Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun güzel annem. harika bir menü.

Dombilim yarım kase sebze çorbası bir kase olaydı da makarna yarım kase olaydı ah ah....
Afiyet olsun canım

Aşkitom, kinoa zararsız diye arada tüketiyorum. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Evde bişey kalmadı. Pazar yapmak lazım
Kaptanlığı devrediyorsun demek. Bu zamana kadar emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. kocaman öpüyorum seni.
Rica ederim canım
Emeğine sağlık canım seviyoruz seni

Afiyet olsun canım bol eksili olsun inşallah

Hemen geliyorum yardıma aç canım kapıyı
Teşekkür ederim canım ben de seni seviyorum
Pastelfitim bu süreçte bana destek olduğun için çok teşekkür ediyorum
Rica ederim kaptanım, bana güvendiğin için ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Yardım etmeye devam edebilirim her konuda
beni kapının önüne mi koydun ben niye yokum listede
Alllaaah Fitt_anne da yok
Afiyet olsun canım
pastelfit yorgunluk hastalık falan bir yana 6 gündür WC yok canım ona da sıkıldı yarın tartıyı düşününce fenalık geliyor
Eyvah çok fena
Bu arada pastelfit emeklerin için çok teşekkür ederiz
Rica ederim ne demek
Afiyet olsun canım

48. Etap Masterfit
GÜNCELLEME !!!
Hanımlar yarın herkese bol eksiler diliyorum.
Çakma kaptanınızın son etabı bu Hepinize anlayışınız ve bana olan sabrınız için teşekkür ederim
Lütfen tartılarınızı saat 13.00’e kadar fotoğraflı, isimli ve tarihli olarak, kaptanlarınızı etiketleyerek bildiriniz.
Kırmızı kaptan erenmothers
Mavi kaptan pastelfit
Büyük kaptan Zipzip-

Yarın kaptanlığı devirmi ediyorsun canım Zipzip- kaptanım gerimi dönüyor

Ayrıca kaptanlığı çok güzel idare ettin kendi adıma emeğine ve sabrına çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…