Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günlere akmişiz gibi duruyor menü Bugün telafi edicektir benim arkadaşım

Ayaklarınıza sağlık
Afiyet olsun

Dünün menüsünü vereyim. Gündüz mevlide gidicem 3 pazardir mevlite gidiyorum

24 Eylül menüsü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta,1 dlm ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık, çay, 2 kaşık reçel

Öğlen 1 kase tarhana çorbası saati bilmiyorum

15.45 türk kahvesi- 3 kare bitter 1 dlm kek

18.30
1 tabak bezelye, patates salatası, yoğurt

Wilma11 Zipzip-

Adımlar için üzgünüm 1556

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-25-11-58-47-070_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 29
Gunaydin arkadaslar ben meryem. Umarim herkes güzel bir pazsr geciriyordur ben dun aksam basladim daha diyete daha dogrusu baslamami gerektiren cok kalp kirici cumleler duyunca diyelim zaten uzun zamandir yap birak yap birak diyetlerr gidiyodu sonra dedim ben bi klube atayim kendimi ins bu sefer daha iyi olur yillar önce burda kilo vernistim 17 kilo hemde cok motive olmustum burdaki stkadaslarla ins yine olur böyle

Günaydın güzellikler tam pazar gibi pasar yaşıyorum yeni uyandim Kahvaltıyi hazırlıyım evde isyan çıkmadan
Günaydın kaptanim
Günaydın
Sabahtab beri salça yapıypruz hsdi yemege gelin kırmızıcıklar Fitt_anne sicacik salçaya ekmaga sürmeğ ohh mis gibi
Günaydın kaptanim
Afiyet olsun canim
Baban seramikleri veya parkeleri değiştirecek durum vahim tatlım
Bu sene kesin değiştirmesi lazim

Günaydın meryem bende elif
Insallah yine hedefine ulaşirsin cok guzel kilolar vermissin

Günaydın meryem bende elif
Insallah yine hedefine ulaşirsin cok guzel kilolar vermissin
Merhaba elifcim kns ulasirim ya eski halimi cok özöedim sanki bu beden bana air degil gibi hissediyorjm ama sizin de desteginizle hep beraber yapariz diye dua ediyorum
merhaba kızlar. hasta oldum galiba. çok halsizim.
Ay cok gecmis olsun canim havalar soguyor aman hepimize dikkat cocuklar zaten okulla birlikte hastaöik tasiyorlar hep ekstra dikkat etmek lazim ama oöacsgi varsa da oluyor

yaş ilerledikçe vücuttaki tepkiler değişiyor.

evet hava değişikliğinden oldu. aslında sabahları evden çıkarken sırtıma birşeyler aldım ama demek ki yetmedi. şifayı kaptık.
bu arada aramıza hoşgeldin.

Kızlar ankastre set alırken nelere dikkat etmek gerekli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Canım ben şimdi ocak temizliğini bitirdim. Benimki 5 bölmeli, ateş bölmeleri normal gerisi cam yüzeyli. 5 gözlü olması zerre işe yaramıyor, ancak minicik, 2 kişilik tavalar, tencereler kullanırsan 5 ini de kullanabiliyorsun, yoksa 4 kişilik tava tencere kullandığın zaman sığmıyor ocağa. Ayrıca tamamen cam değilde gözleri normal olanlardan alırsan inanılmaz zor temizliği. Her temizleyişimde set üstü ocağım burnumda tütüyor cam yüzey işine girersen tamamen cam almanı öneririm, gerçi ona da camın patlama ihtimali var diyorlar ama…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…