Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yapariz insallah canim bugunden itibaren menulerini paylasirsin

yok tabi birbirimizi takip edelim. olur öyle.
ben aralıklı orucu düşünüyordum ama bu hipo işi bozdu. şimdilik ölçülü beslenmeye çalışacağım.
valla ben de geçen yıl ekim sonunda 89,5 kiloyla başlamıştım. başlarda 300 er 500 er gram gidiyordu. sonra toparladım. ocak ortasında korona oldum 2 hafta çok iyi kilo verdim hastalıkla (bi de o iki hafta kaptandım) 81.3 e kadar düştüm.
ama sonra işin rengi değişti. yavaş yavaş almaya başladım. sonra hızlı aldım ve 92 ye kadar çıktım
kıyafetler olmuyor. yeni aldım bir kaç birşey. olan da yakışmıyor. çok mutsuzum. üstüne hipo çıktı hepten bunalımdayım

afiyet olsun canım. glutensiz ekmek derken ne unu kullanılmış. mesela patates, mısır ve pirinç unları da glutensizdir ama glisemik indeksleri çok yüksektir. en güzeli eve yulaf, karabuğday, kinoa, akdarı unu alıp evde ekmek yapmak. bunları glisemik indeksleri düşük.

Kerevizlerimi kızarttım fırında, 2 yk zeytinyağ ve tuz ile 180 derecede 20-25 dkya pişti. Kereviz severler denemediyse şiddetle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 3135111
daha önce yapmıştım. bir de alabaşla yapmıştım. her ikisi de güzel oluyor. ama sık yapınca bıktırıyor.

Hiç sorma canım ya yaptım bir hata ama bugün telafi edecem
Afiyet olsun tabi arada yicez canım

Günaydın
Sabahtab beri salça yapıypruz hsdi yemege gelin kırmızıcıklar Fitt_anne sicacik salçaya ekmaga sürmeğ ohh mis gibi
Ooh kolay gelsin kaptanım

Afiyet olsun

Baban seramikleri veya parkeleri değiştirecek durum vahim tatlım
Ayacıkların izi çıkmıştır artık

Ne diyorlar dövelim canım

Afiyet olsun tabi arada yicez canım

Ooh kolay gelsin kaptanım

Afiyet olsun

Ayacıkların izi çıkmıştır artık

Ne diyorlar dövelim canım
Birileri anneme benzedin iyice dedi aslinda bukadar aci konusmaya gelenw kadar ben durumumu biliyorduma ama haywtim öyle yogunki cocuklar ev is pesinde kosmaktan kendimi cok ihmalnettim deger vermedim
Kendime bir gram ya resmen dun ayanay abaktim hem agladim hem söz verdim kendime artik bunu yapmicam diye

Hoşgeldin arkadaşım ben dilek seni çok iyi anlıyorum öyle bı paraliyoruz ki çocuklar eş ev işleri derken unuturuyoruz kendimizi kendimizle ilgilenmeyi aynadaki görüntü söylenen sözler silkenlenmek için bı fırsat olurak kabul et ve kendin için neler yapabileceğini göster herkese

1. Sen rahatsızım hipo deyince ben araştırmıştım zaten, uzun süreli açlıklar önerilmiyor çünkü zaten problemin ani şeker düşmesi. Basit şekeri kes kuzum mesela, yanında her zaman tedbir amaçlı kuru meyve taşı, incirde hurmada bolca şeker var. İnan her hastalık yediklerimiz içtiklerimizle bağlantılı. Ben hangi hastalıkla hangi doktora gidersem gideyim bana söyledikleri ilk şey ‘kilo ver’ demek oluyor. Hipoglisemi de muhtemelen dengesiz besin alımın nedeniyle (genetik yatkınlığında varsa) olmuştur. En basitinden et beni, hayatımda yaşamamıştım, ne zaman 80 kilonun üstüne çıksam vücudumda minik minik et benleri çıkıyor. Benimde insülinim bir kaç tahlildir sınırda. Kilo vermemiz şart! Alışkanlıklarımıza, hayat düzenimize uygun bir plan yaparak başlayalım. Ben dün 2 saatte bir yemek yedim gördüysen listemi Hepsi sağlıklıydı ama. Kalori hesabı da yapmıyorum ben, sebze ağırlıklı beslendiğim için. Sende bir düşün; hastalıklarla mücadele eden, hareket kabiliyeti kısıtlı ama her istediğini yiyen bir insan olmaktansa en azından kendini terbiye edene kadar kontrollü, sağlıklı ve fit bir insan olmayı tercih etmez misin?

2. Baktım içeriğine canım, aynen bahsettiğin unlar var ama yukarıda da dediğim gibi genelde sebze yediğim için kalori hesabı yapmıyorum. 80 gr lık bir sandviç ekmeği yedim, aşağı yukarı 200 cal, dokunmaz bana

daha önce yapmıştım. bir de alabaşla yapmıştım. her ikisi de güzel oluyor. ama sık yapınca bıktırıyor.
Sebzelerde indirim olunca aldım kuzum, benden başka kimse yemiyor zaten. Bende böyle seviyorum, hem kızartma isteğimi körüklüyor hemde çok lezzetli oluyor

O kalp kırıcı cümleleri duymadan kendimize gelemiyoruz bazen. Daha farklı söylense daha iyi olurdu ama napalim biz de avantaja ceviririz hiç canını sıkma Meryem. Kulübe gelmekle çok iyi ettin. İnşallah istediğin kiloya inersin canım. Sabırlı ol azimle başarırsın.

Sebzelerde indirim olunca aldım kuzum, benden başka kimse yemiyor zaten. Bende böyle seviyorum, hem kızartma isteğimi körüklüyor hemde çok lezzetli oluyor
ben daha önce ard arda alıp sık sık yapmıştım. sonra bir baktım ikisini de görmek istemiyorum
ama uzun zamandır yapmadım ikisini de alabilirim. şimdi rahatsız etmez

evet hava değişikliğinden oldu. aslında sabahları evden çıkarken sırtıma birşeyler aldım ama demek ki yetmedi. şifayı kaptık.
bu arada aramıza hoşgeldin.
Canım öncelikle moralini yüksek tut ve kendini sıcak tut ,hişbişey için geç değil
Yılbaşına ulaşılabilir bir hedef belirle ve günlük düzen oluştur tavsiyem 4 öğün
Öğünlerin farklı olsun yani meyveyi ekmeği eti tahılı vs ayır canım her öğünde tüketme bence
Yeşil çaylı bir karışımın olsun her gün, en az 10 dk da egzersizini yap ve 6000 olursa günlük hedef koy

Annen de mi kilolu canım
E gurur duyarım anam benim canım diyeydin
Yaparsın tabi ki yılbaşına kolay bi hedef belirle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…