Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız insan merak ederAy hiçbir fikrim yok doktor dedi bana
Üç aktarma yorucu olur çok fazla vakit kaybetmezler inşallah. Rüzgar gibi geldi geçti diyecekler sanırım. Sağlıkla gidip gelsinler artık. Hayallerimizin peşinden gitmek güzel yine de.Çok sağol hocam,çok sevinçli alamama durumuda vardı neyse alabildi sonunda.
Amin inşallah biraz yorucu olacak hepsi için uzun bir yol 3 aktarma varmış.![]()
Ben niye alamıyorum yaaMerhaba. İstediğimiz herşeyi yiyince hooopppp geri alıyoruz ama![]()
Sen son ısırığı ağzına attığında gözlerini benim yarım yulaf barima cevirdigin an hepsini ağzıma tikmamAhhhh bir gün karşılıklı yemeliyizgerçi kebap dururken yulaf bar ne alaka
Bütün takım toplanıp seni gözlerimizle doveriz bakBen niye alamıyorum yaa![]()
Hem davet ediyosunuz hem merdaneyle kovalıyosunuz:)) aşgolsun.Bütün takım toplanıp seni gözlerimizle doveriz bakbize böyle gelme kötü oluyoruz
![]()
Afiyet olsun pastelfitim ❤11 Ekim Salı
60kiloyum
Zipzip-
Kahvaltı 09.30
1 h yumurta 1 d süzme peynir
5 zeytin 1 çk fıstık ezmesi
1 salatalık 3 kılbiber 2 küçük domates
Bir tutam fesleğen 1 d tam tahıllı ekmek
Ara 14.30
10 badem
1 muz
1 b kefir
Akşam 18.30
3 kaşık rende havuç kabak sote
4 yalancı çiğköfte marul
Ara 20.45
Çocukların doğumgünü
Hepsini kendim yaptım hazır yok
1 yalancı çiğköfte marul
2 parmak peynirli börek
2 parmak muzlu rulo pasta
Su 2 lt
Adım 8.174
Günaydın canim ❤Gunooooo
Günaydın canim ❤Günaydın herkese![]()
Günaydın ablacim ❤Cümleten günaydınlar hanımlar![]()
![]()
Günaydın kaptanim
Günaydın canimGünaydınlar![]()
Ben o değerleri hiç merak etmem ko zaten doktor tahlile göre ilaç verir 3 gün kullanır sonra unuturumKız insan merak eder![]()
Gel sana kem gözlerimizi dikelim hahahaBen niye alamıyorum yaa![]()
Başımızın üzerinde yerin var o ayrıHem davet ediyosunuz hem merdaneyle kovalıyosunuz:)) aşgolsun.
Zipzip'in konuğuyum belkim![]()
Bulmuşsun avantayi canın ne çekiyorsa ye bundan şikayet edilir mi fesangimGel sana kem gözlerimizi dikelim hahaha![]()
Bir arkadaşım bana "beni şişman gösteriyorsun" deyip benle görüşmeyi bıraktı ya benim de travmalarım var.Başımızın üzerinde yerin var o ayrı
Yiyip de kilo alamayanlar o sihirli cümleyi söyleyince aşk maşk hiçbir şey olmuyor nicki güzel hatun![]()
Günaydın tatlimmmmGünaydın kızlar![]()
![]()
GünaydınlarkuzucumAfiyet olsun pastelfitim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın kaptanim
Günaydın canim![]()
Yeterince yemiyosundur ondanBen niye alamıyorum yaa![]()
Buna cevap yazarsam beni burada öldürürler. O nedenle görümceniz gibi değilimz bunu bilin yeterYeterince yemiyosundur ondan
Benim görümcem de 56 kg ay kg verdim alamıyorum diyor. Ne yiyosun diyorum sayıyor kuş kadar yiyomussonra diyorki ben tatlıyı çok severim hiç dayanamamki. Eee diyorum kaç dilim yiyorsun bir tepsi tatlıdan. Bazen 1 dilimi bile bitiremem diyor. Eee diyorum o tepsinin dibini sıyır bakalım nasıl kg aliniyo
![]()