Hosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinizMerhaba bende aranıza katılabilir miyim
Hoşbuldum bakıyorum hemenHosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misiniz
Hoş geldinizHoşbuldum bakıyorum hemen
HoşgeldinMerhaba bende aranıza katılabilir miyim
10253 belki 12.000 olur bugunÇocuğun arkadasi bizdeydi telefonumu gasp ettiler hala 2500 adım
Azcik da benim için yürüyün bari10253 belki 12.000 olur bugun
Olur yuruyeyim canim cok kilo aldim zatenAzcik da benim için yürüyün bari
Lahana sarmasi var yanina ne yapacağım bilmiyorum düşünüyorumakşama ne yemek var?
Ust uste gelmis bugun hersey cok gecmis olsun canim
Şükürler olsun eve geldim. Çalışsam daha az yorulurdum herhaldeGeldi mi üst üste gelir derler ya öyle olmuş bence bir an önce eve git canım
Sağlık olsun canım her şerde bir hayır vardır böyle düşün benceŞükürler olsun eve geldim. Çalışsam daha az yorulurdum herhalde
Afiyet olsun yanına sadece yoğurt bile yeter canım yada bir çorbaLahana sarmasi var yanina ne yapacağım bilmiyorum düşünüyorum
Onu bana yolla sen başka şey yapLahana sarmasi var yanina ne yapacağım bilmiyorum düşünüyorum
Teşekkür ederim canim yoğurt tüketemiyorum ilaçlarla birlikte corba yapmaya karar verdimAfiyet olsun yanına sadece yoğurt bile yeter canım yada bir çorba
Olur canim göndereyim sonra yengeme gidip 1 tabak daha isterimOnu bana yolla sen başka şey yap
En büyük kaptan sensin beeeOlur canim göndereyim sonra yengeme gidip 1 tabak daha isterim
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zehra
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ:93
HEDEF KİLONUZ: 66
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit bir vücut istediğim herşeye giyebilmek
HoşbuldumHoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?