- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Günaydın canım. Kızım fena değil de, benim boğaz berbat
Anlıyorum canım dikkat et kendine Rabbim şifa versin inşallahyok canım gitmedim. test istemiyorum artık.
Geçmiş olsun canımGünaydın canım. Kızım fena değil de, benim boğaz berbattüm suç benim, dolaptan su içiyorum hala. Boğaz floramı mahvettim önlemini almaya çalışıyorum, inşallah ilerlemez.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahHanımlar oğlan yine hastaBenim de boğazım ağrıyor Adımımı anca tamamladım yatıyorum, hiç halim yok. Şu bahar bitse de kurtulsak
İyi geceler hepinize
Selam canim❤
Gecmis olsun ablacim ❤
Iyi aksamlar ❤
1,5 kilo ya nasıl 600 yansıo
ay kıyamam ya... mevsim geçişi.. senin için şehir değişikliği felan
lütfen dikkat et
hayırlı haberlerle abla
neyn var guzum
Geçmiş olsun canım.Bekliciz artıkcanimin içi güzel haberlerle gel inşallah
geçmiş olsun pastelimHanımlar oğlan yine hastaBenim de boğazım ağrıyor Adımımı anca tamamladım yatıyorum, hiç halim yok. Şu bahar bitse de kurtulsak
İyi geceler hepinize
Evet canim 11.30 da randevum teşekkür ederim inşallah
Hayırlı haberler alalım inşallah
Çok geçmişler olsun pastelcim.Hanımlar oğlan yine hastaBenim de boğazım ağrıyor Adımımı anca tamamladım yatıyorum, hiç halim yok. Şu bahar bitse de kurtulsak
İyi geceler hepinizeGünaydın canım. Kızım fena değil de, benim boğaz berbat tüm suç benim, dolaptan su içiyorum hala. Boğaz floramı mahvettim önlemini almaya çalışıyorum, inşallah ilerlemez.
Gümaydınlar saracımGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum enerjimiz yüksek motivasyonumuz tam olsun
Gmaydınlar kuzumGünaydın kızlar
Gümnaydınlar canısıgünaydınnnnnnnnnnnnnnn
oyanada buyanada salla
evir çevir kıvır çevir sallaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırlı haberler gel kuzum
Gnaydın fesangcımGünaydın kızlarcım
Çok geçmişler olsun pastelcim.Hanımlar oğlan yine hastaBenim de boğazım ağrıyor Adımımı anca tamamladım yatıyorum, hiç halim yok. Şu bahar bitse de kurtulsak
İyi geceler hepinizeGünaydın canım. Kızım fena değil de, benim boğaz berbat tüm suç benim, dolaptan su içiyorum hala. Boğaz floramı mahvettim önlemini almaya çalışıyorum, inşallah ilerlemez.
Gümaydınlar saracımGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum enerjimiz yüksek motivasyonumuz tam olsun
Gmaydınlar kuzumGünaydın kızlar
Gümnaydınlar canısıgünaydınnnnnnnnnnnnnnn
oyanada buyanada salla
evir çevir kıvır çevir sallaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırlı haberler gel kuzum
Gnaydın fesangcımGünaydın kızlarcım
günaydın tatlım bugün nasılsınGünaydın kızlarcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?