- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canımSağol kuzum.
İnşallah güzel puanlarınız olsunda emekleriniz boşa gitmesin,onunda fena değil dedi 1 gün önce yoldan geldik torunda hastalandı kulaktan acile götürdüler dönüşte.Çok iyi bir puan gelmez herhalde.
Çok sağol canmcımGeçmiş olsun canım
En son degisim zorunluydu canim ama onun ustune bir gelisme oldu mu bilmiyorumEline sağlık canımteşekkür ederim
Değişim hakkımı kullanmasam böyle devam etsek oluyor değil mi canım
Teşekkür ederim canım
Simdilik zorunlu değil canim sonra bakariz durumaEn son degisim zorunluydu canim ama onun ustune bir gelisme oldu mu bilmiyorumZipzip- ?
En son degisim zorunluydu canim ama onun ustune bir gelisme oldu mu bilmiyorumZipzip- ?
Tamam o zaman tatlım bu haftada böyle kalsın o zaman değiştirmeyelimSimdilik zorunlu değil canim sonra bakariz duruma
Eline sağlık canımteşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederiim
Afiyet olsun ablacım
Eline sağlık tatlım
Tabi olur kaptanımEline sağlık canımteşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canim kolay gelsin8 ders üst üste girdim öldüm açlıktan şimdi bişeyler yiyip tekrar okula dönücem sınav için
Normal çay içtim olurmuyeşil çaylar içildimi kızlar
afiyet olsun canım sabah hoşgeldin dedim ama görmedinNormal çay içtim olurmu
benimde hala 5000 lerde yağmurda yağıyor burada ama işten çıkınca yürüyeceğim yinedeAdım daha 5bin
Görmedim mesajını kesin arada kaynadı herhalde pardon o zaman.afiyet olsun canım sabah hoşgeldin dedim ama görmedintatilin güzel geçmiş sevindim senin için torununada geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah
kıyamam keşke çocuklar hiç hasta olmasa ama bağışıklık sistemleri böyle böyle güçlenecek Rabbim şifa versin tez zamanda inşallahGörmedim mesajını kesin arada kaynadı herhalde pardon o zaman.
Güzel geçti aslında yorgunluk tatil olayı,sürekli ufaklığın peşinde pertimi çıkardı .
Boğazları şişmiş oda kulağa vurmuş acile götürdüler ilaç vermişlr,dün gecede çok uyumamış ağrısı olmuş babanede şimdi kreşede gitmedi bugün.
Dondurma yedi her gün,deniz havuz filan derken kaptı hemen,daha iyi çok şükür.kıyamam keşke çocuklar hiç hasta olmasa ama bağışıklık sistemleri böyle böyle güçlenecek Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah
Ben sabah içtimyeşil çaylar içildimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?