Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Önceden hipertiroidi hastasıydım ve o nedenle yıllarca kilo alamadım ama bu sene hipotiroidi oldum. Tam tersine döndü anlamadım ama hâlâ zayıflamaya devam ediyorum. Elbette bu hiç sağlıklı değil. Zayıf olmak da sağlıklı bir şey değil. 45 kiloyum ya normal değil bu. Umarım hepimiz sağlıklı ve mutlu olduğumuz kilolara erişiriz. 🍀🥰😘
İnşallah sağlığına kavuşursun mutlaka doktora gitmelisin

Bi de tatlı krizine girince tarçınlı sade türk kahvesi içiyorum inanılmaz bi etkisi oluyo . Hatta günlük bi tane içmeyi alışkanlık haline getir yağ yakıcı özelliği de var
ya onu biliyorum ama hep bi üşeniyorum, toz tarçın alıp geleyim işe, burada yapayım mis gibi. kesinlikle tarçın iyi geliyor krizlere.
Hoşgeldin canım😘😘
teşekkür ederim :KK200:
Kahvaltı yok yanlız neden.
Ablacım 2 öğün beslenmek gibi bi düşüncem var, aralıklı beslenme gibi olmuyor pek ama öğle yemeğini erken yiyor sayılırım malum çalışınca 12,30 gibi mesela. işe gelip bi kahve içince tutuyor bende bari o koca kaloriyi es geçmiş olayım diyorum. 11.30-12,30 arası yürüyüş, sonra gelince de kahvaltımsı öğle yemeği yapıyorum.

bi önceki diyetimde yasaklar serbestler vardı, o yüzden ben serbest olanları bol bol yiyordum, 73-72'li kiloya gelince hiç gitmez oldu yani daha küçük porsiyonlara geçmem lazım, porsiyon kontrollü ve 2 öğün beslenme düzenini benimsemeye çalışıyorum şimdilik.

ya onu biliyorum ama hep bi üşeniyorum, toz tarçın alıp geleyim işe, burada yapayım mis gibi. kesinlikle tarçın iyi geliyor krizlere.

teşekkür ederim :KK200:

Ablacım 2 öğün beslenmek gibi bi düşüncem var, aralıklı beslenme gibi olmuyor pek ama öğle yemeğini erken yiyor sayılırım malum çalışınca 12,30 gibi mesela. işe gelip bi kahve içince tutuyor bende bari o koca kaloriyi es geçmiş olayım diyorum. 11.30-12,30 arası yürüyüş, sonra gelince de kahvaltımsı öğle yemeği yapıyorum.

bi önceki diyetimde yasaklar serbestler vardı, o yüzden ben serbest olanları bol bol yiyordum, 73-72'li kiloya gelince hiç gitmez oldu yani daha küçük porsiyonlara geçmem lazım, porsiyon kontrollü ve 2 öğün beslenme düzenini benimsemeye çalışıyorum şimdilik.
2 öğünde az değilmi,aralıklı oruç gibi aslındada yediklerin az bana göre.
Arada yediklerini değiştir,şaşırtma diyorlar ya ona,farklı şeyleri yemeye çalış .
O zaman gidiyor kiloda.

Günaydın🥰
11 Ekim Adım 8480 pastelfit pastelfit
B2ED65EC-F4F8-46AE-8F09-FC621F8F0EED.webp

Ayağına sağlık kaptanım 🥰
Afiyet olsun pastelfitim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın ablacim ❤

Günaydın kaptanim 💙

Günaydın canim 💙
Teşekkür ederim canım 🥰
Günaydın 🌹🤗

Dün yazmayı unuttum
10 Ekim'de 15 dk Leslie var birde 10 dk eliptik
11 Ekim'de 15 dk Leslie ve 10 dk bölgesel hareketler var :) pastelfit pastelfit @Zipzip-
Ayağına sağlık canım 🥰
bende menümü yazayım değerlendirin bakalım;

Sabah;
1 bardak sütlü nescafe
Ara:
1 minik kelek
Öğle:
2 haşlanmış yumurta
Ara: 1 Fincan nescafe
Akşam:
1 büyüük kase tulum peynirli salata
1 kase yoğurtlu kabak

Su: 2 lt
Adım: 7711 adım.

@Zipzip- pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım, biraz daha ilave yapabilirsin . Özellikle kahvaltıyı. İlk gün için güzel 🥰
Hoş grldiniz aramıza,eski kilom 45 idi,o kiloda cidden çok az oluyor kemikler çıkıyordu resmen.
Hepimiz sağlıklı olalım sağlıklı kilolar verelim.

Günaydınlar pastelcim :KK200:
Günaydın Hanımcım🥰
Geçmiş olsun minnoşum
Teşekkür ederim 🥰
Hcy yağıda kullan ciddi yağ yakımı yapıyor ben öyle kilo verdim.

Günaydınlar geçmiş olsun ne oldu öyle.
Dün adet çok yoğundu elim ayağım ağrıdı uyuştu, bugün daha iyiyim🥰teşekkür ederim
Ayağına sağlık canım 🥰

Back
X