- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
Genel cerrahiden aldın randevunu demi,bakar ona göre karar verir zaten kuzum kurtulursun sende en azından.Evet ablacim duruma gore karar verirler o gün
Aynen hocam yağ bezelerini büyümeden müdahale etmek gerekiyor,zaten zararsız onlarda.Dikkatli olmakta fayda var. Zararsız şeyler bu yağ bezeleri. Kolay bir operasyonla alınıyor. Randevu tarihi uzak değilmiş. Hadi hayırlısı ile kurtul tatlım.
Teşekkür ederim ablacimDikkatli olmakta fayda var. Zararsız şeyler bu yağ bezeleri. Kolay bir operasyonla alınıyor. Randevu tarihi uzak değilmiş. Hadi hayırlısı ile kurtul tatlım.
Plastik cerrahiden aldim abla randevuyuGenel cerrahiden aldın randevunu demi,bakar ona göre karar verir zaten kuzum kurtulursun sende en azından.
Geçen hafta eşimin kolundan parça aldılar her gün pansuman oldu,çarşambada biz gideceğiz sabahtan dikişte var.
İhmal etti oda ben gibi bişrydi sonra kaşıya kaşıya kabuk oldu,lokal ile aldılar hemen.
Cildiye olmaz zaten,genel cerrahi daha uygundu aslında,gerekli görürlerse ona yönlendirirler seni.Teşekkür ederim ablacim
Plastik cerrahiden aldim abla randevuyu
Ilk once cildiyeden aldim ablam dediki orda bir sey yapmazlar o yag bezelerinin poliklinik ortaminda alınması gerekiyor dedi bende randevuyu değiştirdim
Olabilir ablacim işte ablam öyle soyleyince direk oraya aldim randevuyu bir gideyim yönlendirme yaparlarCildiye olmaz zaten,genel cerrahi daha uygundu aslında,gerekli görürlerse ona yönlendirirler seni.
Görüşürüz ablacimDışarı çıkıp gelecem hemen.
Naapıyon bebeeem
Evet yine de eksi gelmek çok iyiMerhaba
Bi kaç gün içinde Regl olmak üzereymişim takvime şimdi baktım
Ama buna rağmen eksi gelmem çok çok iyi
Regl ile alakasi yok
Bende tam ters oluyor reglkken şişkinlik yapıyo nedense
kalkıp oynucam da ön hazırlık yapıyomNaapıyon bebeeem
Şipor diyosunkalkıp oynucam da ön hazırlık yapıyom
Şipor diyosunvallahi süper. Ben de mutfakta müzik açayım da uykum açılsın
O neymiş kiÇocukları uyutuyorum evgeny grinko eşliğinde ben bayilcam ama kız uyumuyor
Yemek yapsaydınYürüyüşe gidiyorum kizlar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?