Diyet perilerim yok gelmedi ☹pastelfit @minerva1988 @sara_28 @DombiliKus 60kiloyum @erenmothers @_ASTRAL_ D u t @Zuzushh @Elhan yarın başlıyor musunuz kızlar??
İnşallah canim. Ben diyet yaparken her akşam 1 saat yürüdüğümde her sabah eksi ile uyaniyordumİnşallah kendimize en iyi gelen düzeni buluruz tatlım
Evet çok farkediyor tempolu yürümek mesela
Hahaha getirelim??Diyet perilerim yok gelmedi ☹
OlurHahaha getirelim??
Geldim canım iyiyim sen nasılsın
Benimkide
Hayırlı olsun canımGünaydın canım. 86.6 kiloyumkilo bildirimiyle başlıyorum bugün
Günaydın kızlar. Ben bugün diyet serüvenime başlıyorum. Fakat gece misafir uğurladığım ve neredeyse sabaha karşı uyuduğum için hayalet gibiyim
Eki Görüntüle 3163027
86,6 kiloyum. Hadi bakalımZipzip-
Soran, takip eden arkadaşlarımfesang 60kiloyum
Hayırlı olsun canımBenim de böyle kilom
Toplarız hayatımEmeklerime yazık ettim ama toparlayacağım
Benim iştahım da bildiğiniz gibiHayırlı cumalar olsun
Kilom 76.2
8-9 öğünlerden 6 öğüne indirdim ama iştahım açık.
Bu 2 gün de 5 öğün yapayım.
Sonra 4 öğün idealim olacak galiba
Hayırlı olsun canımSelam kızlar geçen cuma 66
Bu cuma 65.50
Fark 500
Kesinlikle katılıyorum, bi ara sadece akşam yürümüştüm çok farketmiştiTabiiii ben her akşam yürümek istiyorum mesela beni hareketsizlik de şişirdi zaten.
Menün çok ideal her şeyden biraz biraz yemek en sağlıklısı aslında ben hep tek tip besleniyorum
Yeni haftamız hayırlı olsun canım
Cuma’dan menü mildiriyoruz canım, adımlar Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 günSelam tekrardan kizlar.pastelfit i mi etiketliyoruz , takip edemedim kusura bakmayin ve ilk cuma da menu bildiriyorduk dimi? Çok fazla.zaman gecti. Unutmusum.
Bakalım canım kaç kişi bildirim yapacakfesang yarisma var mi master?
Hayırlı olsun canımSabah biraz daha beklemistim, ödem gitsin diye, 100 gram sismistim, 66 olmustu ama bunu seciyorum
Zipzip-
pastelfit
Masterfite varsa, ondan aliim
Eki Görüntüle 3163194
Canım ben pazartesi başlayacağım diğerleri başlatır mı bilemiyorumfesang yarisma var mi master?
Hayırlısı olsun canısı mutlaka uy listene,onun dışına çıkma sakınÇıktım diyetisyenden bana 1400 kalorilik bir diyet verdi. Yemek yapmamı gerektiriyor :)) bakalım deneyeceğim
Doktor dedi ki sakın daha hızlı kilo vereyim diye listedekilerden az yemeHayırlısı olsun canısı mutlaka uy listene,onun dışına çıkma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?