Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

merhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı gittim az önce geldim şükür kilo almamışım ama vermemişimde sadece ödemlerim fazlaymış hatta 300 gram yağ bile yakmışmışım buda iyiymiş yeni listemi motivasyonumu aldım geldim bundan sonra herşey daha iyi olacak yediğime içtiğime daha dikkat edeceğim bakalım yarın tartı ne diyecek

Dualarımız seninle Saracim. Yedigime ictigime dikkat edeceğim cümlen çok güzel. İstikrarli yol alacaksın hem de uzman eşliğinde. Bu avantajı iyi degerlendir kuzum.

Canım yap tabi ki hep arkandayız
Her gün o randevuyu hayal edersen %100 olmasın hadi %85-90 uyarsın kuşum
Güzel temiz bir defter bul ve başla ya da online bi not defteri günlük vs
Canımsın başlıyorum bugün canım. Akşam yemeğimi de sporumu da ona göre düzenleyeceğim.

Yapma ya neler yaşamış benim aşkitom. kayinpedere acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun. O nerede oturuyor?
Arabada klima mi çarptı acaba? Spor yaptıktan sonra soğuğa maruz kaldıysan tutulmuş olabilirsin veya dustan sonra da aynı akıbet yaşanıyor. Uzakta olup da yetisememe çaresizliği yaşıyorum şu an... tatlım geçmiş olsun. Lütfen dinlen. Sıcak ıhlamur iç. Evde kantaron varsa eşine masaj yaptir neren çok ağrıyorsa oraya özellikle...

Harika tatlım

Hadi bakalım. İnşallah çok güzel geçer sınavın kaptanım
Teşekkür ederim canim

Canımsın başlıyorum bugün canım. Akşam yemeğimi de sporumu da ona göre düzenleyeceğim.

Canım bütün gün keto yapmak çok zor ama bir öğünü o şekilde ayarlasan? Ara öğün de hcvzyağlı bi kahve?
Ama makrolarına çok dikkat etmesi gerek o zaman kaptanım. Karb la beraber keto ayarında yağ alırsa, vücut glikozu bulup enerjiye çevirirken yağları basenlere göbeklere atar mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…