İyi olmaya çalışıyorum biraz regl sıkıntısı var, geçici yani. Sen nasılsın nerelerdesin?Hoşbuldum canım nasılsın
afiyet olsun canımHoşbuldum canım geç kalmışsın ben çoktan içtim
iyi geceler canım geçmiş olsun şimdidenİyi gecelersabah erken tartilmam gerekecek. Kızı okula bırakıp kan tahlili yaptırmaya hastaneye gideceğim...
Süpersin canımyatana kadar 14000 adımı geçer
İyi geceler canım geçmiş olsunİyi gecelersabah erken tartilmam gerekecek. Kızı okula bırakıp kan tahlili yaptırmaya hastaneye gideceğim...
Tamam canım ne zaman istersenBu ara zor canım kız büyüdü sosyal hayatım baya yoğun gelsemde düzenli giremem sohbete uğrarım ama arada
Yanında ne içicen assdffŞakşuka ve haydari alıp simitle yemeyi düşünüyorum buna odaklandım şu an
Allah şifa versin kuzumselamlar..
bi kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum.
kızım hastalaninca hastalık da bana geçti..
ouuufffff
hiç de halim yok doktora gidecegim.
Yok çiçeğin rengi çıkıyorhmm enterasan acaba gida boyası mi kız
Biz de üşüyoruz canımoo komşumhavalar nasil orda biz burda üsüdük walla
Hayatım çok yoğun bi direnç yaşıyorum, çok kilo verdiğim için. Pilates hocama sordum, bu kilolarda olur dedi. Ben de bırakmadan kasa yoğunlaşmaya çalışıyorum. Çünkü aslında boyum kısa olduğu için daha verebilirim. Burayı bırakmak beni çok daha zora sokar. Zaten bırakmam seviyorumSana helal olsun hiç ara vermiyosun
kuzum diyetisyenin ne diyor beslenmene? detokstan çıktın artık arttırsan mı biraz6 Ekim Perşembe
sara_28 Zipzip-
Spor öncesi
Bir elma iki ceviz
Kahvaltı 12.00
2 yumurtadan peynirli biberli omlet
Peynir zeytin marul
1 d tamtahıllı ekmek 2 d hindi füme
Ara
Yulaf bar
Öğle 15.00
1 tabak kıymalı nohut yemeği
Akşam 18.00
1 kase tarhana
Fırında yarım patates yarım tavukgöğsü
3 kaşık yoğurt
Su
2 lt
Spor
45 dk reformer pilates
Adım 8.112
iyi gecelerİyi geceler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?