- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
Her gün 1 saat leslie,1 saat zumba,1 saat kardio,1 saat yürüyüş,sonrada pert olacanyok olurmu öyle şey
ben leylayım
spor zorunlumu ve nasıl oluyor haftalıkmı günlükmü hareketler
Çıtırım hiç bişi yememişsin sen yaaa olmadı bu şimdi19 Eylül
8.00 Kıymalı yumurta, domates , badem
10.00 Türk kahvesi
16.00 Bir porsiyon tavuk , bir dilim patates
21. O0 Bir tutam kuru üzüm, badem
Suyu olcemedim
erenmothers
Adım
Eki Görüntüle 3132457
Tutku44
Söz vermiştim kaptanima vicdan insanı rahat bırakmıyor yıldızım.Allah'ım ya bu incelik,bu yarışa, takıma verilen değerin guzelliginde hayran olmamak elde değil canım ablammm
canım benim masterfite katilan herkes cumartesiden carsamba dahil olmak uzere 5 gün 8000 adim atma kurali var baska da birsey yok. Eger baska spor yapmak istersen bunları 1.sayfadaki puan hesabina göre hesaplayip yazman gerekiyor.yok olurmu öyle şey
ben leylayım
spor zorunlumu ve nasıl oluyor haftalıkmı günlükmü hareketler
Yemeye fırsat olmadı bitanem. Diğer yandan dün tartı sonucu da canımı sıkmıştı. Dünlük böyle oldu. Bugün telafi ederim daha zengin beslenirim inşallah.Çıtırım hiç bişi yememişsin sen yaaa olmadı bu şimdi
Mutlu yürüyüşler canımYürüyüşe gidiyorum kizlar gelince gecmise bakacağım
Arada olur çıtırım hepimiz yaptık bunu,sen azimlisin maşallah düzene girersin hemen.Yemeye fırsat olmadı bitanem. Diğer yandan dün tartı sonucu da canımı sıkmıştı. Dünlük böyle oldu. Bugün telafi ederim daha zengin beslenirim inşallah.
Canım çok teşekkür ederim. Bana inanan insanlari hayal kırıklığına ugratiyorum bunun altında eziliyorum. Toparlayacagim inşallah.Arada olur çıtırım hepimiz yaptık bunu,sen azimlisin maşallah düzene girersin hemen.
oldu ablacımHer gün 1 saat leslie,1 saat zumba,1 saat kardio,1 saat yürüyüş,sonrada pert olacan
aa tmm cnm tşk edermcanım benim masterfite katilan herkes cumartesiden carsamba dahil olmak uzere 5 gün 8000 adim atma kurali var baska da birsey yok. Eger baska spor yapmak istersen bunları 1.sayfadaki puan hesabina göre hesaplayip yazman gerekiyor.
Toplam adım ve spor puanlarina gore 1.seciyoruz
Ne demek hocam hepimiz yaşadık diyet günlerimizde bende aldım mesela 2,5 kilo kadar oda tatil anısı bende.Canım çok teşekkür ederim. Bana inanan insanlari hayal kırıklığına ugratiyorum bunun altında eziliyorum. Toparlayacagim inşallah.
Torunun biraz daha iyiymiş çok sevindim. Sağlıkla büyüsün.
Ne güzel 2,5 kilo çok değil. En azından bizimle verme heyecanı yaşatacak.Ne demek hocam hepimiz yaşadık diyet günlerimizde bende aldım mesela 2,5 kilo kadar oda tatil anısı bende.
İyi maşallah toparladı biraz,çok sağol çıtırım.
Markete gidiyorum çıkıyorum şimdi görüşürüz.
Teşekkür ederim canımCanım benim çook gecmis olsunnasıl oldu eşin şimdi nasıl
bazi dönemler boyle olabiliyor lutfen caninı skma kuzumm.. eş yeterli destegi cocuklara veremediginde de anne yükü bazen tasabiliyor. sen kendini hep diri tutvardiya sistemi size hayr olarak dönsûn insa
saglicakla kisliklarini tuket kuzum
canım beni etiketlemeyi unutma olur mu1sayfadaki spor puanlarina gore hesaplayoruz
ayagina saglik
odemler gitti bak
foto olursa cok sevinirim
tarih yazarsak daha guzel olurbirde bazi gunlerin sporunu goremdim kuzum
ayagina saglik canim
adimli menuler gelir demi kuzum
tebrik ederim canım tekrardan
kuşum 8 bin yapmaya calisalimayagina saglik
çok çok gecmis olsun kaptanim
oyyyy mis kokulu kuzucukkkAllah bagişlasınn
sagol kaptanım
harika adımlar
kuzum bak burda 19 eylul menusu adım 5356 yaziyor bir karisiklik var demi18 eylul pazar menun sporumu goremdim
eline canına saglik kaptanım
mukemmell gidiyorsun canimadım fotografini atmayi unutma bana canim
ayagina saglik
canım menulerin baya kısa miktarlarini yazmalisin su 1lt cok azbide adim sayilarini hic goremdim cumartesi menun hic yoktu
ayagına saglik
istikrar iste burda
afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canımKaptanımpastelfit dün menü bildirimi yapmamıştım uyuyup kaldığım için. Şimdi yapacağım ama utanıyorum biraz
19 eylül pazartesi menüler
Sabah 10.00
Şekerli çay.
Öğlen 12.30
Yarım kase lahana çorbası,
3 yk pilav,
1 tabak kuru fasülye,
3 kornişon turşu,
1 dilim kepekli ekmek.
Akşam üstü 16.15
3 yk yulaf kepeği,
4 yk yoğurt.
Akşam 20.00
Kaşarlı domatesli sandviç(büyük boy hamburger ekmeğiyle),
1 albeni,
1 bardak kefir.
Su:2,5 lt.
Akşam işim uzayacak diye güya önlem aldım yulafla ama eve girdiğimde gözüm dönmüştü açlıktan ve hazır yemeğim yoktubahane, bahaneler, bahanelerim…
Afiyet olsun canım19.9. pazartesi menü
Kahvaltı 11.oo
Biberli domates kavurmasi
Biraz peynir
Zeytin
Salata
1 dilim karpuz
2 lokma tahin pekmez
Ara 1 elma
Ara 3 hurma ,1avuc fıstık,1 dilim kavun
Akşam 2o.oo
1kepce yeşil fasulye
1 tabak etli sebze yemegi
Domates salatası yoğurt
Ara 3 muzlu top
2lt su Eki Görüntüle 3132454pastelfit
Sen canımsın benimerenmothers canım kaptanım sabahtan beri kivraniyorum nasıl söyleyeceğimi bilemedim. Beni affet nolur. Dün abimlerin evimin pimapenleri değişti. Kendisinin dersi olduğu için bizi aradı eşinin yanında olmamızı istedi. Sabahtan gittik akşam sekiz gibi geldik (temizliğe de yardım ettim). Biraz dinlenip adımlarımı tamamlamayı düşünüyordum ama uzandiktan sonra kalkamadım eşim de geç saat seninle dışarı çıkamam evde yürü dedi ama evde yürümeye takatim yoktu. Uzattım sözü vallahi durum bu. Çok üzgünüm
Afiyet olsun elhoşum19 Eylül
8.00 Kıymalı yumurta, domates , badem
10.00 Türk kahvesi
16.00 Bir porsiyon tavuk , bir dilim patates
21. O0 Bir tutam kuru üzüm, badem
Suyu olcemedim
erenmothers
Adım
Eki Görüntüle 3132457
Tutku44
19.09.2022 menüm
Sabah 10.00
Kuru kayısılı tarçınlı zerdeçallı zencefilli ve keten tohumlu smothie
Öğle 12.30
Bir tabak bulgurlu pırasa yemeği
Cacık
Kayısı hoşafı
Akşam 19.30
İki kaşık kara lahana çorbası
Salata
Cacık
Su 3.5 litre spor 40 dakika tempolu yürüyüş ve 12059 adım
erenmothers Tutku44
Eki Görüntüle 3132541
Yarın tez zamanda başlıyon sjksjksjksjk bunlaraoldu ablacım
aa tmm cnm tşk ederm
dün ip atladım mesela öyle yazacam yani
tşk ederim
Veririm biraz daha uğraşayım en azından.Ne güzel 2,5 kilo çok değil. En azından bizimle verme heyecanı yaşatacak.
İyi alışverişler canım...
Afiyet olsun canimerenmothers pastelfit Tutku44
19 Eylül 2022
sabah 09.30
1/3 avokado
1 parça süzme peynir
birkaç çatal domates salatalık
3 adet eti form
10 antep fıstığı+ 2-3 badem
öğlen 13.00
2 köfte
1 kase fırında karışık sebze
2 yk yoğurt
1 wasa
1 taze incir
ara 17.20
10 çiğ fındık
akşam 19.15
2 dilim peynirli fırın makarna
cacık
jalepino biber turşusu
ara 21.10
1 avuç çekirdek
yatana kadar 2 lt su
yatana kadar 10.000 adımdan fazla
Gecmis olsun canimSelam kızlar bugün çok yoruldum
Çocuk da biraz hastaydı onunla uğraştım eve gelince. Şimdi uyutuyorum,. Herkes iyidir inşallah
Afiyet olsun canimBugünkü menüm kötü
19 Eylül Pazartesi
Sabah 10.00
Bir sade açma yarım sade poğaça
(Sabah sandviç hazırlayacak vakit yoktu)
Öğle 16.00
Yarım tabak menemen
İki top haşhaşlı ekmek
Yarım dilim süzme peynir
Bir ince dilim badem helva
Akşam 19.30
4 hamsi
Yarım kase salata
4 lokma ekmek
Suyu bilmiyorum ama 1 litre civarında
pastelfit
Gecmis olsun canimEvet minnoşum sanırım ben de şifayı kaptım hapşır hapşır mahvoldum ve bacaklarım ağrıyor
Anlayışın için çok teşekkür canım annem.Sen canımsın benimaffetmek ne demek kuzum benim sen benim kıymetlimsin canını sıkma tatlım benim çok yorulmuşsun dinlenerek çok iyi yapmışsın eğer kendini zorlasaydın belki bugün rahatsızlanabilirdin her olumsuzluğumuz belki de hayrımıza iyi ki dinlendin canım benim senin canın sağolsun
Afiyet olsun elhoşum
adımlar menü harika saram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?