Abla ağırlıklı tesettür giyim. Ama abiyeden tut kaban mont yelek, günlük giyim hepsi var. Yine kısa, dekolteli abiyeler falan da vardı. Açıkçası en çok onlar satiliyormuş. 3 katlı büyük bir mağaza. Ama biz şimdilik giriş katta durduk. Zaten mont kaban bir kişi, abiyelere bir kişi bakıyor onlar tam zamanlı ve kıdemli olanlar tabi primleride fazla oluyodurNe üzerine çalıştığın yer,sen mennun ol yeter ki,iş ortamın rahatsa mutluysan en güzeli zaten.
Teşekkür ederimYeni isin hayirli olsun.
Olur tabi ki canimKahvaltı yaptım su falan içtim canım yarın atsam olurmu
Tamam canımOlur tabi ki canim
Güzel sonuçların olsun çıtırımEvet kuzum. Kan değerlerim nasıl işler yolunda mı bir bakayım.
Tebrikler eksin çok güzel .
Sevindim senin adına,işi sevmekte çok önemli zaten çalışanının hakkını veriyorsa daha iyi.Abla ağırlıklı tesettür giyim. Ama abiyeden tut kaban mont yelek, günlük giyim hepsi var. Yine kısa, dekolteli abiyeler falan da vardı. Açıkçası en çok onlar satiliyormuş. 3 katlı büyük bir mağaza. Ama biz şimdilik giriş katta durduk. Zaten mont kaban bir kişi, abiyelere bir kişi bakıyor onlar tam zamanlı ve kıdemli olanlar tabi primleride fazla oluyodurben primide düşünmüyorum. Gerçekten çok yer dolaştım cumartesi çoğu yer fazla çalıştırıp 200 TL civarı ödeme yapiyodu. Burası asgari ücretin saatlik ücretine göre hatta fazlasını veriyor. Buraya devam etmeyi düşünüyorum o yüzden
Teşekkür ederim
Ahaha haftaya takımlara giriyor muyuz panpaSen bu işi biliyosun
Sağ ol bitanemGüzel sonuçların olsun çıtırım
Tebrikler eksin çok güzel .
Sevindim senin adına,işi sevmekte çok önemli zaten çalışanının hakkını veriyorsa daha iyi.
Ticaret hayatı zor işte,işi severek yaparsan daha keyifli çalışırsın hayırlı uğurlu olsun sanada şans getirsin inşallah.
Kolay gelsin ablacimİşler beni bekliyorgörüşürüz canlar .
Günaydın canim artin cok degil cumaya eksiye düşersinKızlar günaydın. İşe geç kaldım bugün, gelir gelmez toplantıya girdim şimdi çıktım. Kilom,
84
+100 gr.dolunaydagel Zipzip-
Hemen dünün menüsünü de yazayım,
16 ekim pazar
Sabah 10.00
Pırasalı 2 yumurtalı omlet,
1 kk peynir, 6 zeytin,
Domates, salatalık,
2 dilim ekmek.
Öğlen 13.30
1 kase mercimek çorba,
2 kurabiye.
Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 kase makarna,
Ton balıklı salata.
Saat 20.00 gibi
1 çorba kasesi patlamış mısır.
Dün günümü gün ettim valla
16 ekim adımlar
Eki Görüntüle 3146616
8.067 adımpastelfit
Sağol bacım, aylardır uykusuzum, belli olur da tedaviye başlarız inşallahMr sonucu ne olduğu belli olur artık,ona görede tedaviye başlanır.
Uyu sen istersen uykusuz kalmışsın zaten.
Geçmiş olsun kuzumTatlım hafta sonu hastaydım misafirleri iptal ettim o yüzden yapamadım ana en kısa zamanda deneyip yazacam mutlaka
Allah şifa versin canım, problem kulakta galibaHanimKelesimiGetir ağrım kalmadı ama hala sıvı geliyor ve kesintisiz bir uğultu var. Bir şey duymuyorum. Bazen işime geliyor ama Dr a gitsem mi açılır mı zamanla?
Tebrik ederim canım harikasın
Masterfit Yarışması 52.Etap | |||||
14.10 | 17.10 | Fark | Yüzde | ||
Kırmızı Takım | |||||
| Kırmızı Kaptan | 82.7 | 82.6 | 0.1 | 0.12 |
| Kırmızı | 56.3 | 56.7 | +0.4 | -0.71 |
| Kırmızı | 83.9 | 84.0 | +0.1 | -0.12 |
| Kırmızı | 89.0 | 88.6 | 0.4 | 0.45 |
| Kırmızı | 77.5 | 78.1 | +0.6 | -0.77 |
| Kırmızı-Sarı | ||||
| Kırmızı-Sarı | ||||
| Kırmızı-Sarı | ||||
Mavi Takım | |||||
| Mavi Kaptan | 83.2 | 82.7 | 0.5 | 0.60 |
| Mavi | 83.4 | |||
| Mavi | 79.2 | 79.6 | +0.4 | -0.51 |
| Mavi | 82.65 | 82.25 | 0.4 | 0.48 |
| Mavi | 71.4 | 71.3 | 0.1 | 0.14 |
| Mavi-Sarı | ||||
| Mavi-Sarı | ||||
| Mavi-Sarı | 57 | 56.9 | 0.1 | |
| 68.2 | 68.0 | 0.2 | 0.29 | |
| 91.5 | 90.7 | 0.8 | 0.87 |
Uzatma yada erteleme şansım yok, çarşambayı iple çekiyorumgeçmiş olsun canım ihmal etme bir an önce tedavi ol
Amin, bütün şifa bekleyen hastalara inşallahamin canım Rabbim sanada Şafi ismi hürmetine şifa versin
Amin, bütün şifa bekleyen hastalaraamin canım Rabbim sanada Şafi ismi hürmetine şifa versin
Amin canım teşekkür ederimCok gecmis olsun caniminsallah tedavi ise yarar sifa bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?