kolay gelsin canım misafirin yemeğemi yoksa çayamı geliyorEve şimdi girdim cok çok yoruldum akşam da misafirim var
Yemeğe kuzum ama eltim tek gelecek o yüzden çok kasılmayacağımkolay gelsin canım misafirin yemeğemi yoksa çayamı geliyor
Süpersin tatlımhenüz 10.000 adımdayımdaha eve gidilip leslie yapılacak bundan sonra yürüyüşe ek olarak leslie yapmaya karar verdim.
Bebeğim iyi misinpastelfit minnoşum ben bu hafta yarışmada olmayacağım eğer gerekirse sarı takima girerim olur mu
Çok yorgun ve keyifsizim canım sanırım sarstı uzun aradan sonra bu kadar çok dersBebeğim iyi misin
Hepimizde var maalesef bu kuzum alisamadik henüzÇok yorgun ve keyifsizim canım sanırım sarstı uzun aradan sonra bu kadar çok ders
anladım canım köfte salata çorba yap gitsin hem diyete uygun hem misafireYemeğe kuzum ama eltim tek gelecek o yüzden çok kasılmayacağım
Hepimizde var maalesef bu kuzum alisamadik henüzopim mi bı kere:)
Bulgur pilavı köfte ve turşu düşündüm canım yeteranladım canım köfte salata çorba yap gitsin hem diyete uygun hem misafire
Tatlım bu hafta her yolu deniyorum ama bizimkinin dötü kalkmış bana mısın demiyor.Afiyet olsun canım, bomba gibisin yine
Pek havalı bir menü21 Eylül çarşamba
erenmothers Tutku44
Kahvaltı 09.15
Sebzeli peynirli omlet 1 d kaşar
Domates biber 1 d hindi füme
1 kaşık amerikan 1 tk fıstık ezmesi
1 d ekmek 5 zeytin
Öğle 13.30
Yulaf bar
Akşam 17.00
Kefir kinoa dereotu ketentohumu chia ile soğuk çorba bir tabak
1 kurabiye 1 küçük sebzeli peynirli mufden
2 jaşık yoğurtlu oatates salatası
Su 2 lt
Adım 6.409
Eksiler elhoşumun bu hafta21 Eylül Menü
9.00 Peynir , zeytin, badem , domates salatalık,
11. 00 Kahve
12.00 Kahve
13.30 Et, döner , yarım lavaş, salata
15.00 Kahve
17.00 Dört kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf
erenmothers
Adım
Tutku44
Eki Görüntüle 3133574
Çorbaya düştümmmm valla ne kadar cool bi menü21 Eylül çarşamba
erenmothers Tutku44
Kahvaltı 09.15
Sebzeli peynirli omlet 1 d kaşar
Domates biber 1 d hindi füme
1 kaşık amerikan 1 tk fıstık ezmesi
1 d ekmek 5 zeytin
Öğle 13.30
Yulaf bar
Akşam 17.00
Kefir kinoa dereotu ketentohumu chia ile soğuk çorba bir tabak
1 kurabiye 1 küçük sebzeli peynirli mufden
2 jaşık yoğurtlu oatates salatası
Su 2 lt
Adım 6.409
Tamam canım nasıl istersen, kendini yorma.çpastelfit minnoşum ben bu hafta yarışmada olmayacağım eğer gerekirse sarı takima girerim olur mu
Tatlım bu hafta her yolu deniyorum ama bizimkinin dötü kalkmış bana mısın demiyor.
Evet garnitürlü. Villa çorbanın tadı iç güveysinden hallicePek havalı bir menü
Aşkilop Amerikan dediğin şey bildiğimiz garnitürlü salata miafiyet olsun. Soğuk çorbanın tadı nasıldı ?
Eksiler elhoşumun bu haftaafiyet olsun canım
Çorbaya düştümmmm valla ne kadar cool bi menüafiyet olsun canım
Masterfit 48. Etap |
---|
Kırmızı Takım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mavi Takım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yola getiriciz du bakimTamam canım nasıl istersen, kendini yorma.ç
Yola gelir o, seninle oyun olmaz
Evet garnitürlü. Villa çorbanın tadı iç güveysinden halliceidare eder
Cool değil de karışık bence, bi tarafım diyet yapıyor, diğer tarafım kalk gidelim diyor
Kaptanlığı devrediyorsun demek. Bu zamana kadar emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.48. Etap Masterfit
Hanımlar yarın herkese bol eksiler diliyorum.
Çakma kaptanınızın son etabı buHepinize anlayışınız ve bana olan sabrınız için teşekkür ederim
Lütfen tartılarınızı saat 13.00’e kadar fotoğraflı, isimli ve tarihli olarak, kaptanlarınızı etiketleyerek bildiriniz.
Kırmızı kaptanerenmothers
Mavi kaptanpastelfit
Büyük kaptanZipzip-
Masterfit 48. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak Amine Busra sara_28 erenmothers kaptan Tutku44 aypare ackerman minerva1988 Elhan Mavi Takım Bal0ncuk pastelfit kaptan fesang Hallederiz Kinoalihatun Hedef65tir icecreamm Beth18
Sağ ol canım kaptanım. İnşallah bu gece şeytanın bacağını kirarim. Hafta içi ibre dalgalandı durdu çok fazla ümidim olmasa da alt yapıyı hazırladım en azından. Haftaya umitliyim aslında.Eksiler elhoşumun bu haftaafiyet olsun canım
Çorbaya düştümmmm valla ne kadar cool bi menüafiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?