saol tatlımMuhteşem olmuş afiyet olsun canım
afiyet olsun canım. sen de farkındasın kilo aldırıcı bir menü olmuş.Kahvaltı 11.30
2 yumurta
1 küçük poğaça
5 zeytin
1 YK menemen
1 kurabiye
İkindi 17.00
2 dilim Etimek tatlısı
1 kalburabastı
1 büyük Türk kahvesi
Menüm de berbat farkındayım. Yarın toparlanıyorum söz
Çocuklarla kırtasiyeye gittik tam 2.5 saat yürüdük ve saatim 3.542 adımda takılı kalmış . Bebek arabasını sürdüğüm için mi atmadı anlamadım açıkçası
Zipzip- 60kiloyum
Nasıl yaniŞu an başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor.minerva1988 30 Eylül'de uzmanlık sınavı için il başvurusu vardı yapmayı unuttum. Sınava giremiyorum
Canım if yapamiyorum ben. Uyanınca aç duramıyorum. Ama eski sistemim kahvalti 2 ara öğün ve erken saatte akşam yemegiydievett başarabiliriz canımm
8 saat if yapalım mı ve 3 öğün ya da 2 ana 1 ara tarzı ,senin planın varsa halihazırda süper tabii
Hayırlı olsun şimdiden tatlımistediğin kıyafet çok güzel olsun inşallah
Evet az önce linki bulup tıkladım başvurucu bulunamamaktir diyorNasıl yaniay uzatilmisti kuzum o da mı bitmis
Kaptanım yediklerime dikkat ettim ama adım ve spor yapamadım bugünMaviş takımımmmmmmve sarı böcüğüm haftasonu diye rehavete kapılmıyoruz. ölçülü yiyoruz ve cıssslardan uzak duruyoruz baby lerim tamam mı? cumaya mavi takımının nazar boncuğunu takıyoruz
pastelfit
D u t
Amine Busra
@DombiliKus
@dolunaydagel
@SebastianCheesecake
adımlarımızı da tamamlıyoruzzzzz. haydinnn
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Gün bitmedi kız daha yürürsünKaptanım yediklerime dikkat ettim ama adım ve spor yapamadım bugün
Hafta içi telefi edecemGün bitmedi kız daha yürürsün
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Aslinda en temel spor oHafta içi telefi edecembenim için gün kızlar uyurken bitiyo elhamdülillah gün içinde canım çıktı. Eğer ev işleri de spordan sayılıyosa yazın 4 saat temizlik yaptım ama benim temizlik bitmez
Ama benimki bitmiyoAslinda en temel spor o
Arada bize de uğra bariAma benimki bitmiyosabah 8 den akşam 10 a kadar bişeyleri silip temizliyom
Afiyet olsun canim❤
Ekimde gelecekti canim ama daha isleri bitmedi sanırımKızkar @Cordelia yı göremiyorum gelmiyor mu artık
Afiyet olsun kaptanim ❤9 Ekim Pazar
Sabah 11.00
İki küçük dilim kıymalı börek
1 falafel
Birkaç patates kızartması
Bir kaşık köz patlıcan salatasi
1 dilim incecik tam buğday ev yapımı ekmek
16.00
Orta şekerli türk kahvesi
1 küçük lokum
Akşam 18.00
Küçük çeyrek ekmek içine et
Üç parça turşu
5 fındık
Zipzip- 60kiloyum minerva1988
Teşekkür ederim zıpzıpımAfiyet olsun canim❤
Ekimde gelecekti canim ama daha isleri bitmedi sanırım
Afiyet olsun kaptanim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?