Tatlım geçmiş olsun. Saçlarıni ıslak bırakma aman diyim.Sinüzitim zorladı canım biraz rahatsızım erkenden uyudum şimdide uykum kaçtı iyimi neyse sabah 9-10 gibi müsait olursan takımları kuralım
Evet canım teşekkür ediyorum
Takımları henüz kuramadıkama inşallah kurcaz
Teşekkür ederim canım sabahta alerjiler hortladı bu ara çok olmaya başladı ilaçlarımı içtim dinleniyorum şimdi geçecek inşallahTatlım geçmiş olsun. Saçlarıni ıslak bırakma aman diyim.
Çok üzüldüm canım ya insanların duygularıyla oynamak yalan söyleyip adam kandırmak bu kadar kolaymı Allaha havale et tatlım Rabbim bir kapıyı kaparsa bin kapıyor açar gönlüne göre güzel bir iş bulursun inşallahBenim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
Sabah çok islandim demiştim. Mecburen kendime sweet aldım.. daha sonra magaza sorumlusu geldi. Sen kimsin dedibenim görüştüğüm kişi sorumlu değilmiş, bana gel dediğini inkar etti, benim bilgilerimi sorumluya gostermemiş bile.. çok üzüldüm sabah beri mağaza mağaza dolaştım iş sordum, başvuru yaptım. Gençken iyi bir meslek edinseydim asla böyle şeyler yaşamazdim. Geleceğim için dgsyi kazanıp mutlaka kendimi geliştirecegim.
Aglayamadigim için yüzüm gözüm şişti. Şimdi bindim otobus önce Şirinevler sonra bakırköy devam edicem bakinmaya
Amin canım
İnşallah canım elimden geleni yapacamKaptancığım pazartesi avantajı al sen gerisi bizde
Market mağaza gezerken maske takmak iyi gelebilir. Geçsin kuzum inşallah.Teşekkür ederim canım sabahta alerjiler hortladı bu ara çok olmaya başladı ilaçlarımı içtim dinleniyorum şimdi geçecek inşallah
Haklısın maske takmak lazım grip kol geziyor etraftaMarket mağaza gezerken maske takmak iyi gelebilir. Geçsin kuzum inşallah.
canım üzüldüm ve şaşırdım vallaBenim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
Sabah çok islandim demiştim. Mecburen kendime sweet aldım.. daha sonra magaza sorumlusu geldi. Sen kimsin dedibenim görüştüğüm kişi sorumlu değilmiş, bana gel dediğini inkar etti, benim bilgilerimi sorumluya gostermemiş bile.. çok üzüldüm sabah beri mağaza mağaza dolaştım iş sordum, başvuru yaptım. Gençken iyi bir meslek edinseydim asla böyle şeyler yaşamazdim. Geleceğim için dgsyi kazanıp mutlaka kendimi geliştirecegim.
Aglayamadigim için yüzüm gözüm şişti. Şimdi bindim otobus önce Şirinevler sonra bakırköy devam edicem bakinmaya
geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim canım sabahta alerjiler hortladı bu ara çok olmaya başladı ilaçlarımı içtim dinleniyorum şimdi geçecek inşallah
Gecmis olsun canim ne ameliyatitesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
Nick degistirmis hatun gece geceHedef69 kimdi diye eski mesajlari okuyorumbizim ayyuldiz çıktı benden sonraki ifşaci
Canim inan okudugun okuldan cok insanlarin sahsiyetsizligi su yasadigin sey. Internet uzerinden basvursan boyle gezerek is bulmak zordur. Neden cunku artik cv ye bakip yada tanidik vasitasi ile oluyor. Kendini yuruyerek yokma . Yok mu cevrenizde seni onerebilecekleri tanidik vs. Kariyer. Net gibi sitelerden bak bence daha guvenilir. Magaza sorumlusunun kim oldugunun bile belli olmadigi yerler paranida odemez zatenBenim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
5001
Canım üzüldüm umarım gönlüne göre bir iş bulabilirsin. Yaşın daha çok genç ne istersen başarabilirsin.Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
Yatıp uyumuşum 2300 hala
Yaaa. Hic yazili birsey yok muydu mesajdir maildir? Tel konusmalarinizin dakika / tarih kayitlari vardir. Cok sinir bir durum haklisinBenim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?