Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Üç aktarma yorucu olur çok fazla vakit kaybetmezler inşallah. Rüzgar gibi geldi geçti diyecekler sanırım. Sağlıkla gidip gelsinler artık. Hayallerimizin peşinden gitmek güzel yine de. :super:
Aynen in bin yapacaklar artık,çok sğol çıtırım keyifli geçsn hepsi içinde.
Birazyorucu olaxak gerçide.

Bir arkadaşım bana "beni şişman gösteriyorsun" deyip benle görüşmeyi bıraktı ya benim de travmalarım var.
Allah başka dert vermesin. :KK14:
Arkadaşını hiç gözüm tutmadı çıtır bacım. İyi olmuş gitsin yağlarından kurtulsun senin ne suçun var. :KK60: ben hem imrendim hem de kıskandım seni. Sağlık sorunun yoksa dert etme zayıflığı. Zamanla nasılsa metabolizman yavaşlayacak anın tadını çıkar. Spor yap kasların gelişir.

Buna cevap yazarsam beni burada öldürürler. O nedenle görümceniz gibi değilimz bunu bilin yeter😃
Bazı kisiler cidden metobolizmasi hızlıdır ya da aşırı hareketlidir yediğini yakar orası ayrı tabi. Ama bizim sorunumuz biraz metobolizmada biraz da yeme problemi olmasında. Merak etme kimse birşey yapmaz, hepimizin çevresinde illa böyle birileri var 🤭😌

Bir arkadaşım bana "beni şişman gösteriyorsun" deyip benle görüşmeyi bıraktı ya benim de travmalarım var.
O kadar kg verdim çevremde hala en kilolu benim napayım kimseyle gorusmiyimmi ya da onlar 36 beden diye bende 50 kgya mi duseyim 🤭🤣

Günaydınlar

Ben diyetteyken tatlı krizim gelirse bitterli yulaf bar yiyorum canım.
özel döneme denk geldim ama midemi küçülmek istiyorum, bazen minik bi parça alınca psikolojik olarak aman bugün gitti moduna girip komple günü mahvetmek istemiyorum ya. küçük fincan nescafe yaptım, iyi geldi :)
Aslında en güzeli o ilk birkaç gün dişi sıkıp tatlı tadını unutmaya çalışmak
çok haklısın.
Hoşgeldin 😊
Bitter çikolata (kakao oranı yüksek)
Hurma,incir,kuru kayısı, yaş meyveler.
Fit tarifler
ya ben o işlere girince direkt kilo vermem duruyor, daha önce denedim, fit tarifler pek bana göre değil sanırım.
Dün akşam ışıkta beklerken yok yere arabama çarptılar. Çok birşey yok ama bir uğraş daha işte…
geçmiş olsun.
Merhabalar💙💙💙
11 ekim
Kahvaltı küçük kase yulaf lapası
Ara mandalin
Öğlen 1 dilim kek😞
Ara kahve soda
Akşam 1 küçük kase yoğurtlu çorba
3 litre su
Eki Görüntüle 3144004
10 dk zumba
60 squat
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit @60kiloyum
maşallah, bu kadar az şeyle doyuyor musunuz ya, görünce söyle tertemiz bi menü, darısı bana.

Günaydınlar

özel döneme denk geldim ama midemi küçülmek istiyorum, bazen minik bi parça alınca psikolojik olarak aman bugün gitti moduna girip komple günü mahvetmek istemiyorum ya. küçük fincan nescafe yaptım, iyi geldi :)

çok haklısın.

ya ben o işlere girince direkt kilo vermem duruyor, daha önce denedim, fit tarifler pek bana göre değil sanırım.

geçmiş olsun.

maşallah, bu kadar az şeyle doyuyor musunuz ya, görünce söyle tertemiz bi menü, darısı bana.
Ya kek yedim diye vicdan yaptım 🤣🤣 doymadım açım. Acıktıkça su içiyorum

Bazı kisiler cidden metobolizmasi hızlıdır ya da aşırı hareketlidir yediğini yakar orası ayrı tabi. Ama bizim sorunumuz biraz metobolizmada biraz da yeme problemi olmasında. Merak etme kimse birşey yapmaz, hepimizin çevresinde illa böyle birileri var 🤭😌
Önceden hipertiroidi hastasıydım ve o nedenle yıllarca kilo alamadım ama bu sene hipotiroidi oldum. Tam tersine döndü anlamadım ama hâlâ zayıflamaya devam ediyorum. Elbette bu hiç sağlıklı değil. Zayıf olmak da sağlıklı bir şey değil. 45 kiloyum ya normal değil bu. Umarım hepimiz sağlıklı ve mutlu olduğumuz kilolara erişiriz. 🍀🥰😘

Ya kek yedim diye vicdan yaptım 🤣🤣 doymadım açım. Acıktıkça su içiyorum
bence herşeyden az az yemek kesinlikle daha doğru bi yol gibi, bir şeyi hiç yemeyince bi süre sonra o şeye inanılmaz bi açlık oluyor. annem pandemi döneminde her şeyden az az yiyip bol yürüyüş ve bol su ile 20 kg verdi. ben şeker / un / gluten kesip 14 kg verdim ve sonrasında 6'sını geri aldım, sanırım yanlış yol benimki gibi dedim.

bence herşeyden az az yemek kesinlikle daha doğru bi yol gibi, bir şeyi hiç yemeyince bi süre sonra o şeye inanılmaz bi açlık oluyor. annem pandemi döneminde her şeyden az az yiyip bol yürüyüş ve bol su ile 20 kg verdi. ben şeker / un / gluten kesip 14 kg verdim ve sonrasında 6'sını geri aldım, sanırım yanlış yol benimki gibi dedim.
Bi de tatlı krizine girince tarçınlı sade türk kahvesi içiyorum inanılmaz bi etkisi oluyo . Hatta günlük bi tane içmeyi alışkanlık haline getir yağ yakıcı özelliği de var

Önceden hipertiroidi hastasıydım ve o nedenle yıllarca kilo alamadım ama bu sene hipotiroidi oldum. Tam tersine döndü anlamadım ama hâlâ zayıflamaya devam ediyorum. Elbette bu hiç sağlıklı değil. Zayıf olmak da sağlıklı bir şey değil. 45 kiloyum ya normal değil bu. Umarım hepimiz sağlıklı ve mutlu olduğumuz kilolara erişiriz. 🍀🥰😘
Hoş grldiniz aramıza,eski kilom 45 idi,o kiloda cidden çok az oluyor kemikler çıkıyordu resmen.
Hepimiz sağlıklı olalım sağlıklı kilolar verelim.
Günaydın hanımlar 🥰
Günaydınlar pastelcim :KK200:

ADINIZ: wendy
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 80,6
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: kamu çalışanı
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: üst üste hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski fit halime dönmek isteme

bugün itibariyle menü + spor paylaşmaya başlayacağım, sizde beni unutmayın etiketleyin de boşvermeyim. oğlumun 2 kasımda doğum günü o zamana inmiş olsun birazcık, ne ara tekrar 8'lere geldim bilmiyorum :KK61::KK61:
Hoşgeldin canım😘😘

bende menümü yazayım değerlendirin bakalım;

Sabah;
1 bardak sütlü nescafe
Ara:
1 minik kelek
Öğle:
2 haşlanmış yumurta
Ara: 1 Fincan nescafe
Akşam:
1 büyüük kase tulum peynirli salata
1 kase yoğurtlu kabak