Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa, çok geçmiş olsun. Kas gevşetici varsa evde acaba işe yarar mı ki?

Aaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun minnoşum. Biraz daha iyi misin

İş yerinde biz arkadaşım zaten normal kilolardayken inanılmaz zayıflamış. Hemen gidip sırrını sordum, diyetisyene gittiğini söyledi. Bende online listeler aldığımı ama uyamadığımı söyleyince ‘online değil, yüz yüze görüşeceksin. Her hafta o tartıya çıkıp mahcup olma durumundan dolayı çok ciddiye alıyorsun işi.’ dedi. Aklıma geldikçe diyetisyen bakıyordum, hatta bir kaç tanesinden fiyat bilgisi de aldım. Sonra sporla desteklemek istedim, online fitness için fiyat bilgisi aldım. Sıra plan yapmaya geldi,
- Bilgisayar üzerinden spor videolarını takip edeceğim,
- Diyet listesiyle ve her hafta tartıya çıkarak sonucundan kaçamayacağım bir takibe başlayacağım…
Come on!!, biz burda bu işi yapmıyor muyuz zaten?
Muhabbet etmek, birbirinin hayatına tesir etmek paha biçilemez ama önceliğim-iz kilo vermek değil mi a dostlar. Ben artık mahcup olmak istiyorum herkese açık çek, amacıma ulaşmak için yanlış yollarda gidersem doğru yola çekiştirin beni

chia tohumu aldım suyla tüketeyim die.. böyle iğrenç bir tad olamaz...
chia tohumunu nasıl tüketebilirim
Canım biraz ıslatıp ya da öylece salataya da katabilirsin

Yoğurtlu çiya puding yapabilirsin

Sütlü tatlı da mı sevmiyosun canım yoksa süt kokusu gidip pişince tüketiyor musun?

Afiyet bal olsun

Canım yap tabi ki hep arkandayız
Her gün o randevuyu hayal edersen %100 olmasın hadi %85-90 uyarsın kuşum
Güzel temiz bir defter bul ve başla ya da online bi not defteri günlük vs

cereyandamı kaldın acaba canım çok geçmiş olsun bi doktora gitsen kas gevşetici ağrı kesici falan verirler belki rahatlarsın kıyamam ya böyle durumlarda insanın canından olan birilerinin yanında olmaması çok kötü

Kuzum bi de şeyi sorucam ya, kahve içiyor musun? Ya da kahvaltıdaki siyah çay dışında bişeyler?
her zaman olmasada arada tarçınlı hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi içiyorum bide hergün probiyotikli yeşil çay içiyorum canım ama tarçınlı türk kahveme yeniden başlayacam hergün bir fincan spordan önce içecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…