Yaaaa sana kıyamamkmse beni hatuırlamıor
geçen haftadan beri yarışma die bağırıodum
herkese küsüm
şükür aşkitom <3
Yaa, çok geçmiş olsun. Kas gevşetici varsa evde acaba işe yarar mı ki?Hanımlar gelemedim çünkü yatalak oldumDün kayınpederim ameliyat oluyo diye gittik hastaneye, orda baya bekledik, çıktı ameliyattan gayet iyi. Sonra biz tekrar döniş yoluna çıktık. Sabahtan beri kulunçlarım bi garipti. Arabada bir boynum tutuldu saat 15.30 falan. Allahım geldik yattım. Kalkamıyorum, eşim kaldırdı yatağıma yatırdı. Kollarımı kaldıramıyorum, eğilemiyorum, sağdaysam sola hiç dönemiyorum. Sadece emekleme pozisyonuna gelip yerimden tek kol desteğiyle kalkıyorum Ve bu halde yanlızım
Aaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun minnoşum. Biraz daha iyi misinHanımlar gelemedim çünkü yatalak oldumDün kayınpederim ameliyat oluyo diye gittik hastaneye, orda baya bekledik, çıktı ameliyattan gayet iyi. Sonra biz tekrar döniş yoluna çıktık. Sabahtan beri kulunçlarım bi garipti. Arabada bir boynum tutuldu saat 15.30 falan. Allahım geldik yattım. Kalkamıyorum, eşim kaldırdı yatağıma yatırdı. Kollarımı kaldıramıyorum, eğilemiyorum, sağdaysam sola hiç dönemiyorum. Sadece emekleme pozisyonuna gelip yerimden tek kol desteğiyle kalkıyorum Ve bu halde yanlızım
Hadi bakalım. İnşallah çok güzel geçer sınavın kaptanımCuma köydeydim gecen hafta Ankaraya geldim
Gunler yogun geciyor
Pazar sinavim var daha ne olsun
Kuzum bi de şeyi sorucam ya, kahve içiyor musun? Ya da kahvaltıdaki siyah çay dışında bişeyler?Dünkü menümü yazayım
14.09.2022 menüm
Sabah
Bir dilim peynir
Domates
4 tane yeşil zeytin
Bir tane ceviz
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli kuru fasulye
Kereviz salatası
Akşam
Tavuk göğüs haşlama
Salata
Ayran
Su 3 litre spor 20 dakika yürüyüş
@pastelfit @Tutku44Hedef60kgolmak
Eki Görüntüle 3130208
Canım biraz ıslatıp ya da öylece salataya da katabilirsinchia tohumu aldım suyla tüketeyim die.. böyle iğrenç bir tad olamaz...
chia tohumunu nasıl tüketebilirim
Afiyet bal olsunkızlar selam dün bazı şeyler oldu giremedim menü yazayım
sabah : 2 dil tam buğday ekmeği 1 dil kaşar tost 1 haşlanmış yumurta
ara öğün : 1 avuç kuru üzüm 10 fındık
akşam 19 00 :200 gr fırın tavuk 1 dil ekmek 1 kase salata
1.5 lt su @Elhan
İş yerinde biz arkadaşım zaten normal kilolardayken inanılmaz zayıflamış. Hemen gidip sırrını sordum, diyetisyene gittiğini söyledi. Bende online listeler aldığımı ama uyamadığımı söyleyince ‘online değil, yüz yüze görüşeceksin. Her hafta o tartıya çıkıp mahcup olma durumundan dolayı çok ciddiye alıyorsun işi.’ dedi. Aklıma geldikçe diyetisyen bakıyordum, hatta bir kaç tanesinden fiyat bilgisi de aldım. Sonra sporla desteklemek istedim, online fitness için fiyat bilgisi aldım. Sıra plan yapmaya geldi,
- Bilgisayar üzerinden spor videolarını takip edeceğim,
- Diyet listesiyle ve her hafta tartıya çıkarak sonucundan kaçamayacağım bir takibe başlayacağım…
Come on!!, biz burda bu işi yapmıyor muyuz zaten?
Muhabbet etmek, birbirinin hayatına tesir etmek paha biçilemez ama önceliğim-iz kilo vermek değil mi a dostlar. Ben artık mahcup olmak istiyorumherkese açık çek, amacıma ulaşmak için yanlış yollarda gidersem doğru yola çekiştirin beni
Aralıklı oruç mu canıminanılmaz iştahım açık ...
aşktiom aralıklı oruç yapmıyorum aslında bazen geç yiyesim geliyor ama şu ara hep bişi yeme modundayımAralıklı oruç mu canım
1.400 oluyor mu biraz az gibi yediğin ama
Canım bütün gün keto yapmak çok zor ama bir öğünü o şekilde ayarlasan? Ara öğün de hcvzyağlı bi kahve?aşktiom aralıklı oruç yapmıyorum aslında bazen geç yiyesim geliyor ama şu ara hep bişi yeme modundayım
cereyandamı kaldın acaba canım çok geçmiş olsun bi doktora gitsen kas gevşetici ağrı kesici falan verirler belki rahatlarsın kıyamam ya böyle durumlarda insanın canından olan birilerinin yanında olmaması çok kötüHanımlar gelemedim çünkü yatalak oldumDün kayınpederim ameliyat oluyo diye gittik hastaneye, orda baya bekledik, çıktı ameliyattan gayet iyi. Sonra biz tekrar döniş yoluna çıktık. Sabahtan beri kulunçlarım bi garipti. Arabada bir boynum tutuldu saat 15.30 falan. Allahım geldik yattım. Kalkamıyorum, eşim kaldırdı yatağıma yatırdı. Kollarımı kaldıramıyorum, eğilemiyorum, sağdaysam sola hiç dönemiyorum. Sadece emekleme pozisyonuna gelip yerimden tek kol desteğiyle kalkıyorum Ve bu halde yanlızım
her zaman olmasada arada tarçınlı hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi içiyorum bide hergün probiyotikli yeşil çay içiyorum canım ama tarçınlı türk kahveme yeniden başlayacam hergün bir fincan spordan önce içecemKuzum bi de şeyi sorucam ya, kahve içiyor musun? Ya da kahvaltıdaki siyah çay dışında bişeyler?
bu h. cevizi yağını en son 35 liray almıştım son fiyatlardan sonra daha almadımCanım bütün gün keto yapmak çok zor ama bir öğünü o şekilde ayarlasan? Ara öğün de hcvzyağlı bi kahve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?