- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Ya be ogleciyim akşam gelince direkt açlıkla ya tost makarna ya da sipariş dediğin gibi, tekken yemek yapmak eziyetSabah güzel gidiyorum ama eve girdiğimde açlıktan bayılacak gibi oluyorum o yüzden evde ne varsa saldırıyorum. Evde bir şey yoksa dışardan söylüyorumo konuda ne yapacağım bilemedim
Yapmam mıAra öğün yaptın mı bugün
Hiçbir fikrim yok 63 civarı diye tahmin ediyorum bebeğim yarın sabah tartilicamTamamdır geldim kuzum :) yarın sabah tartilip yazicam sen kaç oldun
Açken yapmak daha da eziyet zaten yemek yapmayı hiç sevmemYa be ogleciyim akşam gelince direkt açlıkla ya tost makarna ya da sipariş dediğin gibi, tekken yemek yapmak eziyet
Kortlar kralicem gelmişTamamdır geldim kuzum :) yarın sabah tartilip yazicam sen kaç oldun
En son yemek yarışmasında gördümHadise ile kocasının boşanma haberlerini izlerken aklıma gelen tek şeyin Migim olması…
İyiyim canım İstanbul'a gelicez kısmetseAy inşallah aşırı yoğun ve yorgun geçiyor canım, okula adapte olmak zorladı , sen neler yapiyosun
Tavuk cız bız ve domatesYa be ogleciyim akşam gelince direkt açlıkla ya tost makarna ya da sipariş dediğin gibi, tekken yemek yapmak eziyet
Ne yediynYapmam mı
Masterfit 47. Etap |
---|
Kırmızı Takım |
|
|
|
|
|
|
Mavi Takım |
|
|
|
|
|
|
|
Şey magnoliaEn son yemek yarışmasında gördüm
İyiyim canım İstanbul'a gelicez kısmetseTus a da girdim
Tavuk cız bız ve domates
Ne yediyn
Hoşgeldin canımAy inşallah aşırı yoğun ve yorgun geçiyor canım, okula adapte olmak zorladı , sen neler yapiyosun
Afiyet olsun canımGünün özetini vereyim, sonra yatacağım müsadenizle,
15 Eylül Perşembe menüler
Sabah 10.00
3ü bir arada kahve
Öğlen 12.40
1 kase soğuk yoğurtlu çorba,
1 porsiyon kıymalı patlıcan,
1 porsiyon bulgur pilavı,
Yarım çorba kasesi kadar sütlü tatlı vardı.
Akşam 18.00
Nescafe xpress (çok acıkmıştım, dışarda yemek istemeyince böyle oldu)
Daha akşam 20.00
6 köfte,
1 tabak(ve son tabak) lahana yemeği,
1 tane kornişon turşu (yaptığım turşu nasıl olmuş diye denedim çocuğuma vermeden)
Gün içinde 2 lt su, 5 bardak kadar kahve (çok içiyorum evet), şimdi de maden suyu içiyorum.
15 Eylül adımlar
Eki Görüntüle 3130555
12.190 adımHedef60kgolmak pastelfit Tutku44
Hayır olsun cnm gülücük atacaktım ama bi adam canınızı mı sıktıHedef60kgolmak kaptanım, durumumu özetler bir kaç dizeyle geldim.
Adam sandım fos çıktı,
Vıttırı vızdık adamlar,
Temiz sandık pis çıktı,
Vıttırı vızlık adamlar…
Akşam çocuğumla biraz işimiz vardı, eve geç geldik. Yemek ekmek derken benim spor yalan oldu, dakka 1, gol 1
Teşekkür ediyorum kaptanımHoşgeldin canım
Afiyet olsun canım
Günün özetini vereyim, sonra yatacağım müsadenizle,
15 Eylül Perşembe menüler
Sabah 10.00
3ü bir arada kahve
Öğlen 12.40
1 kase soğuk yoğurtlu çorba,
1 porsiyon kıymalı patlıcan,
1 porsiyon bulgur pilavı,
Yarım çorba kasesi kadar sütlü tatlı vardı.
Akşam 18.00
Nescafe xpress (çok acıkmıştım, dışarda yemek istemeyince böyle oldu)
Daha akşam 20.00
6 köfte,
1 tabak(ve son tabak) lahana yemeği,
1 tane kornişon turşu (yaptığım turşu nasıl olmuş diye denedim çocuğuma vermeden)
Gün içinde 2 lt su, 5 bardak kadar kahve (çok içiyorum evet), şimdi de maden suyu içiyorum.
15 Eylül adımlar
Eki Görüntüle 3130555
12.190 adımHedef60kgolmak pastelfit Tutku44
Kinaye yaptım kaptanım, fos çıkan adam benim. O kadar laf söyledim şöyle yapcam böyle yapcam diye, ilk günden spor kaldı ya, çuvaldız batırdım kendime işteHayır olsun cnm gülücük atacaktım ama bi adam canınızı mı sıktı
Tamam kaptanım47. Etap Masterfit
İyi akşamlar hanımlarYarın yani Cuma tartı günümüz. Beni ve kaptanlarınızı etiketleyerek bildirmeyi unutmayın lütfen. Tartılar fotograflı olacaktır. Herkese bol eksiler diliyorum
Masterfit 47. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak Amine Busra sara_28 Hallederiz Tutku44 icecreamm Mavi Takım Elhan pastelfit aypare ackerman erenmothers askrhpozitif Hedef65tir Kinoalihatun
Yok canım sıkma kendi harikaydınKinaye yaptım kaptanım, fos çıkan adam benim. O kadar laf söyledim şöyle yapcam böyle yapcam diye, ilk günden spor kaldı ya, çuvaldız batırdım kendime işte
Aa doğru ya unutmuşumhanım abla
Kaptanım ben onu 6 Kasım sanıyordum yanlış biliyormuşumKpss iptal edildi ya tekrar yapılacak
Afiyet olsun pastelfitim
Ahh yok yok, ki bu benim başıma geliyor arada. Kas gevşetici ve voltaren yokYaa, çok geçmiş olsun. Kas gevşetici varsa evde acaba işe yarar mı ki?
Teşekkür ederim canımAaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun minnoşum. Biraz daha iyi misin
Evet duş cereyan klima spor hepsi. Çok büyük hatalarcereyandamı kaldın acaba canım çok geçmiş olsun bi doktora gitsen kas gevşetici ağrı kesici falan verirler belki rahatlarsın kıyamam ya böyle durumlarda insanın canından olan birilerinin yanında olmaması çok kötü
Zaten bişey vardı, arabada klima da vurdu büyük ihtimalleYapma ya neler yaşamış benim aşkitom.kayinpedere acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun. O nerede oturuyor?
Arabada klima mi çarptı acaba? Spor yaptıktan sonra soğuğa maruz kaldıysan tutulmuş olabilirsin veya dustan sonra da aynı akıbet yaşanıyor. Uzakta olup da yetisememe çaresizliği yaşıyorum şu an...tatlım geçmiş olsun. Lütfen dinlen. Sıcak ıhlamur iç. Evde kantaron varsa eşine masaj yaptir neren çok ağrıyorsa oraya özellikle...
Afiyet olsun canım
Kuzum biraz sabır lütfen iyileşene kadarŞey magnolia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?