Tmm canımcımsitede fink atacagım kuzum eve gidincebulamazsam yazarım
Olduğu kadar artık balımKızlar eve geldim henüz 3bin adimdayim
Ama bugün hiç keyfim yok adımı tamamlayabilirim umarım
Limonlu tarçınlı yeşil çay iç bitanem. Kan sekerin düşmüş olabilir. Ya da fazla şeker içermeyen bir porsiyon meyve ye....sonra da ağzının fermuarini özenle çekBugün çok iştahliyim ağzıma sürekli birşey atasim var
Teşekkürler sağol saracım..afiyet şifa olsun canım
Uyansın artık o garibanlarda bir zahmet,en çok onlara kızıyorum zaten.Bir tarafım iyice dibi görelim diyor. Ülke ekonomisini gariban dediğimiz dar gelirli insanların sandık tercihleri belirliyor. Diğer taraftan üzülüyorum bilmiyorum çoğunlukla düşünmek istemiyorum canım. Bu mevzular gerçekten çok can sıkıcı.
İçtim abla yaLimonlu tarçınlı yeşil çay iç bitanem. Kan sekerin düşmüş olabilir. Ya da fazla şeker içermeyen bir porsiyon meyve ye....sonra da ağzının fermuarini özenle çek
Afiyetler olsun ..Çocuklara pide yapıyım dedim ama bugün biraz benim için tehlikeli yerim tutamsm kendimiBende buzluktan cikardigim kıyma ile en iyisi köfte yapıyım bende rahat rahat yerim diye düşündüm
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim
hemen tarif yazayım canımAfiyet olsun arkadaşımkara lahana çorbasıni nasıl yapıyorsun Hiç çorbasıni yapmadım kavurup yiyorum ama çorbasını yapmak istiyorum
kesinlikle seninle aynı fikirdeyim söyleyecek çok şey var ama ne çareTeşekkürler sağol saracım..
Uyansın artık o garibanlarda bir zahmet,en çok onlara kızıyorum zaten.
Düzeleceğiz umarımda çok zor çok vakir alır artık.
sade türk kahvesi iç yanınada 6 - 7 tane çiğ badem anında iştahını kapatır canımİçtim abla yaelma hurma 1 tanede muz topu yedim bastıriyim diye
aynen canım yanınada salata yap bide ayran oh mis afiyet olsun şimdidenÇocuklara pide yapıyım dedim ama bugün biraz benim için tehlikeli yerim tutamsm kendimiBende buzluktan cikardigim kıyma ile en iyisi köfte yapıyım bende rahat rahat yerim diye düşündüm
Elinden geleni yapmışsın bundan sonra lıkır lıkır su içiyoruz... Bastırır inşallah. Kendini meşgul edecek bir şeylerle uğraş. Mutfağın yolunu unut.İçtim abla yaelma hurma 1 tanede muz topu yedim bastıriyim diye
Harika bir tarif. Ben de yapacağım inşallah ama kar yağınca soğuklar başlasınhemen tarif yazayım canım
Malzemeler
bir bağ kara lahana
bir baş kuru soğan
iki yemek kaşığı zeytinyağı
iki yemek kaşığı mısır unu
bir fincan pilavlık bulgur
bir su bardağı haşlanmış barbunya veya mısır
Acı kırmızı biber
tuz
Yapılışı
Bir bağ kara lahanayı ince ince doğrayıp sonra kaynamış suyun içine atıp haşla çok fazla haşlama yoksa rengi sarı olur o zaman güzel olmaz haşlanınca suyunu süzüp soğuk suyun altına tut yeşil rengini korusun sonra süzülmeye bırak diğer taraftan tencerenin içine soğanı doğra karamelize et sonra içine bir kahve fincanı kadar pilavlık bulguru ekle üzerine kaynamış su ilave et bir kasede iki yemek kaşığı kadar mısır ununu soğuk suyla karıştır topaklanmasın diye onu da tencereye ilave et biraz kaynasın bulgurlar yumuşayınca haşladığın kara lahanaları tencereye ekle içine daha önceden haşlamış olduğun barbunyaları ekle bulgurlar pişince çorba hazır demektir. Barbunya yoksa haşlanmış mısırda çok yakışıyor canım sonra kaselere koyup servis yaparsın üzerine acı kırmızı biber çok yakışıyor biber ekleyerek yersin.
Onlarda konu başka zaten,neyse güme gitmeyelim burada.kesinlikle seninle aynı fikirdeyim söyleyecek çok şey var ama ne çare
Aynen canım geçmiş olsun sanada kulağında önemli bir şey çıkmaz inşallahOnlarda konu başka zaten,neyse güme gitmeyelim burada.
Rica ederim canım benimHarika bir tarif. Ben de yapacağım inşallah ama kar yağınca soğuklar başlasınTeşekkür ederim canım. Sen Karadenizli misin Saracim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?