Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu arada ben bugün itibariyle eliminasyon diyetine başlıyorum. Tek tek değil, cümlesini elimine ederek gluten, laktoz ve şekeri en az 1 ay süreyle hayatımdan çıkarıyorum. Bana aşırı yükleme olmasın diye de öğün miktarımı ve sayısını arttırabilirim en azından 3 gün. Bu süreçte izin isteyecektim ama vazgeçtim, beraber görmüş oluruz bunlar gidince neler oluyormuş

Geçmiş olsun canım bizimkilerde akşam başladı
Sana da geçmiş olsun canım. Hava sert soğudu. Çocukları ikna etmek imkansız neredeyse, zorla giydirdim dün hırkasını bir de okul süreci etkiliyor tabi, günlerdir çocuğu almaya giderken içerden çıkan çocukların burunlarını ağzına kadar akmış görüyorum…

Neden izin isticeksin canım zaten bunları kesince patır patır gidiyor kglar. Mesele surduremiyoruz işte bende yapacağım inşallah ekim ayinda

Hasta çocuklarını gondermeseler böyle olmicak ama gönderiliyor işte... Bizim sınıf kırıldı resmen dün zaten 5 6 kişi gelmeyecek diye mesaj atmıştı. Bugünde yine benim kız harici 3 kişi daha yazmış gruba

Gitmeeeee

Maalesef öyle. Bir veli ‘çalışıyorum izin alamıyorum’ diye çocuğuna ilacı verip gönderiyor, nasıl kıyıyor ona da akıl erdiremiyorum ama, sonra 10 kişi zora düşüyor. Bu havalar da çok tehlikeli. Rabbim korusun bütün çocuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…