Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah güzel gidiyorum ama eve girdiğimde açlıktan bayılacak gibi oluyorum o yüzden evde ne varsa saldırıyorum. Evde bir şey yoksa dışardan söylüyorum o konuda ne yapacağım bilemedim
Ya be ogleciyim akşam gelince direkt açlıkla ya tost makarna ya da sipariş dediğin gibi, tekken yemek yapmak eziyet

Hadise ile kocasının boşanma haberlerini izlerken aklıma gelen tek şeyin Migim olması…
En son yemek yarışmasında gördüm

Ay inşallah aşırı yoğun ve yorgun geçiyor canım, okula adapte olmak zorladı , sen neler yapiyosun
İyiyim canım İstanbul'a gelicez kısmetse Tus a da girdim

Ya be ogleciyim akşam gelince direkt açlıkla ya tost makarna ya da sipariş dediğin gibi, tekken yemek yapmak eziyet
Tavuk cız bız ve domates

Ne yediyn

Hedef60kgolmak kaptanım, durumumu özetler bir kaç dizeyle geldim.

Adam sandım fos çıktı,
Vıttırı vızdık adamlar,
Temiz sandık pis çıktı,
Vıttırı vızlık adamlar…

Akşam çocuğumla biraz işimiz vardı, eve geç geldik. Yemek ekmek derken benim spor yalan oldu, dakka 1, gol 1

Günün özetini vereyim, sonra yatacağım müsadenizle,

15 Eylül Perşembe menüler

Sabah 10.00
3ü bir arada kahve

Öğlen 12.40
1 kase soğuk yoğurtlu çorba,
1 porsiyon kıymalı patlıcan,
1 porsiyon bulgur pilavı,
Yarım çorba kasesi kadar sütlü tatlı vardı.

Akşam 18.00
Nescafe xpress (çok acıkmıştım, dışarda yemek istemeyince böyle oldu)

Daha akşam 20.00
6 köfte,
1 tabak(ve son tabak) lahana yemeği,
1 tane kornişon turşu (yaptığım turşu nasıl olmuş diye denedim çocuğuma vermeden)

Gün içinde 2 lt su, 5 bardak kadar kahve (çok içiyorum evet), şimdi de maden suyu içiyorum.

15 Eylül adımlar

12.190 adım Hedef60kgolmak pastelfit Tutku44

Ay inşallah aşırı yoğun ve yorgun geçiyor canım, okula adapte olmak zorladı , sen neler yapiyosun
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım

Hayır olsun cnm gülücük atacaktım ama bi adam canınızı mı sıktı

Afiyet olsun kuşumm ayağın da dert görmesin adım zorunluluğu yok bugün yarın ama kalori yaktın tabi ki

Protein de dünden iyi bravo

İyi geceler

Aa doğru ya unutmuşum
Kpss iptal edildi ya tekrar yapılacak

Afiyet olsun pastelfitim
Kaptanım ben onu 6 Kasım sanıyordum yanlış biliyormuşumBaşarılar dilerim canım
Teşekkür ederim
Yaa, çok geçmiş olsun. Kas gevşetici varsa evde acaba işe yarar mı ki?
Ahh yok yok, ki bu benim başıma geliyor arada. Kas gevşetici ve voltaren yokTeşekkür ederim canım
Aaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun minnoşum. Biraz daha iyi misin
Teşekkür ederim canım Annem bari vics ile masaj yap sıcak havlu koy dedi. Yaptım iyi geldi. Birazdan yine yapacağım
Evet duş cereyan klima spor hepsi. Çok büyük hatalarTeşekkür ederim canım
Zaten bişey vardı, arabada klima da vurdu büyük ihtimalleTeşekkür ederim Aşkitom
Kayınpederim iyi maşallah. Teşekkür ederiz canım Bahçelievler’de oturuyor. Biz bir uç o diğer uç gibi.
Afiyet olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…