afiyet olsun canımSelamlar
8 ekim menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek peynir 1 tabak dolusu salata çay
Ara tarçınlı kahve
Öğlen 4 çatal makarna
Akşam 2 kepçe kuru fasulye 1 servis kaşığı pilav
Ayran 1 de güccük suğan sumsukladım cücüüünü hüplettim
3 litre su
Gün bitti
Bugün adım az ama 20 dk zumba yaptım
Eki Görüntüle 3142505
60kiloyum @pastelfit
Afiyet olsun kaptanim08 Ekim 2022
sabah yok
ara 11.30
1 küçük kuru incir, 7 zeytin
öğlen 12.30
sucuklu biberli az kaşarlı omlet, domates salatalık, 1/4 simit
ara 15.30
1 elma, 2 ceviz
ara 16.30
1 kk peynir, 1 tk biber sos, 1 wasa
ara 18.40
1 küçük kuru incir, 7 zeytin
akşam 19.30
hamsi buğulama, yeşil salata, 4 lokma çok tahıllı ekmek
ara 20.30
2 küçük top (fıstıklı üzümlü karabuğday patlaklı)
yatana kadar 1,5-2 lt suZipzip- @fesang
bol aralı bir gün oldu.
Anneme de izlettim çok güldüSağol canım❤
Teşekkür ederim kaptanafiyet olsun canım
Nau nau videosunu muAnneme de izlettim çok güldü
Ben de taklidini yaptım babana da yap hadi taklit diyor gülüyorlar
Elifim bisiklet kursuna başladim bugün...Rica ederim Elhoşumm ❤❤⚘⚘
Öğrenirsin ablacım yaparsın sen çok basit bisiklet sürmekElifim bisiklet kursuna başladim bugün...
Ön kayıt olmuştum asil listede çıkmadım bugün gittim baktım dört öğrenci gelmiş. Hoca da gel derse katil dedi muhtemelen yedeklerdesin dedi. Yarın yine gel gelmeyen olursa devam edersin dedi.Denge çalıştık inşallah öğrenirim çok heyecanlıyım.
Canım güle güle kullan inşallah ama bazı doktorlar onada kızartma diyor.Selam airfreyer geldi artık sağlıklı beslenme için bir bahanem kalmadı
Nau nau videosunu mu
Elifim bisiklet kursuna başladim bugün...
Ön kayıt olmuştum asil listede çıkmadım bugün gittim baktım dört öğrenci gelmiş. Hoca da gel derse katil dedi muhtemelen yedeklerdesin dedi. Yarın yine gel gelmeyen olursa devam edersin dedi.Denge çalıştık inşallah öğrenirim çok heyecanlıyım.
Hakikaten çok komik amaEvet evet
Ayyyy hayırlı olsun ablacımben de süremiom valla
Bence de öğrenirim di mi tatlımÖğrenirsin ablacım yaparsın sen çok basit bisiklet sürmeksana vız gelir
Gecikmeden bir kursa yazıl kuzum...çocukken öğrenmezsek zor oluyor üzerine çıkmakEvet evet
Ayyyy hayırlı olsun ablacımben de süremiom valla
Yaa cook sevindim ElhoşummElifim bisiklet kursuna başladim bugün...
İlk dersi başarıyla geçtim ...hoca aferin dediYaa cook sevindim Elhoşumm
Cok istiyordun bisiklet sürmeyi öğrenirsin tabiki
Geçmiş olsun canımSaol balımmide mi üşüttüm sanırım canım sabah ve öğlen iyiydim ama akşamüstü halsizlik ve mide bulantısı başladı dün dışardaydım hava soğuk bir de yağmura yakalandım akşam onun eseri sanırım canım
maşallah afiyet olsun canım
Teşekkürler kaptanım
Yaaa canim çok sevindim :) basın nasi bakimElifim bisiklet kursuna başladim bugün...
Tabi ablacımBence de öğrenirim di mi tatlım
Elhan bence öğretmenler zaman zaman yeni beceri kazanmak için kursa gitmeli , ben tenise başladığımda çocuklarla empati düzeyin çok arttı . Başarma kaygısız yetersizlik duygusu x Basri mutluluğu çok fazla yaşanıyorİlk dersi başarıyla geçtim ...hoca aferin dedievet bitanem yapılacaklar listesinde ilk sıradaydı. Başladım böylelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?