Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yarın tez zamanda başlıyon sjksjksjksjk bunlara

Veririm biraz daha uğraşayım en azından.
Sağol hocam fiatlar gene uçmuş varya
Canım hanım bacım bugün alan yarına şanslı. Fiyatlar yerinde durmuyor. Ben de çok kızıyorum. Üretim yok bütün her seyimiz dolar ve yakıta endeksli. Düzeleceğine de ümidim kalmadı.

teşekkür ederim kaptanım

Canım hanım bacım bugün alan yarına şanslı. Fiyatlar yerinde durmuyor. Ben de çok kızıyorum. Üretim yok bütün her seyimiz dolar ve yakıta endeksli. Düzeleceğine de ümidim kalmadı.
Abla inan bende napcagimi şaşırdım. Çocuklara büyük kıyafet giydirmeye hiç sevmem mesela ama geçen yıl aldığımı bu yıl giyemiyor. Arkasindan diğer kızım yetişiyor o daha hızlı büyüyor mesela.sadece ayakkabıyla kıyafetle de kalmıyor herşey lazım Ediyor. 5 tane tayta 280 TL verdim, birde indirimle. Herhalde artık pazardan bakacağız zaten orası da ucuzmu bilmem..

Yine airfryer almak çok istiyorduk. Geçen yıl da müsait olamamıştık. Ben yine almak istemiyorum çünkü borca girdik, kışa giriyoruz. Eşim illa alalım bir daha zamlardan sonra hiç alamayiz dedi, haklı da.. bende tamam dedim hayırlısı artık. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Afiyet olsun canim
19 Eylül menüm
Öğle 12.00
Çökelekli yumurta (2 adet)

Akşam 18.00
Aomon
Salata
Su 1 kitre
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
19 Eylül 2022
Adım 8371 @Tutku44
Menü
Kahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
1 domates

Ara 5 incir

Akşam 18:30
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt

2 litresu
@pastelfit
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Eline saglik simaycim

Daha şimdiden patlıcan 23 liraydı markette,tarım bitmiş artık ilkokulda bize öğretilen kendi kendine yeten 7 ülkeden biriyken dışarıya mahkum ülke konumuna geldik nalet olsun artık hocam.
Sokak röportajı izliyorum şimdi saç baş yolacam kıvamdayım şu anda.

Pazarların cazibesi kalmadı artık,mağaza fiatlarına yaklaştı nerdeyse.

Günaydın

@Tutku44 adımlarıma burdan bakabilirsin pazar adımlarımı pazartesiye mi yazmışsın

Günaydın hanımlar

Günaydın kızlar

Günaydınlar çıtırlar

günaydın herkese

Herkese günaydınnnnn

Afiyet olsun canim

Günaydın gençler

Afiyet olsun canim

Kolay gelsin canım keyifle sürsün.

19 Eylül
8.00 Kıymalı yumurta, domates , badem
10.00 Türk kahvesi
16.00 Bir porsiyon tavuk , bir dilim patates
21. O0 Bir tutam kuru üzüm, badem
Suyu olcemedim
erenmothers
Adım
Eki Görüntüle 3132457
@Tutku44
Afiyet olsun Elhoşumm

Mutlu yürüyüşler canım

Günaydın fit ve genç hatunlar

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…