
İsim kullaniyormusun, nasil hitap edelim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?