- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Hoş bulduk, ben de iyiyimGünaydın canim
Günaydın canim hosgeldin iyiyim sen nasilsin
Iyi uykular
Sen başarırsnn kaptanmMAVİ ÇEKİRGELER TAKIMI
İyi akşamlar hanımlar. Bu haftayı da çok güzel geçirdiniz. Sporlar yapıldı menüler yazıldı. Ben kaptan olarak iyi bir sonuç beklemiyorum çok şişim ve yedimAma haftaya adet bitince toparlarım. Yine de sporumu yaptım en azından
Hepinize bol eksiler diliyorum
@60kiloyum
@Tutku44
Bal0ncuk
@_ASTRAL_
Zuzushh
Başlangıcın hayırlı olsun canımHerkeese günaydınCumamız hayırlı olsun benim de başlangıcım hayırlı olur inşallah. Geçen sene Kasım'da başlamıştım bu sene de Ekim'de nasip olsun . Hedefim 15 kilo vermek.
Bugün tartıldım biraz üzgünüm ama başaracağım inanıyorum
7 Ekim kilo paylaşımı 85.2
Zipzip- kaptanım takımlara katılmak istiyorum
Burayı bırakmak demedim kuşum da ben üst üste çok yarışa giremiyorum stres oluyorum o yüzden arada sarı takima kaçıyorumHayatım çok yoğun bi direnç yaşıyorum, çok kilo verdiğim için. Pilates hocama sordum, bu kilolarda olur dedi. Ben de bırakmadan kasa yoğunlaşmaya çalışıyorum. Çünkü aslında boyum kısa olduğu için daha verebilirim. Burayı bırakmak beni çok daha zora sokar. Zaten bırakmam seviyorum
geçmiş olsun temiz çıkar inşallah
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah
Geçmiş olsun kolay oluyor , sadece öncesindeki beslenme kısmı biraz yorucuGünaydınlar hanımlar endoskobi değil kolonoskobi olacakmış pazartesiye randevu vermişler,onuda yarım yapacaklarmış bağırsak uçlarına bakılıyormuş sürekli kabızlık durumu oluyordu.Durum böyle yani.
Çok sağol ortim ,herhlde lavman filan mı ne yapılacakmış.Geçmiş olsun kolay oluyor , sadece öncesindeki beslenme kısmı biraz yorucu
Evet ablacım , bazılarına ilaçla baslatiyorlar işte sadece sıvı ve ilaç , bı kaç yıl önce yaptirmistimÇok sağol ortim ,herhlde lavman filan mı ne yapılacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?