Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- fesang fesang pastelfit pastelfit

sporthealth-0-20221012-081207.webp

Çok sağol hocam,çok sevinçli alamama durumuda vardı neyse alabildi sonunda.
Amin inşallah biraz yorucu olacak hepsi için uzun bir yol 3 aktarma varmış. :KK200:
Üç aktarma yorucu olur çok fazla vakit kaybetmezler inşallah. Rüzgar gibi geldi geçti diyecekler sanırım. Sağlıkla gidip gelsinler artık. Hayallerimizin peşinden gitmek güzel yine de. :super:

11 Ekim Salı
60kiloyum 60kiloyum Zipzip- Zipzip-

Kahvaltı 09.30
1 h yumurta 1 d süzme peynir
5 zeytin 1 çk fıstık ezmesi
1 salatalık 3 kılbiber 2 küçük domates
Bir tutam fesleğen 1 d tam tahıllı ekmek

Ara 14.30
10 badem
1 muz
1 b kefir

Akşam 18.30
3 kaşık rende havuç kabak sote
4 yalancı çiğköfte marul

Ara 20.45
Çocukların doğumgünü
Hepsini kendim yaptım hazır yok
1 yalancı çiğköfte marul
2 parmak peynirli börek
2 parmak muzlu rulo pasta

Su 2 lt

Adım 8.174
Afiyet olsun pastelfitim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın herkese 💕
Günaydın canim ❤
Cümleten günaydınlar hanımlar :KK200: :KK200:
Günaydın ablacim ❤
Günaydın kaptanim 💙
Günaydın canim 💙

Başımızın üzerinde yerin var o ayrı :KK52:
Yiyip de kilo alamayanlar o sihirli cümleyi söyleyince aşk maşk hiçbir şey olmuyor nicki güzel hatun :işsiz:
Bir arkadaşım bana "beni şişman gösteriyorsun" deyip benle görüşmeyi bıraktı ya benim de travmalarım var.

Ben niye alamıyorum yaa😞
Yeterince yemiyosundur ondan 😌🤣
Benim görümcem de 56 kg ay kg verdim alamıyorum diyor. Ne yiyosun diyorum sayıyor kuş kadar yiyomus 🤣 sonra diyorki ben tatlıyı çok severim hiç dayanamamki. Eee diyorum kaç dilim yiyorsun bir tepsi tatlıdan. Bazen 1 dilimi bile bitiremem diyor. Eee diyorum o tepsinin dibini sıyır bakalım nasıl kg aliniyo 😅😅😅

Yeterince yemiyosundur ondan 😌🤣
Benim görümcem de 56 kg ay kg verdim alamıyorum diyor. Ne yiyosun diyorum sayıyor kuş kadar yiyomus 🤣 sonra diyorki ben tatlıyı çok severim hiç dayanamamki. Eee diyorum kaç dilim yiyorsun bir tepsi tatlıdan. Bazen 1 dilimi bile bitiremem diyor. Eee diyorum o tepsinin dibini sıyır bakalım nasıl kg aliniyo 😅😅😅
Buna cevap yazarsam beni burada öldürürler. O nedenle görümceniz gibi değilimz bunu bilin yeter😃

Back
X