kıyamam sana gel annem bu hafta başla yarın cuma zaten şunun şurasında yarına ne kaldı bugünde istediğin gibi ye keyfini çıkar yarın başlahemide kız kıza
hemide kocaları bırakarak
bu zipzip hatunum doğum günü adaşım beni yarışmaya almadı
Geçti Bor' un pazariAfiyet olsun Aşkitom14 eylük çarşamba yaz hayatım
Dualarımız seninle Saracim. Yedigime ictigime dikkat edeceğim cümlen çok güzel.merhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı gittim az önce geldim şükür kilo almamışım ama vermemişimde sadece ödemlerim fazlaymış hatta 300 gram yağ bile yakmışmışım buda iyiymiş yeni listemi motivasyonumu aldım geldim bundan sonra herşey daha iyi olacak yediğime içtiğime daha dikkat edeceğim bakalım yarın tartı ne diyecek
CanımsınCanım yap tabi ki hep arkandayız
Her gün o randevuyu hayal edersen %100 olmasın hadi %85-90 uyarsın kuşum
Güzel temiz bir defter bul ve başlaya da online bi not defteri günlük vs
Yapma ya neler yaşamış benim aşkitom.Hanımlar gelemedim çünkü yatalak oldumDün kayınpederim ameliyat oluyo diye gittik hastaneye, orda baya bekledik, çıktı ameliyattan gayet iyi. Sonra biz tekrar döniş yoluna çıktık. Sabahtan beri kulunçlarım bi garipti. Arabada bir boynum tutuldu saat 15.30 falan. Allahım geldik yattım. Kalkamıyorum, eşim kaldırdı yatağıma yatırdı. Kollarımı kaldıramıyorum, eğilemiyorum, sağdaysam sola hiç dönemiyorum. Sadece emekleme pozisyonuna gelip yerimden tek kol desteğiyle kalkıyorum Ve bu halde yanlızım
Tamam canım devam şifa olsunher zaman olmasada arada tarçınlı hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi içiyorum bide hergün probiyotikli yeşil çay içiyorum canım ama tarçınlı türk kahveme yeniden başlayacam hergün bir fincan spordan önce içecem
Harika tatlımmerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı gittim az önce geldim şükür kilo almamışım ama vermemişimde sadece ödemlerim fazlaymış hatta 300 gram yağ bile yakmışmışım buda iyiymiş yeni listemi motivasyonumu aldım geldim bundan sonra herşey daha iyi olacak yediğime içtiğime daha dikkat edeceğim bakalım yarın tartı ne diyecek
teşekkür ederim canımDualarımız seninle Saracim. Yedigime ictigime dikkat edeceğim cümlen çok güzel.İstikrarli yol alacaksın hem de uzman eşliğinde. Bu avantajı iyi degerlendir kuzum.
Tamam canım devam şifa olsun
Harika tatlım
Teşekkür ederim canimHadi bakalım. İnşallah çok güzel geçer sınavın kaptanım
merhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı gittim az önce geldim şükür kilo almamışım ama vermemişimde sadece ödemlerim fazlaymış hatta 300 gram yağ bile yakmışmışım buda iyiymiş yeni listemi motivasyonumu aldım geldim bundan sonra herşey daha iyi olacak yediğime içtiğime daha dikkat edeceğim bakalım yarın tartı ne diyecek
Canımsınbaşlıyorum bugün canım. Akşam yemeğimi de sporumu da ona göre düzenleyeceğim.
10.000 adımdayım şimdiden
yeşil çay zamanı
Ama makrolarına çok dikkat etmesi gerek o zaman kaptanım. Karb la beraber keto ayarında yağ alırsa, vücut glikozu bulup enerjiye çevirirken yağları basenlere göbeklere atar mazallahCanım bütün gün keto yapmak çok zor ama bir öğünü o şekilde ayarlasan? Ara öğün de hcvzyağlı bi kahve?
Öptüm balımBugün nobetciydim şimdi geldim eve çok yoruldum herkesi öpüyorum
Biz de seni canımBugün nobetciydim şimdi geldim eve çok yoruldum herkesi öpüyorum
sende harikasın canımHarikasın balımmmm
Benim de 4.600
Bi turlıcam dışarda
1 mil de leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?