- 8 Eylül 2016
- 103.357
- 438.259
- 898
- 36
Geçmis olsun canimmerhaba kızlar. hasta oldum galiba. çok halsizim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmis olsun canimmerhaba kızlar. hasta oldum galiba. çok halsizim.
Yapariz insallah canim bugunden itibaren menulerini paylasirsinMerhaba elifcim kns ulasirim ya eski halimi cok özöedim sanki bu beden bana air degil gibi hissediyorjm ama sizin de desteginizle hep beraber yapariz diye dua ediyorum
Ay cok gecmis olsun canim havalar soguyor aman hepimize dikkat cocuklar zaten okulla birlikte hastaöik tasiyorlar hep ekstra dikkat etmek lazim ama oöacsgi varsa da oluyor
yok tabi birbirimizi takip edelim. olur öyle.Yok kuzum inatla bunu yapalım diye demedim. Mesela bir öğüne sebze, bir öğüne et diye kararlaştırdık, sen yanında yine ye ölçülü ekmeğini, çorbanı yine iç. Kendimize göre bir kalori belirleyelim, sınırları aşmadığımız sürece yiyip içelim. Mesela sen aralıklı oruç düşünüyordun, onu yapalım. En etkili şey zaten yatmadan bir kaç saat önce yemeği kesip aç yatmak. Yapamazsak da dürüstçe söyleyelim birbirimize, nedenlerini konuşalım, tedbirlerini almaya çalışalım gibi. Ben buraya geldiğimde yaz gelmemişti, yaz geldi geçti hala aynı kilolardayım ve geçen kıştan en az 1 beden fazlayım. And içtim, kendime 1 tane bluz pantolon almayacağım. Hadi bi gayret başlayalım be kardeşim![]()
afiyet olsun canım. glutensiz ekmek derken ne unu kullanılmış. mesela patates, mısır ve pirinç unları da glutensizdir ama glisemik indeksleri çok yüksektir. en güzeli eve yulaf, karabuğday, kinoa, akdarı unu alıp evde ekmek yapmak. bunları glisemik indeksleri düşük.Dünün eksik bildirimlerini de yapayım, sonra işlerime devam edeyim
24 eylül cumartesi
Sabah 10.00
1 tabak kıymalı taze fasülye yemeği.
Öğlen 12.00
2 tabak kabak yemeği,
1 kase yoğurt.
Ara 14.00
2 nektarin, 6 çiğ badem.
Saat 18.00
Yine 1 tabak kıymalı fasülye yemeği.
Akşam 20.30
2 avuç çekirdek.
Bir kaç top züber.
Su:2 lt @LimonluAyran
Göründüğü üzre deliler gibi yedim ama buna rağmen eksi gördüm. Bugün daha insancıl yiyeceğimi düşünüyorumBirde glutensiz ekmek aldım bugün. Bazıları glutensiz ibaresinin de aynı ‘şekersiz’ ürünlerde olduğu gibi taklitçi olduğunu söylüyor ama, en azından alışana kadar yardımcı olacağını ümit ediyorum.
24 eylül c.tesi adımlar
Eki Görüntüle 3135053
@Tutku44
daha önce yapmıştım. bir de alabaşla yapmıştım. her ikisi de güzel oluyor. ama sık yapınca bıktırıyor.Kerevizlerimi kızarttım fırında, 2 yk zeytinyağ ve tuz ile 180 derecede 20-25 dkya pişti. Kereviz severler denemediyse şiddetle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 3135111
Eline sağlık canimKerevizlerimi kızarttım fırında, 2 yk zeytinyağ ve tuz ile 180 derecede 20-25 dkya pişti. Kereviz severler denemediyse şiddetle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 3135111
Tamam kaptanım. Spora adım puanlarını da katıyormuyuzAfiyet olsun canim
Pastelfit hesaplayacakmis
Teşekkür ederim pastelfitim o zaman sen sadece spor puani hesapla ben adimlari hesaplarım
Afiyet olsun pastelfitim![]()
Ben de dün squatla başladım, bugün bacaklar tutmuyorBen varım ben bu hafta yürüyüş leslie plates hepsini yapmayı düşünüyorum![]()
Afiyet olsunHiç sorma canım ya yaptım bir hata ama bugün telafi edecem![]()
Ooh kolay gelsin kaptanımGünaydın
Sabahtab beri salça yapıypruz hsdi yemege gelin kırmızıcıklar![]()
Fitt_anne sicacik salçaya ekmaga sürmeğ ohh mis gibi
Afiyet olsunDünün menüsünü vereyim. Gündüz mevlide gidicem 3 pazardir mevlite gidiyorum
24 Eylül menüsü
Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta,1 dlm ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık, çay, 2 kaşık reçel
Öğlen 1 kase tarhana çorbası saati bilmiyorum
15.45 türk kahvesi- 3 kare bitter 1 dlm kek
18.30
1 tabak bezelye, patates salatası, yoğurt
@LimonluAyranZipzip-
Adımlar için üzgünüm 1556
Ayacıkların izi çıkmıştır artıkBaban seramikleri veya parkeleri değiştirecek durum vahim tatlım![]()
Ne diyorlar dövelim canımGunaydin arkadaslar ben meryem. Umarim herkes güzel bir pazsr geciriyordur ben dun aksam basladim daha diyete daha dogrusu baslamami gerektiren cok kalp kirici cumleler duyunca diyelimzaten uzun zamandir yap birak yap birak diyetlerr gidiyodu sonra dedim ben bi klube atayim kendimi ins bu sefer daha iyi olur yillar önce burda kilo vernistim 17 kilo hemde cok motive olmustum burdaki stkadaslarla ins yine olur böyle
![]()
Birileri anneme benzedin iyice dediAfiyet olsuntabi arada yicez canım
Ooh kolay gelsin kaptanım
Afiyet olsun
Ayacıkların izi çıkmıştır artık
Ne diyorlar dövelim canım![]()
İyi pazarlar Pastelfitimİyi pazarlar hanımlar![]()
Evet Pastelfitim adımlarida hesapliyoruzTamam kaptanım. Spora adım puanlarını da katıyormuyuz
cuma günü zafer kutlamasında yeriz artıkGünaydın
Sabahtab beri salça yapıypruz hsdi yemege gelin kırmızıcıklar![]()
Fitt_anne sicacik salçaya ekmaga sürmeğ ohh mis gibi
Geçmiş olsun cnmmerhaba kızlar. hasta oldum galiba. çok halsizim.
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekBirileri anneme benzedin iyice dediaslinda bukadar aci konusmaya gelenw kadar ben durumumu biliyorduma ama haywtim öyle yogunki cocuklar ev is pesinde kosmaktan kendimi cok ihmalnettim deger vermedim
Kendime bir gram ya resmen dun ayanay abaktim hem agladim hem söz verdim kendime artik bunu yapmicam diye
1. Sen rahatsızım hipo deyince ben araştırmıştım zaten, uzun süreli açlıklar önerilmiyor çünkü zaten problemin ani şeker düşmesi. Basit şekeri kes kuzum mesela, yanında her zaman tedbir amaçlı kuru meyve taşı, incirde hurmada bolca şeker var. İnan her hastalık yediklerimiz içtiklerimizle bağlantılı. Ben hangi hastalıkla hangi doktora gidersem gideyim bana söyledikleri ilk şey ‘kilo ver’ demek oluyor. Hipoglisemi de muhtemelen dengesiz besin alımın nedeniyle (genetik yatkınlığında varsa) olmuştur. En basitinden et beni, hayatımda yaşamamıştım, ne zaman 80 kilonun üstüne çıksam vücudumda minik minik et benleri çıkıyor. Benimde insülinim bir kaç tahlildir sınırda. Kilo vermemiz şart! Alışkanlıklarımıza, hayat düzenimize uygun bir plan yaparak başlayalım. Ben dün 2 saatte bir yemek yedim gördüysen listemiyok tabi birbirimizi takip edelim. olur öyle.
ben aralıklı orucu düşünüyordum ama bu hipo işi bozdu. şimdilik ölçülü beslenmeye çalışacağım.
valla ben de geçen yıl ekim sonunda 89,5 kiloyla başlamıştım. başlarda 300 er 500 er gram gidiyordu. sonra toparladım. ocak ortasında korona oldum 2 hafta çok iyi kilo verdim hastalıkla (bi de o iki hafta kaptandım) 81.3 e kadar düştüm.
ama sonra işin rengi değişti. yavaş yavaş almaya başladım. sonra hızlı aldım ve 92 ye kadar çıktım
kıyafetler olmuyor. yeni aldım bir kaç birşey. olan da yakışmıyor. çok mutsuzum. üstüne hipo çıktı hepten bunalımdayım
afiyet olsun canım. glutensiz ekmek derken ne unu kullanılmış. mesela patates, mısır ve pirinç unları da glutensizdir ama glisemik indeksleri çok yüksektir. en güzeli eve yulaf, karabuğday, kinoa, akdarı unu alıp evde ekmek yapmak. bunları glisemik indeksleri düşük.
Sebzelerde indirim olunca aldım kuzum, benden başka kimse yemiyor zaten. Bende böyle seviyorum, hem kızartma isteğimi körüklüyor hemde çok lezzetli oluyordaha önce yapmıştım. bir de alabaşla yapmıştım. her ikisi de güzel oluyor. ama sık yapınca bıktırıyor.
O kalp kırıcı cümleleri duymadan kendimize gelemiyoruz bazen. Daha farklı söylense daha iyi olurdu ama napalim biz de avantaja ceviririz hiç canını sıkma Meryem. Kulübe gelmekle çok iyi ettin. İnşallah istediğin kiloya inersin canım. Sabırlı ol azimle başarırsın.Gunaydin arkadaslar ben meryem. Umarim herkes güzel bir pazsr geciriyordur ben dun aksam basladim daha diyete daha dogrusu baslamami gerektiren cok kalp kirici cumleler duyunca diyelimzaten uzun zamandir yap birak yap birak diyetlerr gidiyodu sonra dedim ben bi klube atayim kendimi ins bu sefer daha iyi olur yillar önce burda kilo vernistim 17 kilo hemde cok motive olmustum burdaki stkadaslarla ins yine olur böyle
![]()
Geçmis olsun canim![]()
teşekkür ederim kızlarcuma günü zafer kutlamasında yeriz artık
Geçmiş olsun cnm![]()
ben daha önce ard arda alıp sık sık yapmıştım. sonra bir baktım ikisini de görmek istemiyorumSebzelerde indirim olunca aldım kuzum, benden başka kimse yemiyor zaten. Bende böyle seviyorum, hem kızartma isteğimi körüklüyor hemde çok lezzetli oluyor![]()
Canım öncelikle moralini yüksek tut ve kendini sıcak tut ,hişbişey için geç değilevet hava değişikliğinden oldu. aslında sabahları evden çıkarken sırtıma birşeyler aldım ama demek ki yetmedi. şifayı kaptık.
bu arada aramıza hoşgeldin.
Annen de mi kilolu canımBirileri anneme benzedin iyice dediaslinda bukadar aci konusmaya gelenw kadar ben durumumu biliyorduma ama haywtim öyle yogunki cocuklar ev is pesinde kosmaktan kendimi cok ihmalnettim deger vermedim
Kendime bir gram ya resmen dun ayanay abaktim hem agladim hem söz verdim kendime artik bunu yapmicam diye