Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa çok teşekkür ederim. İnşallah daha iyi olucam. Evdeki kıyafetlerine girip bir daha hiç kg almicam
Kizzzz elti alcam ondan telaşlandim şubatta nişan olabilirmiş
evett başarabiliriz canımm
8 saat if yapalım mı ve 3 öğün ya da 2 ana 1 ara tarzı ,senin planın varsa halihazırda süper tabii

Hayırlı olsun şimdiden tatlım istediğin kıyafet çok güzel olsun inşallah

yap tabi güzel olur.

listesi nasıldı büşra?

09 Ekim 2022

sabah yok

ara 11.30
1 küçük kuru incir, 7 zeytin
öğlen 12.00
sucuklu peynirli karabuğday pankek (1 yumurta+2 yk karabuğday unu), söğüş salata

ara 16.00
2-3 yk ev yoğurdu, 2-3 yk granola, 10 böğürtlen, tarçın

ara 18.40
1 küçük kuru incir, 7 zeytin
akşam 19.10
1 tabak etli patlıcan yemeği, biraz salatalık ve birkaç salatalık turşusu, biber, 1 dilim tahıl ekmeği+3 lokma pide

yatana kadar 2 lt su

şimdi çay içerim Zipzip- fesang

Herkese selam gergin bir gün geçiriyorum nedenini bilmiyorum ama sanırım kendimi içten içe kısıtlamak , artık diyetteyim diye içimden tekrar etmek gerdi beni kızım bu sene ortaokula başladı . Sürekli ona ders çalış demekten de yoruldum ya öğretmen olup da çocuğuna söz dinletememek çok sinir bozucu yani bırakayım karışmayım diyorum o da olmuyor , ne yapacağımı şaşırdım

Muhteşem olmuş afiyet olsun canım

Canım çok iyi anlıyorum seni bizde de durumlar aynı. Sabır diliyorum

Canım sen kaç yıllık öğretmendin?

Kahvaltı 11.30
2 yumurta
1 küçük poğaça
5 zeytin
1 YK menemen
1 kurabiye

İkindi 17.00
2 dilim Etimek tatlısı
1 kalburabastı
1 büyük Türk kahvesi

Menüm de berbat farkındayım. Yarın toparlanıyorum söz
Çocuklarla kırtasiyeye gittik tam 2.5 saat yürüdük ve saatim 3.542 adımda takılı kalmış . Bebek arabasını sürdüğüm için mi atmadı anlamadım açıkçası
Zipzip- 60kiloyum

Gözüm ve ruhum aç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…