Teşekkür ederim kaptanımafiyet olsun canım
OleeeeySeve seve
ben de ekstra spor yapamadım. ama arada kalkıp oynadım. öyle yap bak mezdekeyi aç azcık azcık oyna. adımları toparlarsın. geceye kadar 3,5 saat var dahaKaptanım yediklerime dikkat ettim ama adım ve spor yapamadım bugün
Afiyet olsun kaptanim09 Ekim 2022
sabah yok
ara 11.30
1 küçük kuru incir, 7 zeytin
öğlen 12.00
sucuklu peynirli karabuğday pankek (1 yumurta+2 yk karabuğday unu), söğüş salata
ara 16.00
2-3 yk ev yoğurdu, 2-3 yk granola, 10 böğürtlen, tarçın
ara 18.40
akşam 19.10
1 tabak etli patlıcan yemeği, biraz salatalık ve birkaç salatalık turşusu, biber, 1 dilim tahıl ekmeği+3 lokma pide
yatana kadar 2 lt su
şimdi çay içerimZipzip- fesang
Selam canim Allah kolaylik versin❤Herkese selamgergin bir gün geçiriyorum nedenini bilmiyorum ama sanırım kendimi içten içe kısıtlamak , artık diyetteyim diye içimden tekrar etmek gerdi beni kızım bu sene ortaokula başladı . Sürekli ona ders çalış demekten de yoruldum ya öğretmen olup da çocuğuna söz dinletememek çok sinir bozucu yani bırakayım karışmayım diyorum o da olmuyor , ne yapacağımı şaşırdım
Afiyet olsun canim❤Kahvaltı 11.30
2 yumurta
1 küçük poğaça
5 zeytin
1 YK menemen
1 kurabiye
İkindi 17.00
2 dilim Etimek tatlısı
1 kalburabastı
1 büyük Türk kahvesi
Menüm de berbat farkındayım. Yarın toparlanıyorum söz
Çocuklarla kırtasiyeye gittik tam 2.5 saat yürüdük ve saatim 3.542 adımda takılı kalmış . Bebek arabasını sürdüğüm için mi atmadı anlamadım açıkçası
Zipzip- 60kiloyum
Hayırlı akşamlar canim ❤Hayırlı akşamlar
Afiyet olsun canim❤60kiloyum @pastelfit
Kahvaltı
2 dilim ekmek yumurta salatası domates söğüş çay
Ara kahve
Öğlen 1\4 simit
Ara soda
Akşam dünden kalan fasilyeyi yedim 2 kepçe 4 kaşık da pilav ayran
3000 adım oldu bugün
3 litre de su
Kaptanım bulaşık yıkarken falan oynadım kızlarla top da oynadımben de ekstra spor yapamadım. ama arada kalkıp oynadım. öyle yap bak mezdekeyi aç azcık azcık oyna. adımları toparlarsın. geceye kadar 3,5 saat var daha
Evet canım başvuru yaptimBen de. Uzman öğretmenlik sınavına girecek misin
Tamam canımCanım if yapamiyorum ben. Uyanınca aç duramıyorum. Ama eski sistemim kahvalti 2 ara öğün ve erken saatte akşam yemegiydi
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Hadi inşallah bebeğim bari sen yüzümü güldürfesang kaptanim yarından aşırı umutluyum 58.3 tüm en az 500 gram gitti diyorun
aklın yemekteydi di miBen unuttum
09 Ekim 2022
sabah yok
ara 11.30
öğlen 12.00
sucuklu peynirli karabuğday pankek (1 yumurta+2 yk karabuğday unu), söğüş salata
ara 16.00
2-3 yk ev yoğurdu, 2-3 yk granola, 10 böğürtlen, tarçın
ara 18.40
akşam 19.10
1 tabak etli patlıcan yemeği, biraz salatalık ve birkaç salatalık turşusu, biber, 1 dilim tahıl ekmeği+3 lokma pide
yatana kadar 2 lt su
şimdi çay içerimZipzip- fesang
tamam canım. canın sağolsunKaptanım bulaşık yıkarken falan oynadım kızlarla top da oynadımama birazdan duş alır yatarım 8.000 zor olur dediğim gibi telefonu üstümde taşıyınca rahat görüyorum zaten .ama bugün üzerimde taşımadım .
Söz yarın en az 10000 yapcam belki 15000tamam canım. canın sağolsun
Vaaaaay acısı çıkacak diyosunSöz yarın en az 10000 yapcam belki 15000telefi edicem kaptanım
Mutlu yıllar canımAnnemin doğum gününü kutladık
Vaaaaay acısı çıkacak diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?