Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pek havalı bir menü
Aşkilop Amerikan dediğin şey bildiğimiz garnitürlü salata mi afiyet olsun. Soğuk çorbanın tadı nasıldı ?

Eksiler elhoşumun bu hafta afiyet olsun canım
Çorbaya düştümmmm valla ne kadar cool bi menü afiyet olsun canım

pastelfit minnoşum ben bu hafta yarışmada olmayacağım eğer gerekirse sarı takima girerim olur mu
Tamam canım nasıl istersen, kendini yorma.ç
Tatlım bu hafta her yolu deniyorum ama bizimkinin dötü kalkmış bana mısın demiyor.
Yola gelir o, seninle oyun olmaz
Pek havalı bir menü
Aşkilop Amerikan dediğin şey bildiğimiz garnitürlü salata mi afiyet olsun. Soğuk çorbanın tadı nasıldı ?
Evet garnitürlü. Villa çorbanın tadı iç güveysinden halliceidare eder

Cool değil de karışık bence, bi tarafım diyet yapıyor, diğer tarafım kalk gidelim diyor

48. Etap Masterfit
Hanımlar yarın herkese bol eksiler diliyorum.
Çakma kaptanınızın son etabı bu Hepinize anlayışınız ve bana olan sabrınız için teşekkür ederim
Lütfen tartılarınızı saat 13.00’e kadar fotoğraflı, isimli ve tarihli olarak, kaptanlarınızı etiketleyerek bildiriniz.
Kırmızı kaptan erenmothers
Mavi kaptan pastelfit
Büyük kaptan Zipzip-

Yola getiriciz du bakim bu haftanın bir de öbürküsü var tadini haz etmediğim çorbayı içmem sen de içme canım. Bizim genetige ters kinoa minoa asurelik bugdayla yap içine salatalık dereotu doğra kaşıkla niye eziyet ediyorsun midene bu asortik gıdaları sevemedim. Yulaf bunlarin en masumu. Canan ablam onu da yeme diyor almış da almışım israf olmasın diye yiyorum.

Kaptanlığı devrediyorsun demek. Bu zamana kadar emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. kocaman öpüyorum seni.

Sağ ol canım kaptanım. İnşallah bu gece şeytanın bacağını kirarim. Hafta içi ibre dalgalandı durdu çok fazla ümidim olmasa da alt yapıyı hazırladım en azından. Haftaya umitliyim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…