Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

eline emeğine sağlık kaptanım avantajı aldığımıza sevindim değişim yapmak istemiyorum ayrıca Fitt_anne gruptan ayrıldımı kesin olarak öyle olursa bir kişi eksik kaldık biz

Sağol bacım, aylardır uykusuzum, belli olur da tedaviye başlarız inşallah
İnşallah birnetice çıksın bakalım ne diyecek doktorda.
10.3 da randevu boştu. Gittim hemen. Orta kulak enfeksiyonu geçirmişim. Temizledi bir de antibiyotik verdi ağızdan. 1 haftaya geçer dedi

gezegenfeza senin neyin var? Çok geçmiş olsun.
Sabahta demiştim hatta orta kulak olabilir diye,çok geçmişle rolsun ilaçınıda içtinmi daha iyi olursun
Sagol kaptanim

Sagol abla

Sagol kaptanim

Iyi ki gitmissin canim tekrar gecmis olsun
Sende sağol canısı

eline emeğine sağlık kaptanım avantajı aldığımıza sevindim değişim yapmak istemiyorum ayrıca Fitt_anne gruptan ayrıldımı kesin olarak öyle olursa bir kişi eksik kaldık biz
Tamam kaptanim değişim yapmiyoruz

Ortalama hesaplayacagimiz için eksiklik sorun olmaz

Saracıgım zor durumda bırakmak istemem cuma gelıp bildirim yapıyım isterseniz
Zipzip-

Tebrikler canım sara_28
10.3 da randevu boştu. Gittim hemen. Orta kulak enfeksiyonu geçirmişim. Temizledi bir de antibiyotik verdi ağızdan. 1 haftaya geçer dedi

gezegenfeza senin neyin var? Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım

gezegenfeza alıntın olmamış canım ondan böyle yazayım dedim Allah korusun kuzum rabbim sağlık mutluluk huzur versin inşallah

Hastane bildirimim
Doktor -oğlum olsun- çok tatlı ve yakışıklıydı 25 yaşlarında falan
Üç günlük tansiyon takibi yap dedi sabah akşam, baş dönmesi için sanırım
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi.
HanimKelesimiGetir Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…