- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Zero içen senmiydinAkşam yediklerim mideme oturdu bu gece mide ağrısı cekicem belli
Keşke aksam soyleseydimBeni kaptan yapmasan farkli olcakti. Hep senin sucun. Ödül bile yapamadim korkudan
Seni çok iyi anlıyorum canım oluyor öyle şeyler bu hayatta bende eva ile anlaşamadım bir türlü birleşmeden ayrildikYok ben kiloma ragmen her türlü sporu yapabiliyorm. Ama plank yapamadim nedense. Bi uyumsuzluk oldu plankle aramizda. Siddetli bi gecimsizlik diyeyim
Şişttt mavilerle cok Samimi olmayalim litfennnnnKıyamam Maviş kaptan.
Yavaş yavaş yap canım karnı ve bacak popo kaslarini çalıştırıyor ilerde tekrar dene.Yok ben kiloma ragmen her türlü sporu yapabiliyorm. Ama plank yapamadim nedense. Bi uyumsuzluk oldu plankle aramizda. Siddetli bi gecimsizlik diyeyim
Zero dokundu heraldeAkşam yediklerim mideme oturdu bu gece mide ağrısı cekicem belli
Olmayinca olmuyor iste cnm. Baska adaylarla yolumuza devam ederiz bizde.Seni çok iyi anlıyorum canım oluyor öyle şeyler bu hayatta bende eva ile anlaşamadım bir türlü birleşmeden ayrildik
Yarin gör sen onu, fişşekk gibi olurBunlar hep kirmizi takimda oldugun icin geliyor basina. Benim takimimda olsan hasta olmazdin
Seni mi beni mi.Ben menü yazmıyorum abla korkmayazsam takımdan atarlar
Neyse yarından itibaren bende yazıcam inşallah
Geçmiş olsun canım.Akşam yediklerim mideme oturdu bu gece mide ağrısı cekicem belli
Denemeye yapmaya calisacagim insallah.Yavaş yavaş yap canım karnı ve bacak popo kaslarini çalıştırıyor ilerde tekrar dene.
İyi geceler.İyi geceler kızlar
Yeter bu kadar muhabbet sabah iş var
Ben yazmam menü falan sonra hepsiBen menü yazmıyorum abla korkmayazsam takımdan atarlar
Neyse yarından itibaren bende yazıcam inşallah
Haftasonudami çalısiyorsun cnmİyi geceler kızlar
Yeter bu kadar muhabbet sabah iş var
Ben 25 yasındayım evliyim calısmıyorum 11 aylık bi bebeğim varSen calisiyormusun cnm
Biraz kendini tanitirmisin
Açtık bayrakları göndere kaptanım şimdiden 1. Ligimizi kutlayalım ben bize inanıyorum başaracağız herkeste üstüne düşeni hakkıyla yerine getirecekKaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim.
Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.
@Aijoo senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.
@bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.
@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.
@Migim cabani gördüm cnm. Sende bu yolda cok isteklisin.
@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyük destegin olacak.
@klbk33 Elele verip cuma günü basarimizi kutlariz diye düsünüyorum cnm.
@aypare- seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.
@Zipzip- M MissHayaLet @Elisa83 @Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz icin en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz
Yanlış oldu herhalde.Niye uzgün attın cordelia heyecanlı diyom
Lesli ile çok güzel bir birlikteligimiz var canım boş kalmadımOlmayinca olmuyor iste cnm. Baska adaylarla yolumuza devam ederiz bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?