DemiMthn hoşgeldin canım senin 70 lerde olduğunu hatırlıyorum inş yine yaparsın
Daha once kilo vermissiniz yine verirsiniz, hic stres yapmayin.Emzirmekte kilo vermede cok iyi oluyor.Kan sekerinizi destekleyen gidalar tuketin, sizi emzirirken zorlamayacak bir diyet yapin.Ben aslında 15 kilo vermek istiyorum daha önceden nerdeyse 10 kilo vermiştim. Hedefim 25 ti. Kaldı 15diyetimde bol su diyet yemekler spor hedefliyorum bakalım hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz umarım bu arada ben hala emziriyorum onun için şekerim çok çabuk düşüyor 15 aylık oğlum var
Aslinda hep cocuklar icin kariyerimi ikinci plana attigim bir hayat gibi hissediyorum.Ama sanki simdi benim siram geldi.Allah saglik, huzur versinde calisalim, ailemizin basinda duralim insallah.Donanımlı bir hayat sürmüşsün canm sonu çok güzel, maşallah bebelerini de buyutmussun, bende ev isi yoğunum bugun fırsatım oldukça tekrardan okurum , donerim
Canim sabah yarim simit yediysen, borek yememelisin.Shake’leri nasil yapiyorsun? aksam 1dilim ekmek yemende bir sakinca yok.Sende emziriyor musun?Kızlar bugünkü menümü yazayım yoksa abartıyorum zaten yine biraz yedim
Kahvaltı 11:00
1/2 simit
1 dilim börek
1 omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Az domates
Ara
Kahve
2 kare çikolata
Ara
1 bardak ayran 2 galeta
1/2 muzlu kefir iki shake
Akşam 19:00 planlı
8 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmek (bunu yemezsem gece aranıyorumsabah çok yedim biliyorum
Ellssa Yawrukush Boncuk2307
Kaptanim ne kadar karb agirlikli yersek,ozellikle basit karbonhidratlar, o kadar cabuk ve kolay acikiyoruz.Siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz.O yuzden doyurucu olmamis.Benim serbest günümün bile doyurucu olmaması
Sabah omlet ve sebzeler
Akşam 2 dilim gözleme ve patates
Boncuk2307 Ellssa
Kız sen ne ettin? Ben kendime kızıyordum ama tek değilmişim
Evet canım insan isterse başarabilir yeter ki çalışsınDaha once kilo vermissiniz yine verirsiniz, hic stres yapmayin.Emzirmekte kilo vermede cok iyi oluyor.Kan sekerinizi destekleyen gidalar tuketin, sizi emzirirken zorlamayacak bir diyet yapin.
Aslinda hep cocuklar icin kariyerimi ikinci plana attigim bir hayat gibi hissediyorum.Ama sanki simdi benim siram geldi.Allah saglik, huzur versinde calisalim, ailemizin basinda duralim insallah.Sanada kolay gelsin canim, ihmal ediyorsun biraz bizi, oyle hissediyorum
Canim sabah yarim simit yediysen, borek yememelisin.Shake’leri nasil yapiyorsun? aksam 1dilim ekmek yemende bir sakinca yok.Sende emziriyor musun?
Kaptanim ne kadar karb agirlikli yersek,ozellikle basit karbonhidratlar, o kadar cabuk ve kolay acikiyoruz.Siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz.O yuzden doyurucu olmamis.
Cok uzuldum, evlatlar kucukken hali, koltuk, mobilyalar her sey kirleniyor malesef.Ben oyuzden hala deri koltuk kullaniyorum salonda ve hic hali yok salon, mutfak ve yemek odasinda.Umarim cikmistir leke, canlari sagolsun..Eki Görüntüle 3626158 Bebeğim döktü smoothiemi halım mahvoldu of
Aynen valla. Ben yarın tek öğün balık yiyince mesela omega 3 ün ateşleme etkisiyle bugünü sıfırlıyorumDaha once kilo vermissiniz yine verirsiniz, hic stres yapmayin.Emzirmekte kilo vermede cok iyi oluyor.Kan sekerinizi destekleyen gidalar tuketin, sizi emzirirken zorlamayacak bir diyet yapin.
Aslinda hep cocuklar icin kariyerimi ikinci plana attigim bir hayat gibi hissediyorum.Ama sanki simdi benim siram geldi.Allah saglik, huzur versinde calisalim, ailemizin basinda duralim insallah.Sanada kolay gelsin canim, ihmal ediyorsun biraz bizi, oyle hissediyorum
Canim sabah yarim simit yediysen, borek yememelisin.Shake’leri nasil yapiyorsun? aksam 1dilim ekmek yemende bir sakinca yok.Sende emziriyor musun?
Kaptanim ne kadar karb agirlikli yersek,ozellikle basit karbonhidratlar, o kadar cabuk ve kolay acikiyoruz.Siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz.O yuzden doyurucu olmamis.
Afiyet olsun cok guzel bir ogun olmus.Salgam candir, nerelisiniz?Akşam yemeği 1 kase tavuklu salata 1 bardak şalgam
Eki Görüntüle 3626172
Kesinlikle oyle.Hergun mukemmel uyamiyoruz diyete ama dengelemek cok onemli.Zaten uzun, yorucu bir surec diyet, cok yuklenmemeliyiz kendimize.Kaptanim sen kac kilosun ve hedefin kac kilo? 50’lerdesin galiba degil mi, cok zayif olabilir misin?Aynen valla. Ben yarın tek öğün balık yiyince mesela omega 3 ün ateşleme etkisiyle bugünü sıfırlıyorumtaktik işi aslında kilo vermek bunu bu süreçte anladım
Ayy asilsam bıKız sen ne ettin? Ben kendime kızıyordum ama tek değilmişim.
Asılıp yeniden vermemiz lazım. Bismillah deyip başlayalım canım
Şalgamdan da anlaşılacağı üzere adanalıyım canım sen nerelisinAfiyet olsun cok guzel bir ogun olmus.Salgam candir, nerelisiniz?
Kesinlikle oyle.Hergun mukemmel uyamiyoruz diyete ama dengelemek cok onemli.Zaten uzun, yorucu bir surec diyet, cok yuklenmemeliyiz kendimize.Kaptanim sen kac kilosun ve hedefin kac kilo? 50’lerdesin galiba degil mi, cok zayif olabilir misin?Bir arkadasim hep cok kilolu oldugunu dusunur ama bence cok zayif.Oyle olabilir misin?
Maalesef leke çıkmadı ya artık yapacak bir şey yok yıkamaya veririmCok uzuldum, evlatlar kucukken hali, koltuk, mobilyalar her sey kirleniyor malesef.Ben oyuzden hala deri koltuk kullaniyorum salonda ve hic hali yok salon, mutfak ve yemek odasinda.Umarim cikmistir leke, canlari sagolsun..
Şansımıza hava güzel canım. Yemekler de güzelBende genelde hep bir onceki gunden kalan yemegi aliyorum yanima ise giderken.Biber dolmasi ve kofte harika bir oglen yemegi olmus, afiyet olsun.
Olsun canim, regli oncesi hormonlar cosuyor.Daha cumaya var zamanimiz toparlariz, dert etme sen
Kaptanim gofretler olmasa cok guzel birgun bence.
Seni merak ettim canim, nerede bu kiz gelmemezlik etmezdi dedim.Guzelce dinlenebilmissindir umarim Filizcim, Adana nasil?
Adimlarin sahane Aysecigim, menude kabam tatlisi ve makarna var ama tadimlik yemissin.O adimlarla yakmissindir canim.
Cok gec cevap yazabildim ama sut ve sut urunleri gaz yapar canim.Tartidan birgun once tuketmemek iyi olur.Yoksa kefir cok saglikli, cok severim bende.
Canim diyet yaparken misafirlikler hic kolay olmuyor.Bazen hepimiz ipin ucunu kaciriyoruz ama batti balik yan gider demek yerine, bugun biraz kacirdim evet, ama yarin yeni birgun ve morivasyonumu bozmadan devam edecegim demeliyiz.
Ellerine emeğine sağlık tatlımSevgili MASTERFİT Ailesi
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
Yawrukush oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım
Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir inşallahÖpüyorum sizii
Masterfit 168.Etap
KIRMIZI TAKIM 25.07.2025 28.07.2025 FARK Yawrukush Kırmızı Takım Kaptanı 78.15 77.50 -0.650 ORAN 0.831 tomrs 63.50 63.35 -0.150 @Candysisters 60.50 60.80 +0.300 @ummhnisa 83.90 83.60 -0.300 @Lotus1234 103.00 Ellssa 74.30 74.80 +0.500 @Deltavealfa 68.65 69.40 +0.750 MAVİ TAKIM armin83 Mavi Takım Kaptanı 56.10 55.70 -0.400 ORAN 0.713 @Jou 70.60 70.30 -0.300 Boncuk2307 78.45 78.95 +0.500 @Dil-i bitab 62.60 63.80 +1.200 @Tutku44 88.40 @bluegreeneyes 63.65 sibel_84 77.50 77.00 -0.500 HAZIRLIK @Azmet5255 - @bnnu - FitFiliz 79.40 @Lightning 64.70 P Pembepilates - 81.40
Benim için sıkıntı yok canım da etiketlediğin kişi için sorun olabilirHalbuki çok düzeltmeye çalıştım klavye den mi anlamadım
Sen nasıl istersenPili tazelerim akşam inşallah canım
Beni şimdilik alma takımlara gelip gideyim
Kafayı kırmadan herşeyi bozmadan ilerlemeye çelışıyorum son dönemeçdeyim gibi yani öyle hissediyorum. Bakalım bu haftayı da atlatayım hayırlısı ileCok sevindim, eksiler gelmis canim
Bugunden itibaren menulere dikkat edip, cumaya daha cok eksi gorursun insallah
Moral bozmak yok, cumaya var daha canim..
Ben cok ilginc bir kafadayim suan kaptanim sanirim diyete yeni basladigim icin, serbest ogun yapsam ac kalarak verdigim azicik bir kiloyuda geri alacakmisim gibi geliyor.Ama haftada 1 ogun, diledigimizi yemeliyiz bence.Boylece hem diyet daha katlanabilir oluyor, hem vucudumuzu sasirtmis oluyoruz.
Tekrar aramiza hosgeldiniz
Kisa zamanda tamir ederler umarim.
Insallah en hayirli, en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz.Allahtan umit kesilmez, kucaginizi bebeklerle doldursun insallah.
Kaptanim oncelikle moral bozmak asla yok.Zaten cok fazla bir kilo almamissiniz.Ben kalori saymanin cok faydasini goruyorum.Chatgpt’yi kullanarak sayiyorum kalorilerimi ve gunluk alacagim kalorinin uzerine asla cikmiyorum.Sizinlede boyle bir yontem deneyelim mi?
Korktugum basima geldiBoncuk2307 kaptanim.Takimdan bir arkadasimi transfer etmek cok zor.Belki kalp kirarim, belki motivasyonlarini dusururum, keske bana dusmeseydi bu gorev…
Nasil oldun bugun, daha iyi misin?
Tablo icinde ellerine, emeklerine saglik
Sorma kaptanim, tam kafa kafaya rekabet dedikleri
Eyvah eyvah, cok tehlikeli sularda yuzuyorsun kaptanim.
Maşallah.
Burda diyetten sıkılmış şekerlik görüyorumKızlar bugünkü menümü yazayım yoksa abartıyorum zaten yine biraz yedim
Kahvaltı 11:00
1/2 simit
1 dilim börek
1 omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Az domates
Ara
Kahve
2 kare çikolata
Ara
1 bardak ayran 2 galeta
1/2 muzlu kefir iki shake
Akşam 19:00 planlı
8 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmek (bunu yemezsem gece aranıyorumsabah çok yedim biliyorum
Ellssa Yawrukush Boncuk2307
Amin canm biraz Ev isi yoğunluğum var çoğu zamn komşular kahve içelim diyor ıslerim biraz aksıyor, genelde burdayım bazen sadece okuyup çıkıyorumDaha once kilo vermissiniz yine verirsiniz, hic stres yapmayin.Emzirmekte kilo vermede cok iyi oluyor.Kan sekerinizi destekleyen gidalar tuketin, sizi emzirirken zorlamayacak bir diyet yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?