Evgeny grinko Rus bir piyanist. Onun müzikleriyle uyutuyorum kızlarıO neymiş kiayy bu çocuklar , yat uyu işin ne dimi. Kolay gelsin canım
Dinlen bi saat uyu sonra jet hızıyla yaparsin ablacimResmen pert oldum, yatsam uyuycam. Ama işler işleryemek yapmalıyım, yarına beslenme düşünmeliyim
Aaa ben de çizgi film tarzı bişey sandımEvgeny grinko Rus bir piyanist. Onun müzikleriyle uyutuyorum kızları
Vakit yok , yemeği yapıp okula çıkıyorum. Önce evi toplayıp çamaşırları bitirdim, pilates üstüne işler yordu. Amaan kanımda tembellik var aslındaDinlen bi saat uyu sonra jet hızıyla yaparsin ablacim
Maşallah yapmışsın işlerini ama yorma kendiniVakit yok , yemeği yapıp okula çıkıyorum. Önce evi toplayıp çamaşırları bitirdim, pilates üstüne işler yordu. Amaan kanımda tembellik var aslında
Aynen kuzum bakalım ne diyeceklerOlabilir ablacim işte ablam öyle soyleyince direk oraya aldim randevuyu bir gideyim yönlendirme yaparlar
Şimdi geldim havada güxel bugün burada.Görüşürüz ablacim
En büyük dert zatenVallahi biri bana yemek yapsın , bıhtıh yaa
valla azcık oynuyam azcık oturuyom. halim yok kiŞipor diyosunvallahi süper. Ben de mutfakta müzik açayım da uykum açılsın
geçmiş olsun canımTeşekkür ederim ablacim rahatsiz etmiyordu bende cok umursamadim
köyden geldikten sonra basladi agri ve şişlikler oyle olunca hemen randevu aldim ama ayin 29 una verdiler
Insallah guzel haberlerle gelirim
Ablam aldirmami soyledi iki tane yag bezesi alinacak ama diger sislikler neden kaynaklaniyor onu soracağım
Oh maşallah canımkalkıp oynucam da ön hazırlık yapıyom
Harikasın tatlımmerhaba kızlar diyetisyen kontrolüm vardı bir buçuk kilo yağ yakmışım ama tartıya yansıyan rakam 600 gram eksi ödem her zamanki gibi fazla bu hafta sporu artıracam bakalım cumaya kadar inşallah ödemleri atarım
teşekkür ederim canımOh maşallah canım
Harikasın tatlım
Canım, ev, okul, bebek, hamilelik, şimdi de faranjit…. Zamanla yarışıyorum. Vitamin ilaçlarım olmasa ayakta duramam . 19 haftalık olduk, Kilo falan da almadım bu süreçte. Koşturmalardan herhalde, Sen neler yapıyorsun?
Ben yapayım sanaVallahi biri bana yemek yapsın , bıhtıh yaa
Geçmiş olsun canımCanım, ev, okul, bebek, hamilelik, şimdi de faranjit…. Zamanla yarışıyorum. Vitamin ilaçlarım olmasa ayakta duramam . 19 haftalık olduk, Kilo falan da almadım bu süreçte. Koşturmalardan herhalde, Sen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?