- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Geçmiş olsun canım. Bizimde sınıfta 5 6 kişi hastaymiş geliyor gelmekte olanGünaydinlarr
Esimin taşı , çocuklarin hastaligi bakamadim . Evde bir stres bir stres
Bişey çıkmadı zaten çok şükürAynen canım geçmiş olsun sanada kulağında önemli bir şey çıkmaz inşallah
Çok sağol kuzumGeçmiş olsun ablacim
Çok geçmiş olsun abla neyin vardiBişey çıkmadı zaten çok şükür
Çok sağol kuzum
Çok şükür meyvelerini topladık canım. Şimdi dinlenme zamanı.Alışmışlık var tabi abla, kaç yıl emek verdin kimbilir. Ama geçen demiştin ya bir ogrencim kaymakam olmuş eklemiş beni diye bence böyle öğrencilerinle daha çok karsilasacaksin ve bu sana çok mutluluk verecektir
Cuma tartıliyorduk cnm neden erken tartildinGeçen cuma 58.9
Bugün 58.5
Fark -400
Çok bişi gitmedi ama daha da düzenli beslenecegim
@erenmothersTutku44 Zipzip-
Eki Görüntüle 3133489
Geceleri serin eylül ayının da bu güzelliği var canım.Evet bu noktada haklısın ablam. Ben İstanbul'da başka ilçede yaşarken bile kış daha farklı geçiyoduAntalya da epey sıcak bolgede
Antalya cooook güzel çok seviyorumGeceleri serin eylül ayının da bu güzelliği var canım.fazla da şikayet etmeyim Allah beni taş eder. tayin çıksın diye az dua etmedik.
İyi nöbetler kolay gelsin canım. Hava nasıl oralarda üşüyor musunAhhh bu havada bahçe nobetindeyimöpüyorum
Afiyet olsun cnm pilav çok olmuş:)Dunun menusu 20.09.22
Adim : Eki Görüntüle 3133542 4247
Sabah
1 yagda yumurta
1 domates
7 zeytin
1 kk peynir
Aksam
3yk pilav
5yk et sote
1 bardak ayran
Arada yesilcay ve 1 elma
Su:2 ltpastelfit Zipzip- Tutku44
Antalya da içindekilerle beraber seni çok seviyorAntalya cooook güzel çok seviyorum
Öğretmenlik gerçekten yürekle çalışılan bir meslek. Hammadden insan. O yüzden alışkanlık yapıyor. Şimdi ofis kurumda olsam masa başı evrak kayıt kuyut işlerini ozlemezdim sanırım.İlk zamanlar normal canıminsan ozluyordur bebeleri ya
Günaydinlarr
Esimin taşı , çocuklarin hastaligi bakamadim . Evde bir stres bir stres
günaydn cnmGünaydın kızlar
Akşam okulda kalicam cuma akşam eve döneceğim o nedenle canımCuma tartıliyorduk cnm neden erken tartildin
Canım ibbye gidiyorum ben İstanbul o konuda çok güzel . Havuz 12 dersi 165 e gidiyorumÖğretmenlik gerçekten yürekle çalışılan bir meslek. Hammadden insan. O yüzden alışkanlık yapıyor. Şimdi ofis kurumda olsam masa başı evrak kayıt kuyut işlerini ozlemezdim sanırım.fesang in bahçe nöbetini düşünüp mutlu olayım bari minoşum ben de yüzme kursuna gitmek istiyorum, hatta bisiklet de var...sen ne kadar ödüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?