Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
O zaman yazmayalım mi kuzum
Pastelfit hesaplayacakmis
Hanımlar spor yapmak şampiyon olmak isteyenler varsa kapışalım. Zipzip- kaptanım alışmış kudurmuştan beterdir. Yardımcı olurum hasaplarım. Zipzip-
Teşekkür ederim pastelfitim o zaman sen sadece spor puani hesapla ben adimlari hesaplarım
Afiyet olsun pastelfitim

Menu 24.09

Sabah
2 dlm tam bugdaya
1 dlm peynir domatesle sandvic

Ogle(15:00)
Avuc ici kadar tavuk
Bir bardak ayran
4yk bulgur

Su:1.5lt adim Eki Görüntüle 3135007 hic oturmadim ama gene de eksik Zipzip- Fitt_anne
Afiyet olsun canim
Hosgeldin aramıza
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın Elhoşumm
Günaydın güneşli güzel bir pazar gününden günaydın
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canlarım
Günaydın canim

Yok kuzum inatla bunu yapalım diye demedim. Mesela bir öğüne sebze, bir öğüne et diye kararlaştırdık, sen yanında yine ye ölçülü ekmeğini, çorbanı yine iç. Kendimize göre bir kalori belirleyelim, sınırları aşmadığımız sürece yiyip içelim. Mesela sen aralıklı oruç düşünüyordun, onu yapalım. En etkili şey zaten yatmadan bir kaç saat önce yemeği kesip aç yatmak. Yapamazsak da dürüstçe söyleyelim birbirimize, nedenlerini konuşalım, tedbirlerini almaya çalışalım gibi. Ben buraya geldiğimde yaz gelmemişti, yaz geldi geçti hala aynı kilolardayım ve geçen kıştan en az 1 beden fazlayım. And içtim, kendime 1 tane bluz pantolon almayacağım. Hadi bi gayret başlayalım be kardeşim

Çok tatlısın ablacım keşke yolum düşse oralara. Antalyada üniversiteden çok arkadaşım var, bu yaz çok ısrar ettiler ama olmadı. Bakarsın yaza çıtır çıtır gelirim oralara
Gelirsen bir taşla kaç kuş vurursun harika olur. Sen her halinle gel tabi çıtır olursan süper olur.

Dünün eksik bildirimlerini de yapayım, sonra işlerime devam edeyim

24 eylül cumartesi
Sabah 10.00
1 tabak kıymalı taze fasülye yemeği.

Öğlen 12.00
2 tabak kabak yemeği,
1 kase yoğurt.

Ara 14.00
2 nektarin, 6 çiğ badem.

Saat 18.00
Yine 1 tabak kıymalı fasülye yemeği.

Akşam 20.30
2 avuç çekirdek.
Bir kaç top züber.

Su:2 lt Wilma11
Göründüğü üzre deliler gibi yedim ama buna rağmen eksi gördüm. Bugün daha insancıl yiyeceğimi düşünüyorum Birde glutensiz ekmek aldım bugün. Bazıları glutensiz ibaresinin de aynı ‘şekersiz’ ürünlerde olduğu gibi taklitçi olduğunu söylüyor ama, en azından alışana kadar yardımcı olacağını ümit ediyorum.

24 eylül c.tesi adımlar

Tutku44

Günaydın canim
Cumaya eksiye dusersin
Afiyet olsun canım

Günaydın güzellikler tam pazar gibi pasar yaşıyorum yeni uyandim Kahvaltıyi hazırlıyım evde isyan çıkmadan

Sagol canim size de tekrar cok gecmis olsun

Sagol kaptanim

Hicbirseycik yemedim aksam misafir cikti ev havada ucuyordu esimle hemen temizlik yaptik hazirlik yaptim 20.30 da geldiler 6 bardak cay ictim bos mideye
Bu performans sana eksi olarak donucektir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…