Bugün nobetciydim şimdi geldim eve çok yoruldum herkesi öpüyorum
Doğru canımAma makrolarına çok dikkat etmesi gerek o zaman kaptanım. Karb la beraber keto ayarında yağ alırsa, vücut glikozu bulup enerjiye çevirirken yağları basenlere göbeklere atar mazallah
Ya kendimden o kadar umudum yok kiminerva1988 bebeğim ilk hafta okula adapte olalım ikinci hafta başlayalım biz de
Teşekkür ederim canim
YaparsınnnnYa kendimden o kadar umudum yok ki
Naber tatlım
Plan yaptın mı kuzumAy ben yarın nasıl başlıcam yaaminerva1988 gel sen de balım
Sabah güzel gidiyorum ama eve girdiğimde açlıktan bayılacak gibi oluyorum o yüzden evde ne varsa saldırıyorum. Evde bir şey yoksa dışardan söylüyorumPlan yaptın mı kuzum
Hımm okul yakın mıydı canım ya da evden götürme imkanın var mıSabah güzel gidiyorum ama eve girdiğimde açlıktan bayılacak gibi oluyorum o yüzden evde ne varsa saldırıyorum. Evde bir şey yoksa dışardan söylüyorumo konuda ne yapacağım bilemedim
Okul çok yakın kuzum. Evden çavdar ekmeğine sandviç götürüyorum okulda sorun yok. Eve geldiğimde deliriyorumHımm okul yakın mıydı canım ya da evden götürme imkanın var mı
Ara öğün yaptın mı bugünOkul çok yakın kuzum. Evden çavdar ekmeğine sandviç götürüyorum okulda sorun yok. Eve geldiğimde deliriyorum
Teşekkür ederim BurcummmAfiyet olsun süper canım
Ay senin adın ne mıommycimTeşekkür ederim Burcummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?