Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma menüm
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk peynir
4 zeytin
1dilim kaşar
2dilim ekmek

Aksam:17.00
Ciğer şiş
2dilim ekmek
Salata
Ayran

18.30
4 dilim baklava
Dondurma

Su:2 litre
Zipzip-
sara_28

Cumartesi menüm

Kahvaltı:10.00
Biber domates kizartma
3 dilim ekmek

Aksam:17.00
2 lahmacun
Ayran
Salata

Spor:Eki Görüntüle 3146475
Zipzip-
sara_28

Pazar menüm

Kahvaltı:10.00
Menemen
1ck bal
2tk kaymak
1ck reçel

Aksam:16.00
4 yk kuru fasulye
4 yk pirinç pilavı
Salata
Ayran

Spor:4400 adım
Zipzip-
sara_28
Afiyet olsun canım

Rica ederim ne demek,sonucu haber verirsin bizede

Rica ederim

10.3 da randevu boştu. Gittim hemen. Orta kulak enfeksiyonu geçirmişim. Temizledi bir de antibiyotik verdi ağızdan. 1 haftaya geçer dedi

gezegenfeza senin neyin var? Çok geçmiş olsun.

Tebrik ederim kaptanım sara_28

Emeğine sağlık zıpzıpım

10.3 da randevu boştu. Gittim hemen. Orta kulak enfeksiyonu geçirmişim. Temizledi bir de antibiyotik verdi ağızdan. 1 haftaya geçer dedi

Şükür canım, senin adına sevindim.

Sanırım 2 aydan fazla oluyor, dizim birdenbire ağrımaya başladı, adım atarken boşluğa atıyor gibi ve sanki her an burkulacakmış gibi hissettim.
Ortopediye gidip röntgen çektirdim, menüsküse benzetti, emin olamadı. Emin olmak için mr çekilmesini istedi.
Bu arada ağrı şiddetini artırarak devam etti.
Yaş gidiyor, öte tarafa hazırlık başladı galiba
Allah geçinden versin

Guzel eksi tebrik ederim canim
Sagol kaptanim
Sagol abla
Tebrik ederim canım harikasın
Sagol kaptanim

Iyi ki gitmissin canim tekrar gecmis olsun

Bu cuma Bende takıma girermiyim acaba Zipzip-

Eline sağlık kaptanım
sara_28 tebrikler canım
dolunaydagel kaptanım üzülme çok verince duraklama olur bi dönem cumaya daha 4 gün var

Aaaa ağzından yel alsın

Teşekkür ederim. İlk kez mağaza da çalışacağım için bayağı gergindim. Ama çok şükür satişta yapabildim prim bile aldım
Hayırlı olsun canım Mağazaya gittiğimde biri yanımda durduğunda rahatsız olurum. Demek prim alınıyor. Rahatsız olmamaya calisacagim artık

Hayırlı olsun canım Mağazaya gittiğimde biri yanımda durduğunda rahatsız olurum. Demek prim alınıyor. Rahatsız olmamaya calisacagim artık
Her mağazada yok abla. Burda var. Zaten insanları rahatsız edecek boyutta değil kimsede. Sadece soruyorsun yardım isteyen olursa yardım ediyosun ben o gözle bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…