- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Veee son menümüz de geldi. Afiyet olsun canımSabah 10
2 yumurta 1 dilim ekmek 1 dil kaşar
1 bardak süt
Ara1 kase sütlü nesfit 3ceviz
Akşam
1 tabak barbunya
4 kasik makarna
Şimdi kahve içiyorum
2.5ltsu
Elhan
Afiyet olsun canımSelam
15.09.2022
*Menü*
Kahvaltı 11:00
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
Ara 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 gün kurusu
Akşam 19:30
1 tane ızgara balık
1 tabak yeşil salata
2,5 litre su içildi
Elhan @pastelfit
CerenAy senin adın ne mıommycim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canımmenü seçimlerin mükemmel. Yarın güzel bir sürpriz bizi bekliyor.
Görünen köy çok uzakta değilTeşekkürler kaptanımtartıda güzel bir rakam gördüm yarın sabahada yansır inşallah
Teşekkür ederim ablacım 17 35 falandı yedigimdeVeee son menümüz de geldi. Afiyet olsun canımAkşam yediklerin 18.00' den onceyse çok iyi. Karbonhidratlari keşke akşama koymasak. Belki çok zararı olmaz miktar olarak fazla değil ama özellikle bel basen bölgesi için akşam saatlerinde yenmemesi öneriliyor. Bu hafta emeklerin güzel menülerin için teşekkür ederim. İnşallah yarın güzel sonuçlar alırsın tatlım.
Harika o zaman. Zaten enerjik bir kızsın. Çoktan gitmiştir bileTeşekkür ederim ablacım 17 35 falandı yedigimdeinşallah
Cts regl olacağım, bir ondan çekiniyorumHarika o zaman. Zaten enerjik bir kızsın. Çoktan gitmiştir bile
Sancılı olmasın yeter kiCts regl olacağım, bir ondan çekiniyorum
Aynen ablacımSancılı olmasın yeter kiödemi süreç içinde atarsın hiç stres yapma. Biyolojik saat çalışıyor.
2 saat kadar önce içtim tatlım afiyet olsun sanaEski kahvecileerr gelin bı kahvee
Afiyet olsun aşkışımSabah 10
2 yumurta 1 dilim ekmek 1 dil kaşar
1 bardak süt
Ara1 kase sütlü nesfit 3ceviz
Akşam
1 tabak barbunya
4 kasik makarna
Şimdi kahve içiyorum
2.5ltsu
Elhan
CerenCeren
Teşekkürler canım
Bende2 saat kadar önce içtim tatlım afiyet olsun sana
Afiyet olsun aşkışım
Cerenmemnun oldum
Tamamdır geldim kuzum :) yarın sabah tartilip yazicam sen kaç oldunAy ben yarın nasıl başlıcam yaaminerva1988 gel sen de balım
Ay inşallah aşırı yoğun ve yorgun geçiyor canım, okula adapte olmak zorladı , sen neler yapiyosunYaparsınnnn
Naber tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?