İyiyiz şükür. SenNabersiniz kızlar
Sanırım var canım sen çek fotonuİyi aksamlar kizlar, Masterfit var mibu saatte cevap alamayabilirim. Ona gore tarti fotosu cekicem
SağolSanırım var canım sen çek fotonu
Kuzucum 27. haftaya doğru gidiyoruz . Kilo almadım hiç. 85 im. Sadece göbüş çıktı biraz. Boy 170 olduğundan sanırım çok iri görünmüyorum şükürKinoalihatun She-Raa benim için siz bir elmanın iki yarısı gibisiniz neden bilmiyorum siz ne durumdasınız kızlar
Süpersin canım helal olsun. Ben hamile olsam enim boyumu geçerdi eminim bundanKuzucum 27. haftaya doğru gidiyoruz . Kilo almadım hiç. 85 im. Sadece göbüş çıktı biraz. Boy 170 olduğundan sanırım çok iri görünmüyorum şükür
Tatildeyiz canım, haftaya okul başlayacak, yine aynı koşuşturmaca olacak. Havalar da soğudu burda , sevmiyorum soğuğu. Alerji oldum bir de. Bu yüzden de uzun kollular rahatsız ediyor beni.
Kinoalihatun nasıl? Sen nasılsın fesangsong’um nasıl gidiyor tatil?
İyi diyelim canım, kâbusla uyandımİyiyiz şükür. Sen
Kuzum iştahım çok
İyi geceler tatlım ben de uyumayı deneyeyim yineHerkese iyi geceler
Günaydın canım. 86.6 kiloyumkaç kilosun şimdi?
hadi hep birlikte dönelim menü yazalım.
Başlıyorum canımpastelfit minerva1988 sara_28 Hallederiz 60kiloyum erenmothers _ASTRAL_ D u t Zuzushh Elhan yarın başlıyor musunuz kızlar??
Hayır kuzum :)pastelfit minerva1988 sara_28 Hallederiz 60kiloyum erenmothers _ASTRAL_ D u t Zuzushh Elhan yarın başlıyor musunuz kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?